Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
NEWS: unul din calculatoare va ajunge de sarbatori la o fata in judetul Ialomita, comuna Bucu.
Voi reveni cu poze saptamana asta(in functie de timp) cu configuratia finala si componenta "cadoului". Bineinteles cu o poza de la fatza locului. Considerati-va Mosi Craciuni! Gasim un client si pentru cel de-al doilea pana in sarbatori? Nu sunt super performante dar pentru novici sunt ok. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
valabil...
cumpar tastatura, mouse, placi agp peste 64 mb ieftine(anunt la bursa) |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce sa cumperi?
![]() Sa doneze cine are, ca doar e pentru un scop nobil! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io pot dona o imprimanta Canon Pixma iP1800, perfect functionala, la cutie. Sper ca nu s-au uscat cartusele. Baga un PM sa vedem cum facem
![]() This post has been edited by Markos: 24 Nov 2011, 19:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Stai sa testez cartusele
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mouse parcă am eu acasă, singura lui problemă fiind că nu merge rotița. E și optic .... dacă te ajută, lasă-mi un PM și îl caut.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Prefer sa le cumpar ca asa nu gasesc...
Imprimanta ne complica existenta... Da-o la schimb pe componente(hdd,video etc etc) @cosmin ce are exact? se poate repara? @Marty daca e bun e necesar ![]() This post has been edited by sorin1983: 24 Nov 2011, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Marty |
![]()
|
Sorine, e bun, e viu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@sorin1983 :
O idee : poti de exemplu sa deschizi un cont la o banca din astea mai populare in care sa donam lunar fiecare o suma modica fixa (ceva de genul 10-15-20 lei). Cu banii stransi in fiecare luna se pot "construi" 1 sau mai mult calculatoare care vor fi donate prin programul initiat de tine. Stiu sigur ca pe la cafenea umbla destui oameni cu suflet mare si 15 lei pe luna nu inseamna oricum mare lucru. This post has been edited by Shush: 24 Nov 2011, 20:26 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
tu-l dai sa nu iti mai manance de prin casa??
prin weekend esti in bucale? |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2011, 19:56) Io pot dona o imprimanta Canon Pixma iP1800, perfect functionala, la cutie. Sper ca nu s-au uscat cartusele. Am testat cartusele, sunt mai uscate decat Shush ![]() Prin urmare, imprimanta e useless. Doua cartuse noi (PG-40 si CL-41) costa vreo 160 de lei, cat imprimanta ![]() Daca o vrea careva, o donez cu cea mai mare placere. Arata si merge impecabil, e la cutie, cu cablu usb, cablu de alimentare, cd cu draivere, dar n-are cartuse. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Stai ca mi-am adus aminte povestea mausului. Asta e cu bila, venit cu compu'. Mi-am luat unul optic (mare fitsa la vremea aia, acu' 11 ani) si p-asta l-am tras deoparte, deci e foarte nou. Acum a ramas sa caut mausu' ala optic, tot mikisoft si ala, inlocuit intre timp cu o chestie mai Caounter suitable.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 Nov 2011, 20:26) @sorin1983 : O idee : poti de exemplu sa deschizi un cont la o banca din astea mai populare in care sa donam lunar fiecare o suma modica fixa (ceva de genul 10-15-20 lei). Cu banii stransi in fiecare luna se pot "construi" 1 sau mai mult calculatoare care vor fi donate prin programul initiat de tine. Stiu sigur ca pe la cafenea umbla destui oameni cu suflet mare si 15 lei pe luna nu inseamna oricum mare lucru. ![]() |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
Sincer mi-e frica de discutii... stiti cum e...toate pana la bani
![]() Nu stiu ce sa zic fata de opinia voastra... @Markos: un Canon multif. cu aceleasi probleme am si eu, aceleasi cartuse varza. La preturile cartuselor am renuntat la idee. Daca ii trebuie cuiva tot DONATIE este model : pixma mp160. @Marty daca ai gasi 2 ar fi chiar misto ![]() Ma seaca perifericele astea.. am mai avut un mouse la care am tot taiat firul pana l-a luat dracu, mai am 2 cu baterii dar nu se preteaza pt ca consuma bateriile ca la balamuc. *APROPO schimb mouse wireless(parca doua am) cu unul cu fir dar macar optic. *Schimb placa de retea usb stick(donata de cineva de pe forum dar nu mai stiu, poate sa fie pe paginile din urma) tot cu mouse sau tastatura. Din cate stiu nu merge pe WIN7. Are si Cd. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Trendnet-ul de la mine era. Nici eu nu știu dacă merge pe W7, probabil că n-au mai scos drivere așa noi.
Mouse-uri și tastaturi de prisos nu mai am deocamdată, îmi pare rău. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
aaa da cand ne-am intalnit la casa scanteii nu?
nu e nici o problema... incerc variante deocamdata... |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sorine iti trimit un x1650 Pro pe AGP la cutie? Nu stiu daca ar merge pe vreun sistem din asta modest ca are nevoie de alimentare suplimentara si fara o sursa buna de 400w sau una noname de vreo 500w nu faci treaba, dar ma gandesc ca poate reusesti sa o schimbi cu una alta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 24 Nov 2011, 23:09) Sincer mi-e frica de discutii... stiti cum e...toate pana la bani ![]() Nu stiu ce sa zic fata de opinia voastra... Eu zic ca deja ai dat destule dovezi de incredere cu topicul asta asa ca te rog sa te mai gandesti la idee. E singura modalitate prin care putem sa contribuim mai multi. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
@bmwh548 : vad ca valoreaza cam 120 lei... fita placa
![]() @Shush : ma gandesc cum sa procedam. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Lasa-mi adresa pe privat si maine (luni cel tarziu in caz ca maine nu pot ajunge la posta) o fac pachet si pleaca spre tine. Sper sa-ti foloseasca, la mine aduna praful.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
1. Sorine, trec in w/e prin Rahova si vin sa-ti las alea. O mai intreb pe soacra-mea daca mai stie niste copii amariti prin satul unde s-a dus si celalalt sistem anu' trecut.
2. Grecule, daca ce zici tu acolo e multifunctionala, o iau eu ca-mi trebe scanerul. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
bmwh548 imi trimite placa de mai sus dupa ce a revizuit-o(pasta, ulei etc)
@Marty: ce faci cu scannerul? ![]() @ady77 : da ai dreptate. am un card la brd(deschis cand am avut o problema cu FPVS) dar trebuie sa vad starea lui ca am impresia ca merge verificat doar la bancomate. This post has been edited by sorin1983: 25 Nov 2011, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu am MX320 si fara cartuse nu merge scanerul...nici macar alb/negru
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La MP210-le meu nu merge nici alb-negru, nici color daca am vreun cartus de nefolosit in imprimanta. Cucamasa-n gura lor.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:11 |