Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
eu cunosc pe cineva care are inscris copilul de 4 ani la o scoala ajutatoare!!
am sa vb. cu el sa vad pe unde este amplasata scoala asta si daca putem face donatia acolo!! |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Am si eu un router Trendnet care nu merge pe wireless, ci doar pe cablu.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Bun asa... vezi ce poti sa afli.
@Richelieu : nu cred ca se poate folosi in situatia data. Eventual pune-l la bursa si da-l al schimb pe o memorie, un dvd, un drac...ce o fi acolo dar sa poata fi utilizat in calculator. Recomand celor care aveti componente de vanzare/schimb/inutile pentru noi sa incercati sa le schimbati pe altceva. This post has been edited by sorin1983: 21 Sep 2010, 23:35 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
dar familii sarmane nu cunoastem??
familii cu 3-4-5 copii...? |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Routerul meu merge fara probleme pe cablu. Bani nu vreau pe el, iar la schimb nu am nevoie de nimic.
|
--------------------
0.00
%
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Chestii d-astea n-or sa mearga .... parerea mea
![]() Mereu o sa se trezeasca unul ca se fura, sau ca ala nu e sarac daca dupa 2 ani isi ia Laguna/BMW/Audi (ma rog ... cazul de fata se cam exclude) ![]() L.E.: cu tot respectul, dar daca o persoana nu-si permite un calculator, cu siguranta internetul este un lux inaccesibil ![]() De asemenea, eu n-as dona la orfelinate ... aia nu stiu sa aprecieze nimic! Mai degraba as ajuta un copil sarac de la tara ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 21 Sep 2010, 23:59 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Astept sa vad ce se leaga in povestea asta.
Am p-acasa p-undeva un 586 si un Pentium 1, ambele complete (unitati, tastaturi, mausi, monitoare, cabluri), cumparate de noi-noute acu' mult prea multi ani pe cand erau ultimu' racnet in materie, iar acum zac de cand si-a-nchis maica-mea farmacia. Un sistem de operare mai modest, un winamp, un Word si un SuperMario or rula pentru vreun copil de la tara. Da' astept sa va organizati. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
2xGI |
![]()
|
am vb. cu persoana de care va ziceam ca are copilul la sc. ajutatoare!!
e vb. de sc. nr. 11 aflata pe str. Valea Oltului (Drumul Taberei) undeva intre blocuri!!! trebuie luat legatura cu directoarea si stabilit ce si cum, dar asta numai daca reusim sa facem un calc. complet, sau poate Muttley ne doneaza el unul intreg!( dupa cum spune el ca are) ![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Richelieu |
![]()
|
Eu as zice ca merita luate in calcul si scolile ajutatoare, cat si centrele de copii. Chiar zilele trecute discutam cu directoarea unui centru de copii cu deficiente si imi povestea foarte mandra ca a reusit sa-l invete pe unul dintre copii niste chestii elementare pe junghiul ei de calculator din birou. Copilul in cauza are 15 ani, dar intelectul lui este la nivelul varstei de 5 ani. Din pacate ca el sunt multi.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
2xGI |
![]()
|
asa e richellieu...trebuie luate in calcul toate variantele, da-ti sfaturi, cat mai multe, sa avem de unde alege!! macar sa iasa pt. toti!!
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Revin cu o precizare, ca vad ca deja aveti idei ce ma implica
![]() Calculatoarele de care va spuneam vi le voi putea pune la dispozitie ceva mai tarziu, cum se afla la mama dracu' de Bucuresti, iar eu sunt si mai departe si departe raman inc-o perioada. Deci numai bine dupa ce va puneti la punct ma pot baga. La mine va mai dura. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Am si eu un Pentium MMX care din pacate nu mai trece de incarcarea biosului. Nu stiu ce poate fi stricat. Daca se gaseste cineva sa incerce sa il repare, il donez cu cea mai mare placere. Ruleaza in conditii bune winamp, office si jocuri modeste.
Daca sunteti interesati sa incercati sa il reparati si ulterior sa il donati, cu cea mai mare placere il pun la curier sau predare personala in Pitesti. Sistemul are mouse, tastatura, monitor de 13 sau 15 inchi, nu stiu exact - toate functionale. This post has been edited by Cris_Kgs: 22 Sep 2010, 22:36 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
2xGI |
![]()
|
ia legatura cu Merced si cu cei din pitesti, si strangeti piesele la unul din voi!!
cand are drum in buc. cel ce aduce piesele, se intalneste in Buc. cu cineva de aici si se stabileste ce si cum mai departe.... |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Nu pot sa folosesc PM-ul .
Oricum PC-ul e la 30 de km de Pitesti, dar o sa il aduc la Pitesti daca stiu exact ce si cum. This post has been edited by Cris_Kgs: 22 Sep 2010, 22:42 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
sorin1983 |
![]()
|
La ora actuala eu am asa: placa video agp, carcasa tower(trebuie sa ii repar butonul de power), cd-rom, floppy, retea si cred ca niste memorii sdram.
La fel am un DVD-Player(Fara divx) cu telecomanda-trebuie sa il probez sa vad ce si cum(voi face si dvd-uri cu desene, documentare etc.). @Cris_Kgs: mouse-ul si tastatura sunt ps 2? cred ca serial dar confirma te rog. Eventual am putea folosi monitorul deocamdata. This post has been edited by sorin1983: 23 Sep 2010, 09:59 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
PS2
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, am si io p-acasa niste vechituri.. P3 la 800, placa mamuca, sunet, video...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Bun ca macar se pot folosi diverse:) Daca erau model vechi era mai greu. Tine-le deocamdata poate mai gasim pe cineva sa facem transfer.
@Marty: sunt la fix ![]() This post has been edited by sorin1983: 23 Sep 2010, 10:08 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Daca e pentru mine mesajul de mai sus, o sa le tin. Nu mai pleaca nicaieri, ori la tomberon ori la cineva nevoias.
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Procu' are si cooler da'... nu prea raceste
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Se rezolva cu putina pasta termoconductoare probabil.
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma, nu vreau sa fiu rau, dar sa incropim si noi ceva ce ruleaza un Windows XP. Asa ca lasati 586-urile si Pentium I-urile la gunoi unde le e locul.
O sa incerc sa fac rost de o placa de baza cu procesor, socket A macar, sau 478. Un Celeron pe 478 am eu deja, placa de baza daca mai are cineva, o memorie, si facem un sistem cat de cat. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Aoleo, nu-i P 3 la 800, e Athlon la 800.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Dar asa dau eu monitorul de la mine, mai ales ca suntem aproape. Vedem cum rezolvam. E pacat de ele sa se umple de paienjeni si ...
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Si eu sunt de aceeasi parere. Sa fie minim xp..deci un 700mhz . Monitoare tastaturi mouse sunt binevenite. sdram iarasi e ok, placi diverse.
Coolere diverse pot face eu rost. O sursa ar mai fi nevoie. This post has been edited by sorin1983: 23 Sep 2010, 10:14 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 23 Sep 2010, 11:10) Ma, nu vreau sa fiu rau, dar sa incropim si noi ceva ce ruleaza un Windows XP. Asa ca lasati 586-urile si Pentium I-urile la gunoi unde le e locul. Pardon ca m-am bagat atunci. Spor la facut sisteme de XP. Incercati mai bine Linux, genericul de XP-ul i-ar putea pacali pe sarmanii de la tara ca incep stirile de la TVR. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Matli nu te supara, dar sa ii inveti pe un sistem de operare depasit cum se umble pe PC nu e prea bine.
![]() Daca aveti SDRAM imi ziceti ce si cat, ca pot face rost de DDR la schimb. ![]() This post has been edited by Merced: 23 Sep 2010, 10:26 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sunt patit, copii astia nevoiasi au multe pretentii, asa ca daca nu merge macar xp-ul cu messenger, muzica si 3 sesiuni de ultima varianta de firefox, va primiti si vreo injuratura.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Serios ma. De mine s-a milogit cand eram la coada la paine inainte de un Revelion un amarat sa-i dau sa-si ia si el o paine. Cand i-am dat o paine direct mai avea putin si imi dadea cu ea in cap.
This post has been edited by Merced: 23 Sep 2010, 10:27 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:39 |