Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Se pare ca ne organizam.
![]() Eventual maine pot sa trec eu sau sa ne intalnim undeva sa iau de la cei din Bucuresti. Daca se rezolva treaba cu 2xGI cu scoala aceea poate dupa le mai ducem cate ceva. @Altis : hard va fi pt urmatorul ![]() Azi pe seara urmeaza sa il curat pe asta sa fie fresh si sa mai instalez niste programele pe el. This post has been edited by sorin1983: 24 Sep 2010, 09:03 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asadar, placa mamuca e Asus A7A266-E, Socket A, chipset ALI Tragic d-ala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Stii ceva despre ea? Ma refer daca functioneaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am scos-o functionala din tower. Am incheiat "colaborarea" din cauza achizitionarii un A7N8X cu Burton la 3000+, altfel functiona perfect.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ok, sa caut un procesor.
L.E.: buna placa pt ca stie si ddram si sdram, in functie de ce gasim ![]() This post has been edited by sorin1983: 24 Sep 2010, 09:35 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Am si proc, ti-am zis. Doar culeru' e cam bagabont. Nu cred c-am memorie la el. Am si o placa de sunet si una sau doua de retea. Cred ca am si un hdd de 20
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
aaaa, nu intelesesem. Cand ai timp sa ne vedem?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Nu stiu, sincer. Stai sa vad pe la cit ajung azi acasa, ca ieri am ajuns pe la 11. Tinem legatura pe PM.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ok.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
acum am venit de la sc. ajutatoare! din pacate d-na directoare plecase pana sa ajung eu acolo!
![]() sper ca nu e prea tarziu luni!! This post has been edited by 2xGI: 24 Sep 2010, 14:36 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tastatura merge perfect! In afara de arsura de tigara, e impecabila, daca era neagra o pastram.
Placa de retea, din cate stiu functioneaza. Hdd-ul la fel. Memoria imi pare ca e chiar DDR2 si cre-ca are 1GB. Cand stabiliti ce si cum ma anuntati si vedem cum facem sa le predau. Attached thumbnail(s) P1040277.JPG ( Size: 444.24k ) Number of downloads: 417 P1040278.JPG ( Size: 475.64k ) Number of downloads: 430 P1040280.JPG ( Size: 442.11k ) Number of downloads: 419 P1040281.JPG ( Size: 342.43k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
Am gasit puloaca de baza, doua memorii (creca 512), puloaca video, puloaca de retea, puloaca de sunet, coolerul. Nu gasesc hdd si proc. Mai sap.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai grija sa nu ajungi la chinezi.
M-a ambitionat Marty si m-am apucat si eu de sapaturi arheologice (noroc ca sunt la parter). Am o gramada de cabluri SATA, IDE, floppy, adaptoare de alimentare Molex-SATA, o tastatura pe care trebuie sa o verific... sper ca BlaueCorsa are loc in portbagaj. This post has been edited by bmwh548: 24 Sep 2010, 17:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Maine-sambata- sunt disponibil sa ne intalnim pentru piesele pe care vreti sa le donati.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
Va pot da urmatoarele:
- placa video Gigabyte (GV-N55128DP) - 3 ddram 256mb (400mhz) - dvd-rw Asus - Athlon XP1800+, cooler noname - 3 placi de retea Toate astea stau pe bara dupa ce mi s-a dus placa de baza acum vreun an. Ar mai fi o carcasa noname cu sursa de 350w, dar arata cam "folosita", plus ca nu stiu cat de ok mai e sursa. |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Nu e mai ok daca unele piese (sau orice altceva aveti) sunt vandute si banii sunt donati?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
nu, s-ar vinde pe nimica toata.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Banii donati(chiar daca sunt f putini) se pierd mult mai usor printre niste degete rare...asa poti sa vezi daca esti dispus din cand in cand ce face donatia ta.
@tmanbone: am sa te rog sa imi dai un pm cu un nr de telefon. This post has been edited by sorin1983: 25 Sep 2010, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba nene! Ce fac cu piesele alea? E nevoie de ele?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
bineinteles ca e nevoie de ele Altis!!
mai ai putina rabdare sa stabilim cui donam primul calc.!! si cine il asambleaza!! maine pe la 09:00 sunt la sc. 11 sa vb. cu directoarea, si va anunt ce am discutat cu ea!! |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tastatura pe care o aveam eu nu e buna (cam un sfert din butoane nu merg, am desfacut-o si curatat-o si nu am rezolvat nimic). Nu am apucat sa verific monitorul inca.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Eu am scapat de componente, merci Stefan si mii de scuze inca o data!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
NUUUUUU NUUUUUUUUUUUUU.... tereaq cu ala ca ma bintuie acu'!!!!!!!
Sorine, scuze de doua ori: o data ca te-am incurcat prin Baneasa si a doua oara ca te-am botezat! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Ma bucur ca ne-am intalnit totusi
![]() Am luat de la Marty o placa de baza socket a, un cooler, 2 memorii ddram 128mb, o placa video, o placa de retea, o placa de sunet, 2 cabluri ide, 1 backplate si 2 fire cd-rom. Le curat de praf si le pun deja in carcasa pe care o am. Care ai un procesor nu te sfii, eventual cu bani putini 20-30 lei. Nu pot sa pun poze... Astept mielul de pasti ![]() This post has been edited by sorin1983: 26 Sep 2010, 20:06 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Mai caut io proaca aia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
2xGI |
![]()
|
Am fost la sc. nr 11(C-tin Paunescu) si am vb. cu D-na directoare !! care a fost f. deschisa acestei probleme...
lucrurile stau in felul urmator: accepta aceasta donatie din partea noastra, cu cateva conditii! 1. totul sa fie facut oficial, cu acte! in care se stipuleaza o suma de intrare-iesire! o suma f. mica dealtfel( simbolica)... chestia asta nu stiu cine o poate face!! poate adminii?? sau cineva cu firma? 2. calculatoarele sa fie functionabile, curate, si performanta medie!! pt. filme, desene animate, muzica... sper sa nu ne facem de ras!! mi-a spus ca au avut cazuri cand au fost donate calc. f. slabe sau stricate!! dar au fost si cazuri mai mult decat fericite cand au primit aparatura performanta!! acum ramane sa stabiliti ce si cum mai departe, cine la asambleaza, cine face hartia oficiala, cine le transporta, cine participa la inmanarea donatiei etc..... cine doreste sa sune pt. mai multe informatii, o poate face la urm. nr. de tel. 021/444 03 32 sc. nr. 11 This post has been edited by 2xGI: 27 Sep 2010, 12:14 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Marty |
![]()
|
Asta-mi aduce aminte de patania unei cunostinte care avea o firma de electronice in Elvetia. La un moment dat bagaseomu' un fel de program rabla la televizoare si i se adunasera gramezi de televizoare vechi prin depozit, absolut toate functionale. Si-a luat angajatii si familia si s-au pus pe curatat la ele, dupa care le-au suit intr-un camion si le-au trimis la un azil de emigranti din tarile fostei Iugoslavii. Dupa doua zile s-au trezit cu tembelizoarele inapoi cu mentinuea "N-au telecomenzi".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |