Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Oct 2012, 20:33) Ma, io nu stiu ce taxe plateste din ce incaseaza legal. Poate colegul din Caransebes ne poate lamuri. Dar tanti la care merg eu iti spune suma de plata in timp ce scrie chitanta. Tanti la care mergeam inainte comunica suma asistentei, iar aceasta incasa suma dupa ce scotea din casa bonul fiscal. QUOTE(bmwh548 @ 10 Oct 2012, 20:50) Eu nu spun ca toti lucreaza bine, toti stiu meserie, toti sunt seriosi, toti declara corect sumele incasate. Concurenta e mare in breasla, poti sa-i schimbi pana gasesti unul ok. Hai sa zic alta chestie. Mai deunazi vorbeam cu frizerul la care ma tund de vreo 15 ani. Cica pleaca in Spania la fii-sa, dracu-lacu, si umbla sa-si "rezolve" pensie de boala, ca pana la aia de varsta mai are 10 ani. Omul lucreaza intr-un spatiu inchiriat de vreo 15 mp, mari investitii n-a facut, multe nu consuma, mai ascute o foarfeca, mai ia un tub de gel naspa, mai spala prosoape si huse, chestii d-astea. Spunea ca o sa-i fie cam greu, fiindca de aici pleaca cu 1500-2000 lei in fiecare saptamana. Asta in conditiile in care lucreaza in zilele lucratoare de la 9 la 17, 17:30 maxim, iar vinerea de la 9 la 13. Plateste la stat 800 si ceva de lei pe an, fiindca-i incadrat ca pfa meserii liberale bla bla plm. Stii ce zicea omul? Ca el castiga vax albina fata de coafeze. E logic, daca ne gandim la tarife. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sa vezi cat castiga alea care pun unghii false ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictorașe, da' tu mai ții minte, pe vremea Plumbuitului:
1. cam ce alimente băgai în gură 2. cam ce paste de dinți și periuțe găseai la Alimentara 3. cam ce medici stomatologi te reparau? Dacă erai și fumător, ăla erai. QUOTE(daniM @ 10 Oct 2012, 21:06) Nu, o lucrare de trei măsele, una de două și una izolată. This post has been edited by Markos: 10 Oct 2012, 20:14 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Oct 2012, 21:06) N-are nicio treaba MS cu faptul ca niste parinti nu-s in stare sa-si educe pauradelul. Spalatul si ingrijitul danturii se invata de la cativa ani. La pariu ca aia care au acum probleme mari, nu s-au prea dat in vant sa-si spele dintii ca la carte? Na lasa,ne ducem prea inapoi cu istoria daca tre sa discutam despre parinti,educatie,etc;ajungem iar dreq la topicul cu comunismul, Ponta sau Base.Chestia e ca nici nu vor sa asculte.La medicul meu a venit o muiere cu o fata de cinspe ani cu o carie pe molar:-Dom doctor o doare,scoace-l! -Pai se poate trata,curatam, punem plomba foto in culoarea dintelui -Cat coasta? -Pai cat...vreo 100- de lei,nu stiu,nici nu m-am uitat in gura! -Caaaaaaat?SCOACE-L!!! This post has been edited by daniM: 10 Oct 2012, 20:14 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Oct 2012, 21:06) La pariu ca aia care au acum probleme mari, nu s-au prea dat in vant sa-si spele dintii ca la carte? Depinde mult de mostenirea genetica. Un prieten de-al meu (gen de familie buna, foarte curati, foarte pedanti, exclus ingrijire deficitara a danturii) de prin clasa a 8-a a inceput sa ramana fara dinti. Pur si simplu se duceau dracului pe rand. Acu' am uitat sa-l intreb cati dinti naturali mai are prin gura. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Hai ca m-am trezit !
![]() 1. Nu ma plang de preturi 2. Nu mai sunt la scoala 3. Am dormit ca eram obosita de la munca, si nu va mai spun din ce motiv... 4. De obicei dorm dupa-amiaza, ca-mi place! ![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 10 Oct 2012, 21:15) Depinde mult de mostenirea genetica. Un prieten de-al meu (gen de familie buna, foarte curati, foarte pedanti, exclus ingrijire deficitara a danturii) de prin clasa a 8-a a inceput sa ramana fara dinti. Pur si simplu se duceau dracului pe rand. Acu' am uitat sa-l intreb cati dinti naturali mai are prin gura. ![]() Exact ca si Bion |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Lucrez intr-o fabrica de confectii.
10 Oct 2012, 20:22: Si nu in tura de noapte cum vorbesc unii. ![]() This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 20:22 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La SOrina Placinta?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
La Roșca?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Vreau sa spun ca, azi nu m-a mai durut maseaua, dar m-a durut burta de nu stiam ce-i cu mine.. si pentru asta m-am bagat putin la somn, si daca nu ma trezea mama, mai dormeam....offff
![]() 10 Oct 2012, 20:23: ady77: Langa ea, la Artifex. This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 20:23 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Oct 2012, 21:12) Pictorașe, da' tu mai ții minte, pe vremea Plumbuitului: 1. cam ce alimente băgai în gură 2. cam ce paste de dinți și periuțe găseai la Alimentara 3. cam ce medici stomatologi te reparau? Dacă erai și fumător, ăla erai. Nu, o lucrare de trei măsele, una de două și una izolată. 1. mai sanatoase ca acum, cu siguranta. 2. Maxam, Cristal... Aici ar fi o problema. Pastele din ziua de azi ar putea purta la fel de bine denumirile din trecut. Nu-i nicio diferenta. Tot tandari sunt. E una singura (imi scapa momentan cum ii zice), care se gaseste numai in farmacii, e cateva sute de mii, si nici macar nu scrie in romana pe ea, care-si face treaba cu adevarat. In rest e marketing. 3. M-a reparat una, in cabinetul scolii. La cateva zile dupa ce mi-a pus plomba, mi-am mancat-o. This post has been edited by Victoras2001: 10 Oct 2012, 20:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Da' ce tupeu pe voi sa va luati de somnul meu. Eu sunt mica, sunt in crestere
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
@Markos : Exact! Dar imi era rusine s-o spun
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
@daniM: Nu e nevoie, draga. Nu am mari probleme cu dantura, cine stie cum s-o cariat, si nu neaparat ca nu m-am spalat pe dinti cum bat apropo unii, mai sunt si alti factori... Nu mai intru in detalii, ca nu m-am trezit inca.
10 Oct 2012, 20:28: Vai, da' ghini am mai dormit. ![]() This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 20:28 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Io zic că și-a făcut kum clonă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mozolici, ca sa faci pe prostul si sa-ti mai si iasa, trebuie sa te mai si duca capatana.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Maritata? Bai, inca nu am inebunit sa ma marit atat de mica. Iar prietenul...l-am lasat acum 5 luni, ca mi-a facut inimioara praf doi ani de zile, si eu lui : creierii!
![]() 10 Oct 2012, 20:32: @Victoras2001: Pardon? This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 20:32 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A, stim si ceva franceza.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Mozolicio, până nu pui aici poză cu tine și cu EVZ de azi, nu te crede nimeni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Da' ce aveti fratilor cu mine? Nu mai aveti loc de mine sau ce?
|
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:06 |