Pe unde sa o iau?, Sfaturi legate de mersu' cu trenu
![]() ![]() ![]() |
Pe unde sa o iau?, Sfaturi legate de mersu' cu trenu
Manta B |
![]()
|
||
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.mersultrenurilor.ro/Tren/1643#restrictii
PS. adica n-are. PPS. Sa nu te sperii cand ajungi in gara. Uite o poza via Google Earth: http://www.panoramio.com/photo/33025517 This post has been edited by Ake: 19 Sep 2010, 22:21 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Perfect....
Pai, cam asta e tot ce doream sa stiu. Acum ramane sa merg pana acolo... ![]() Multumesc inca o data tuturor ca m-ati ajutat ![]() Ake, merci mult de poza. Intradevar arata ca dracu gara.... This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 22:45 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasati..facem si noi ce putem...ne face placere sa ajutam semenii aflati in nevoi.
![]() PS. Daca nu ne pui poze cu fata la intoarcere... ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
frumos, au si AC
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Radeti voi cat vreti de pozele alea, nu cred sa preferati Gara de Nord.
Manta, daca dupa primu' contact vizual nu fuge niciunu' dintre voi in directia opusa si daca si-n realitate se mentin acei 90% de asemanare de care ziceai, pai da-l dracu' Bucuresti, ramai in Maramures cu duduia. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Manta B |
![]()
|
Doamne, ce ierboasa e......
@Muttley: Sincer sa fiu, as ramane ![]() This post has been edited by Manta B: 19 Sep 2010, 22:48 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Păi, la un tren pe zi cum ai vrea să fie?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Manta B |
![]()
|
Cand o sa ma urc in tren, o sa-mi zic asa, incet: Curaj Manto ca te tai! Prima data cand merg cu trenu...
Gata, am iesit. Ma uit maine de dimineata la ce a mai zis lumea p-aci |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
St |
![]()
|
Muttley eu chiar n-am ras deloc, am pus pozele pentru ca cea pusa initial inducea in eroare.
Am fost eu in gari care aratau de 5 ori mai nasol decat asta de la Sighetu Marmatiei. Ps: Manta B sa nu o pui pe fata sa se trezeasca devreme ca sa te astepte in gara. Minim 2 ore intarziere pana ajungi la brasov, de acolo inainte nu stiu cat mai face. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Sep 2010, 21:53) radian ti-am raspuns acolo. Pai se pot sincroniza via telefon. Ii spune si el cam pe unde a mai ajuns si stie fata cand sa vina la gara (presupun ca ea s-a mai plimbat cu trenul sau are pe cine sa intrebe cat face trenul de la X localitate din apropiere pana la Sighet). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Sep 2010, 21:45) Si eu ma joc ca fraieru de la inceput si nici macar un ID de mess nu am luat ![]() Ciudat e faptul ca pe un topic pe aici spunea ca i-a dat un Opel Manta cadou. Chiar a pus si o poza cu fratelel tipei + masina. Acum eu stau si ma intreb, unde a mintit/minte hitman-ul forumului ? LE : QUOTE(Manta B @ 9 Sep 2010, 16:06) Da, o Manta, dar alba. ![]() Ala micu e frasu.....si ce l-as mai bate. Are freza aia capiata si boala sa tot imi calareasca Mantele. De dacie inca nu s-a atins. L.E.: femeile se pricep sa strice masinile, zau de nu stiu Deci, fratele gagicai (adica ala mic cu freza) ii tot "calareste" Mantele, de Dacie inca nu s-a atins. Deci cum vine asta ? De la Sighetu Marmatiei pana la Bucuresti e un drum destul de lung pentru un baietel cu freza, doar pentru a "calarii" 2-3 Mante... QUOTE(Manta B @ 9 Sep 2010, 14:00) ![]() Pai, face una ca asta, pa si pusi, se duce pe copca. Plus ca anulez logodna si restul Bine sa nu mai zic de faptul ca eu nu am auzit de logodna on-line ![]() QUOTE(Manta B @ 9 Sep 2010, 13:52) M-ati spart ![]() Of, hai ca va zic cum sta treaba: In general nu ne vedem cu saptamanile. Eu cu munca+3 Manta+scuter+Dacie+viata sociala, ea prinsa cu scoala. Si credeti-ma, invata de rupe, anu trecut a luat cea mai mica medie a ei, 9.40. Trecem peste....Asadar, noi avem un pact: ne dam un mesaj cand ne trezim, urari de "zi placuta" si alte texte asemanatoare. Stiu ca nu se supara deoarece la un moment dat si eu m-am gandit ca o trezesc din somn. Un pic uimita, mi-a spus ca adora sa primeasca mesajele mele, ca o trezesc, dar ca adoarme mai fericita in continuare. Ciudat, dar merge. Mie imi da mesaj pe la 10-11, il citesc, zambesc un pic, dau un raspuns scurt si apoi imi vad de servici. Asta e, nu ma plang, imi convine. Nu va vedeti cu saptamanile pe web-cam, sau cum vine asta ? LE 2 : da, nu am ce face la 1 noaptea ![]() This post has been edited by Shush: 20 Sep 2010, 00:23 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 19 Sep 2010, 22:11) @Mercede: daca vrei gagica, invata rusa si fa-ti pasaport, decat oprire la Giurgiulesti, unde mare lucru n-ai ce alege, e doar un sat, mai trecem o granita, la Izmail, in Ucraina, umblam pe acolo, in juma de zi sigur gasesti una cu cracii pana-n gat, ii zici ca esti roman, ca vrei sa o iei de nevasta si deja sare pe tine. Tanjesc astea dupa pasaport de UE cum tanjesc mooistele noastre dupa o plimbare cu Audi SH. Pana nu pui mana sa inveti limba rusa, nici nu stam de vorba! ![]() Dupa ce inveti cartulia de mai sus, ne auzim la telefon! Direct in limba rusa! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Manta B |
![]()
|
Cine nu a inteles: tipa a stat in bucuresti, numai ca s-a mutat acu vreo 2 luni cu familia in Sighet. Cat a stat in Bucuresti, totu a mers ca la carte. Dar nah, de acu se impute treaba...in fine, nu ma omor cu explicatii
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Muttley |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627655168
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627656445 Si astea amandoua sunt/au fost ale tale? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Mai pune omu' botu' da' nici chiar asa... Are o Dacie omu', aspira la o Manta d-asta, sau daca chiar o are, e vreuna pe butuci. This post has been edited by Merced: 20 Sep 2010, 08:49 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Manta B |
![]()
|
Da. Cea rosie a fost B 50 PUC si am avut-o prin 2006 vreo cateva luni pe mana(prea omplicat motorul de pe ea pentru mine+nu era omologat) si cea alba (refacuta ce-i drept) a fost B 79 FPS. Prima a fost la origine un SR Deluxe iar a doua un GSi. Cea alba, e inmatriculata acum MM 43 GWB.
Daca tot vrei sa stii, mai am o Manta albastra, momentan radiata deoarece trebuie sa o refac la tablarie si motor si Dacia Break din semnatura(MDR-ul). Nu ma crezi, iti fac o invitatie pana la mine... |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Muttley |
![]()
|
Da, da' vezi tu... In 2006 aveai 16 anisori
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() 2002-gasesc o Manta pentru prima data. Nu reusesc sa o cumpar 2004-Incep sa ma documentez despre Manta. Totodata achizitionez si manualele Haynes si Autobook despre Manta 2005-Gasesc o Manta abandonata. Incep sa am grija de ea 2006-Abandonez Manta abandonata in favoarea PUC-ului. Cu chinuiala, o cumpar 2006-PUC-ul pleaca. Era ceva in neregula cu motorul(dpdv al actelor) 2007-Revin la Manta abandonata. O achizitionez(la fel, a trebuit sa ma milogesc de batranii mei) 2009-cumpar o dacie break(MDR) 2010-gasesc o Manta pe post de cotet de gaini si o cumpar Si sa nu crezi ca preturile au sarit de 500 de euro vreodata ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prima manta am avut-o la 8 ani. De la 14 ani incolo, n-am mai luat decit paltoane.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Manta B @ 19 Sep 2010, 20:58) Pai, incep si eu cu clasicul "a fost odata ca niciodata". ne-am cunoscut pe un joc online. Fiind genu ala care se uita la fata, dar ii este tarsa sa o intrebe ceva, un timp am stat in umbra. Si ia uite cum intr-o zi am prins asa o dispozitie buna si i-am cerut id-ul de messenger. Si de aici, a inceput perioada mea de aur(care continua si acum). Culmea, suntem in proportie de 90% la fel. Ma rog, treaba cu prietenia a fost cam ciudata(a fost live la webcam ![]() Drumul il aveam de mult timp in cap, insa deoarece restantele si masina au cerut bani asa, en-gross, am tot amanat treaba. In lumina ultimelor evenimente(asa s-a ales un nenorocit cu mine pe urmele lui iar eu cu o joaca de zile mari), evenimente destul de nasoale, am luat hotararea sa merg la ea. Mai multe detalii nu dau aici, sunt chestii destul de.....delicate ca sa zic asa(nu va ganditi la prostii) QUOTE(Manta B @ 20 Sep 2010, 08:18) Cine nu a inteles: tipa a stat in bucuresti, numai ca s-a mutat acu vreo 2 luni cu familia in Sighet. Cat a stat in Bucuresti, totu a mers ca la carte. Dar nah, de acu se impute treaba...in fine, nu ma omor cu explicatii ![]() Eu nu mai inteleg nimic. In plus, ce familie de oameni normali, cu doi copii pleaca din Bucuresti si se muta la mama naibii in Sighetu Marmatiei ? This post has been edited by Shush: 20 Sep 2010, 09:10 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Or fi fugit de chilărul asta mic.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Shush |
![]()
|
Of, nu m-am gandit
![]() Si acum i-a gasit, sa ii anunte cineva, poate se muta pe la Drobeta-Turnu Severin acum. QUOTE(Manta B @ 19 Sep 2010, 19:23) Lume, nu ma duc sa il fac zob pe unu(desi daca m-as gandi, numarul 1 pe lista mea e la 20 de km de Sighet), ma duc si eu la fata. Muttley, n-am inteles nimic.... Inca o intrebare, daca s-a mutat acolo abia de 2 luni cum de si-a facut deja un "fan" la 20 de km de oras ? ![]() This post has been edited by Shush: 20 Sep 2010, 10:48 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tovarase MantaB, exista ceva putred la mijloc.
Pentru a-ti pastra credibilitatea trebuie sa ne explici exact cum sta treaba. Pana acum din explicatiile tale nu se intelege nimic. QUOTE 2002-gasesc o Manta pentru prima data. Nu reusesc sa o cumpar 2004-Incep sa ma documentez despre Manta. Totodata achizitionez si manualele Haynes si Autobook despre Manta 2005-Gasesc o Manta abandonata. Incep sa am grija de ea 2006-Abandonez Manta abandonata in favoarea PUC-ului. Cu chinuiala, o cumpar 2006-PUC-ul pleaca. Era ceva in neregula cu motorul(dpdv al actelor) 2007-Revin la Manta abandonata. O achizitionez(la fel, a trebuit sa ma milogesc de batranii mei) 2009-cumpar o dacie break(MDR) 2010-gasesc o Manta pe post de cotet de gaini si o cumpar Si in ce an ai facut donatia? Spune-ne adevarul. Toti stim ca Filip este o persoana fara prietena si fara sex, tu esti un pic mai sus: ai o prietena in capatul celalalt al tarii cu care iti trimiti SMS-uri. Problema reala e ca tu crezi ca te iubeste. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bre, Filip are sex, ca nu stie cum sa-l foloseasca asta-i alta treaba.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
nu va mai amestecati in treaba Mossadului
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vorbiti singuri, a plecat la gara.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:34 |