Dureri de masele, Leacuri si alinari
![]() ![]() ![]() |
Dureri de masele, Leacuri si alinari
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mama-mama. Asa patiti daca va puneti poze pe feisbuk si da cine nu trebuie peste ele.
Intre timp, de la atatea poze, a uitat de masea. A intrat pe forum c-o durea maseaua prea tare si in 5 minute a pus 10 poze cu ea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 October 12 From: Focsani ![]() |
Maseaua nu ma mai doare de ieri, asta nu inseamna ca n-o sa ma mai doara. Am fost si mai linistita azi ca m-o durut burtica, dar stai sa-mi treaca sa vezi cum e
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Numai la must te gândești.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Băbăieți, am verificat - nu e clonă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Nu trag, ca sunt pe "problema" si nu vreau sa am alte probleme. Mi-e de ajuns ca am o groaza de probleme la cap
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu zic ca clona lui kum nu-i 100% pt ca altfel deja era inclestata cu vre-o unu din noi.....si intra pe topicul de politica nu pe asta de dinti.'
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Hai , terminati odata cu clonele voastre ca nu sunt nicio clona. Sunt eu, nu un intreg, ci jumatate, dar eu sunt
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
Pe cuvantul meu daca intru pe FB printre primele poze imi apare asta ;are vreo legatura?
Attached thumbnail(s) fund.jpg ( Size: 8.97k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
E a ta?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
@daniM: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Sunt etichetata in poza aia dar n-am nicio legatura. Dar ca femeie ce sunt, recunosc ca e frumoasa poza!
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Deci nu e clonă, verificat pe FB și YM.
Bine ai venit la nebuni! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Cum sa fie a mea? Tu nu vezi ce poze am eu la albume?
![]() ![]() 10 Oct 2012, 21:25: Apropo de nebuni. Am ramas fara lucru, si eu cum nu sunt omul sa stea o clipa, merg la sefu' , ii zic , ca am ramas fara, sa-mi dea ceva ca nu mai pot de plictiseala. Si el : da' ce sa-ti dau ma Emilia? Ii zic: trimite-ti-ma undeva... si incepe sa zambeasca, si-i spun la nebuni ![]() This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 21:25 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(m0z0lici @ 10 Oct 2012, 22:23) Cum sa fie a mea? Tu nu vezi ce poze am eu la albume? ![]() ![]() Stai putin !Poza e chiar foarte sexi de sugestiva.Chiar nu arata nimic.La Mamaia vad mult mai mult! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
Mozo ,nu te supara ca te intreb,numele Rodi iti spune ceva?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Rodi?
10 Oct 2012, 21:38: Nu cunosc, frate. Eu abia m-am inscris aici... ![]() This post has been edited by m0z0lici: 10 Oct 2012, 21:38 |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Băi, ciocu' mic!
Fata e reală 101% |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da cine a zis ca fata aia nu-i reala?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Mi-e somn...
![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
daniM |
![]()
|
Mozolici nu-i bun ,mai bine Hibernatus....Apropo,mozo asta ,de la ce vine?
This post has been edited by daniM: 10 Oct 2012, 21:46 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
m0z0lici |
![]()
|
Am baut vin fiert si m-a luat de cap
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Samsung
La'Fleur
GT-S5230
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:58 |