Pe unde sa o iau?, Sfaturi legate de mersu' cu trenu
![]() ![]() ![]() |
Pe unde sa o iau?, Sfaturi legate de mersu' cu trenu
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Pai, incep si eu cu clasicul "a fost odata ca niciodata". ne-am cunoscut pe un joc online. Fiind genu ala care se uita la fata, dar ii este tarsa sa o intrebe ceva, un timp am stat in umbra. Si ia uite cum intr-o zi am prins asa o dispozitie buna si i-am cerut id-ul de messenger. Si de aici, a inceput perioada mea de aur(care continua si acum). Culmea, suntem in proportie de 90% la fel. Ma rog, treaba cu prietenia a fost cam ciudata(a fost live la webcam
![]() Drumul il aveam de mult timp in cap, insa deoarece restantele si masina au cerut bani asa, en-gross, am tot amanat treaba. In lumina ultimelor evenimente(asa s-a ales un nenorocit cu mine pe urmele lui iar eu cu o joaca de zile mari), evenimente destul de nasoale, am luat hotararea sa merg la ea. Mai multe detalii nu dau aici, sunt chestii destul de.....delicate ca sa zic asa(nu va ganditi la prostii) |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce joc online?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manta B @ 19 Sep 2010, 21:58) asa s-a ales un nenorocit cu mine pe urmele lui deci de aici a plecat totul... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Sep 2010, 20:54) Cred ca doar online... Sau, s-o fi teleportat pana in Sghet, a cunoscut-o, a vazut ca "mertia" si acum ne intreaba pe noi ca varianta de transport sa aleaga... Ufff, a stat omul un timp in asteptare apoi si-a luat inima in dinti si i-a cerut IDul... Unde-s vremurile cand iti luai inima-n dinti si invitai o fata la un film, la o plimbare, la o inghetata... 19 Sep 2010, 21:05: QUOTE(Merced @ 19 Sep 2010, 21:00) ![]() Te-ai saturat de burlacie, crezi ca jocul ala o fi vreo pepiniera de mirese? ![]() This post has been edited by radian: 19 Sep 2010, 21:05 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Nu bre ca eu sunt depasit tehnologic, nu e genu' meu sa "agat" online, dar sunt curios ce joc produce apropieri de genu' asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@Mercede: daca vrei gagica, invata rusa si fa-ti pasaport, decat oprire la Giurgiulesti, unde mare lucru n-ai ce alege, e doar un sat, mai trecem o granita, la Izmail, in Ucraina, umblam pe acolo, in juma de zi sigur gasesti una cu cracii pana-n gat, ii zici ca esti roman, ca vrei sa o iei de nevasta si deja sare pe tine.
Tanjesc astea dupa pasaport de UE cum tanjesc mooistele noastre dupa o plimbare cu Audi SH. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Sep 2010, 21:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De studiul asta ai auzit?
095523fc-27ca-4ae9-a428-d163f6966525.png |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Merced |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@Ake, ai uitat sa pui si al doilea grafic, cu tipologiile lui "Single straight girls", impartit, in "urate""grase""nasoale""strambe"si o feliuta subtire de "OK", ca alea de le vezi pe la TV nu stau la chat pe net.
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Vazusi Manta ce-ti doreste nen-tu Ake? Cica la Sighet in gara o sa te astepte o delegatie de d-aia, imbracati in piele din cap pana-n picioare, cu flori in mana.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca masina ar fi cea mai buna alegere... Nu iesi mai scump decat cu trenul. Sa, ma rog, nu cu mult.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
La un buget de student se cam simte diferenta. Ca sa nu mai vorbim de oboseala acumulata la un astfel de drum.
Eu unul nu as mai merge cu trenul acum, nu din cauza ca e diferenta mica fata de masina, ci pentru ca au orare alandala si fac mult pana la destinatie. Iar zilele mele de concediu nu sunt nenumarate. Altfel de exemplu, daca am o treaba de cateva ore la Bucuresti (singura destinatie la care am de unde alege), mi-e mai la indemana sa iau trenul, de acolo metroul pana in centru, sa-mi fac treaba, apoi sa ma intorc acasa si sa citesc un ziar in compartiment decat sa-mi fac nervi din Colentina pana la Universitate si retur sau sa stau geana dupa radarele patriei. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Sep 2010, 21:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si toate astea numai c-a întrebat omu' pe unde s-o ia cu trenul...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Oboseala ca oboseala, da' 400 de lei sa dai pe benzina, parca nu prea e bine. Nici cu trenu' nu pot sa cred ca o sa coste mai mult de 200 de lei dus-intors, chiar si fara reducerea de student.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai...pentru banii dati, pentru conditiile oferite, pentru faptul ca esti singurul fraier din tren care plateste bilet, pentru cat dureaza calatoria...as spune unde o ia...da' imi dau ban moderatorii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
72 de lei fara niciun fel de reduceri, mi se pare un scor decent pana la urma. Eh, si pleaca la ora 17 si ceva din Bucuresti, ajunge a doua zi dimineata la destinatie, ca o fi 7 si ceva cum zice, ca are intarizere pana la 9, parca mai conteaza...
Daca se inchide in compartiment cum i s-a sugerat, doarme buba si aia e. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Doamne
![]() Ma rog, nu imi bat capul acum sa tot stau sa explic. Da' stiu sigur ca nu e de fapt un grasan transpirat care sta toata ziua si se joaca. Ce-i drept, cand e vorba de "live" am fost mereu jalnic dar nah, incerc sa trec peste trac de fiecare data. Jocul l-am vazut mentionat si pe un topic p-aici(era un topic dedicat jocului) In fine..... |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Merced |
![]()
|
eRepublik ma?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Manta B |
![]()
|
da "ma"
![]() Totusi, sa revenim la drum. Oare or face aia de prin compartiment urat daca ascult AC/DC? ![]() This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 21:48 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Merced |
![]()
|
In ce UM esti/sunteti?
Sunt si eu un fost jucator. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Deci v-ati mai vazut doar pe net.
Bai, da-l dracu' tren, nu aia-i problema. Cati ani are "fata"? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cinci ani de cand a terminat armata?
![]() This post has been edited by Ake: 19 Sep 2010, 22:03 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Manta B |
![]()
|
Doamne....ca sa fie inteles: Stiu tot ceea ce se poate sti despre ea, deci nu imi iau teapa. Nu mai cereti info ca nu dau. Adica nah, intelegeti si voi....
Daca mai stiti ceva legat de ruta Bucuresti-Sighet postati. Daca nu, nu mai postati. Putem vorbi si pe mess la o adica. ID-ul e atasat la profil. Multumesc This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 22:03 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai legitimatia de student si cupoane te costa fix 36 lei drumul asta. De intors nu stiu daca te mai intorci ca sa iei in calcul si drumul de intors.
Cred ca Manta B e clona lu Pilif. Ce Id aveti in erepublik ? ![]() ..mica rau lumea asta virtuala. This post has been edited by St: 19 Sep 2010, 22:05 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ake |
![]()
|
Deci daca nu vrei sa pui poze, asta e... te-ntelegem.
Gata baieti, hai in alta parte ca aici nu ne-a iesit! Deci pana la urma s-a lamurit. Am discutat trei pagini ca sa ajungem la concluzia ca la Sighetu Marmotei acolo se poate ajunge numa cu trenu, si-ala unu singur. ... ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Manta B |
![]()
|
Aici e buba, nu am cupoane d-alea....de legitimatie ce sa mai zic
![]() Curiozitate: daca mai joci erepublik, ia cauta numele meu in joc. O sa ai o surpriza Nu e vorba de lauda aici, e vorba ca ma uitam ca mata in calendar si nu gaseam nici o ruta ca lumea pana in Sighet. Nici nu mai pomenesc de harta aia, e infecta rau. Oricum, multumesc de idei, de tren si de "tips-uri" This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 22:09 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Manta B @ 19 Sep 2010, 23:02) Daca mai stiti ceva legat de ruta Bucuresti-Sighet postati. cica dureaza. 19 Sep 2010, 23:09: QUOTE(Ake @ 19 Sep 2010, 23:07) Deci daca nu vrei sa pui poze, asta e... te-ntelegem. are doar webcam captures. This post has been edited by Markos: 19 Sep 2010, 22:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:47 |