Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deoarece si pentru ca nu merge.
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Marketing agresiv, ca să zic așa...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nici daca-i bagi doua cartuse uscate, pe sistem Grecu'?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca sunt uscate s-ar putea sa nu le vada.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Baga niste visichi poate se inmoaie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Plm, stric viscki pe imprimanta... mai bine fac o schita de mina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vezi poate mai are sefu' niste coniac atunci
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Am fost eu pe la el
![]() ![]() |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Acum am dat si eu de acest topic. As avea acasa un monitor CRT de 14". Spune-mi daca te intereseaza, sa ma uit deseara daca mai merge. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 25 Nov 2011, 21:12) o folosesc sa fac copii cu ea daca metoda clasica nu merge.... ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
Eu altceva nu-nteleg: cum dracu face copii daca n-are cartus?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tmanbone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 22 March 06 ![]() |
Se poate sa mutam caterinca pe alt topic? Eu chiar respect efortul omului si n-as vrea sa vad pagini intregi de vorbe care nu au legatura cu subiectul.
Celelalte topicuri le citesc cu placere insa. ![]() |
--------------------
Dacia / Opel -
1310 / Astra Caravan -
1991 / 2001
- --- / ---
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eeh asa mai ajunge in prim plan
![]() @adiv : de 14 e mic pt ca am eu unul de probe... am zis sa fie 17(o marime medie). am 3 monitoare acum(unul va pleca cu sistemul de sarbatori deci mai raman 2) |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 25 Nov 2011, 21:12) ce marfa e aia de nu merge ca eu am una de mobila o folosesc sa fac copii cu ea cind am nevoie si merge de rupe fara cartuse Ăștia de la Canon sunt mai idioți ... am și un Canon MP 160 undeva-n dulap (cu cartușele uscate). Acum mi-am cumpărat Canon MP250 și nu mai dă eroare de cartuș. Sorin, tot nu ai zis dacă vrei să caut mausu. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Cauta-l daca e in plus si vedem daca il vom folosi sau nu in functie de ce mai apare pe parcurs.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci ăia de la Canon sunt idioți (nu că n-ar fi) și în consecință ai schimbat un Canon cu un... Canon.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Eu nu mai vreau sa vad canon... hp imi place mai mult .la multifunctionale ma refer.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Încearcă Brother.
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Nov 2011, 23:46) Deci ăia de la Canon sunt idioți (nu că n-ar fi) și în consecință ai schimbat un Canon cu un... Canon. ![]() Am schimbat un Canon cu alt Canon din 3 motive: - cartușele foarte ieftine (comparat cu alte firme); - prețul mic al imprimantei; - nu mai dă eroare de cartuș, cartușul color fiind uscat de câteva luni (, iar pe cel negru l-am încărcat de vreo 6 ori). Da' devenim deja off-topic ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ady77 |
![]()
|
Sorine, un cont??????????? Ca decat sa dau la posta bani sa iti trimit niste vechituri, mai degraba iti trimit tie banii sa iei ceva nou.
This post has been edited by ady77: 26 Nov 2011, 02:36 |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
Trebuie sa verific situatia cardului si revin... probabil luni-marti sa trec pe la banca sa intreb ce si cum.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Nov 2011, 13:32) doar daca iti bagi ulpa in ea...... QUOTE(Marty @ 25 Nov 2011, 22:00) deci nu trebuie sa faca copii ci nici salvat in calc. scan-ul nu merge........kkmas pe ele de canoane This post has been edited by l@u: 27 Nov 2011, 16:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
ALOOO e zona de probleme pc pe forum... deraiati acolo.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Ia, ca mi-am adus aminte sa caut al doilea maus.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 9 Nov 2011, 08:14) Revin cu anuntul ... poate apare cineva intre timp. Pentru contact: PM sau obscuru@yahoo.com Am dat mail si la baietii (http://www.chip.ro/stiri/17948-vine-echipa-aff-sa-va-scape-de-pc-urile-vechi) dar ... eu nu am cum sa "il deplasez" din Brasov din pacate. Poate este cineva interesat totusi ... se poate livra din Brasov la orice ora. S-a dat pana la urma. Am gasit aici in Brasov o familie careia ia prins bine. Doamne ajuta! |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:14 |