Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nici n-am vazut... cum ziceti voi
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Se prafuiesc degeaba...
Inca mai am de facut altul dar nu prea pot deocamdata. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
INCA SUNT VALABILE...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Chiar nu stiti pe nimeni? Nu de alta dar se prafuiesc degeaba...
<span class='edit'>14 Jun 2012, 08:50:</span> Valabil. In cutia a doua de la Furyous se afla : -O carcasa gri cu maner -O placa de baza A8N-E cu procesor si cooler(sa vad ce model e) -Trei placute de ram : 2 de 512mb si una de 1gb toate kingmax -O placa de sunet Creative labs -Un Dvd-rw Asus -Un Floppy Cam atat deocamndata, o sa revin cand mai fac rost de o sursa si hdd. This post has been edited by sorin1983: 14 Jun 2012, 08:06 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Valabile
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Up.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
Valabil... am calculatoare, monitoare, componente pentru altele. Pot face oricand 2 pachete complete.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
se prafuiesc degeaba.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
valabile. se va lucra la inca unul zilele astea.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai intreb eu daca mai e nevoie pe undeva. Iti dau de veste.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în Elvetia?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ce? Acolo nu-s oameni amărâți? N-ai văzut că au dobândă real negativă la franci? 'Ai de capu' lor!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Hai salut
Stiu eu pe cineva care ar avea nevoie de o unitate Acum 4 ani i-am donat eu un sistem complect,dar unitatea a picat Tatal lucreaza in armata,sotia casnica doi copii fetita de o inteligenta sclipitoare in schimb baiatul are autism NU se prea ajung cu banii ca face tratament specific si la constanta si la mangalia,ei locuind in 23 august Numai naveta ii stoarce de bani Lui nu i-ar trebui un sistem performant,ci unul sa poata naviga pe net,sa acceseze programele specifice pentru recuperarea baiatului Asa ca daca il poti ajuta,chiar ai face o familie fericita Bafta |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
il trimitem prin sms:P
@shade4free: ce ai donat tu? ca sa iti spun ce am eu ![]() da-mi configuratia si vad ce am eu daca fac ceva mai bun. This post has been edited by sorin1983: 11 Dec 2012, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
sorin iti spun configuratia aproximativa.sincer nu mai tin minte,ca tot ma punea baiatul meu sa mai bag in el,si de aceea am renuntat la el si am luat un sistem nou
procesor de 1700 video ati radeon excalibur 9600 (sau ceva cu excalibur ![]() 2giga de ram hardul de 40 cam asta era placa de baza nu mai stiu ce era el era multumit de pc ca isi faea treaba monitor de 17 ,tastatura, soarece,boxe, astea sunt functionale |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
sorin1983 |
![]()
|
stai ca n-am inteles... nu e functional acum?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
shade4free |
![]()
|
nup,nu este functional
a fost dus la cineva sa se uite in el,nu un service autorizat, a spus ca este hardul dus,un altul a spus ca este placa nu stiu din ce motiv nu merge |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ok revin azi sau cel tarziu maine cu detalii.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
n-am avut timp, dar este in lucru... azi revin cu detalii.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
acum am in functiune dupa ultimele retusuri(un hard cu 2 bad-uri), un hard a crapat subit... geez sunt bantuite componentele
![]() placa video cere alimentare separata(cea de floppy) si se pare ca sursa rezista deocamdata, nu cred ca va face figuri(350w). de rezerva dupa o curatare de 1 ora, inlocuire pasta procesor- placa de baza si procesor Asus A8N-SLI si amd athlon 64 ada3500daa4bw cu backplate si cd drivere. sunt puse frumos in punga ca sa nu se mai umple de praf. in lucru acum carcasa+sursa 450w(delux deci doar abtibild cu 450), placa de baza Gigabyte M61PM-52 si proc amd athlon 4200+, ram 2x1gb, hard deocamdata nu am, placa video este cea on board si un writer(nu stiu exact ce face) terminat: mai am un sempron gata, am si 2 monitoare, tastaturi, mousi, boxe sunt la Markos o pereche... Incerc sa fac configuratiile cum cred eu mai bine, sa impart si memoriile si ce mai am sa fie bine. Stie cineva de ce nu se deschis usitele la cd-rom/dvd?? am problema asta cu vreo 2-3. @shade4free : spune-mi te rog daca mai putem face livrarea si cum sa facem ca e ceva distanta intre noi ![]() update: inca un dvd-writer face figuri la deschis/inchis... ar mai fi necesar 1-2 hard-uri eventual unul pe s-ata... sa vad ce mai gasesc. This post has been edited by sorin1983: 25 Dec 2012, 13:32 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Video cred ca e aia de la mine (x1650 Pro). A papat urgent doua surse no-name la mine, sa fii atent la ea.
Am un Barton 2500+ cu multiplicatorul deblocat pus deoparte, sa vad daca mai am adresa si ti-l trimit dupa sarbatori (sa-l testezi bine ca nu mai stiu ce e cu el, ultima data cand l-am avut intr-un PC dadea BSOD-uri la greu Windows-ul, dar cred ca era din cauza placii de baza). Am si un cooler pe aici (provine de pe un sistem mai slab asa ca nu garantez functionarea fara supraincalzire). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A fost. M-a servit fara sa cracneasca mult timp.
Attached thumbnail(s) CameraZOOM_20121226015000954.jpg ( Size: 878.27k ) Number of downloads: 182 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
deocamdata valabile...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
cineva?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu am dus inainte de craciun la un centru de zi un calculator si un tv. Saracii aia de acolo se minunau de televizor si de calculator ca de sfintele moaste. Deh.. copii amarati din familii fara posibilitati materiale. Unuia dintre copii i se stricase tv-ul cu vo 2 saptmani inainte. Sunt 3 frati. Asa ca televizorul a mers acasa la ei. Calculatorul a ramas la centru de zi.
Daca nu ai fi asa departe ar fi cine sa le primeasca... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sorin1983 |
![]()
|
sa vedem cum merge treaba poate imi fac drum
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:11 |