Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare/jocuri/tv etc, pentru copii nevoiasi
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Am facut rost si de carcasa pentru al doilea calculator
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca exista din Bacau, Focsani, Buzau, ... oameni care vor sa doneze dar nu vor sa se complice cu firmele de curierat sau posta, pot asigura transport pana la Sorin1983.
Ca si piese, momentan nu pot oferi decat: -2 ventilatoare de sistem 80 mm NOI modificate de mine ptr alimentare din molex -2 cabluri IDE -1 mouse optic LG -1 monitor crt perfect functional si culori foarte OK, care din pacate este de 14" depozitat in Bacau (nedisponibil imediat) -5 mouse pad-uri noi-noute -1 tastatura alba functionala care este la Bacau (nedisponibila imediat) -1 sau 2 cabluri alimentare sursa unitate centrala This post has been edited by StefanT: 9 Jun 2011, 23:06 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
salut. am citit thread-ul v ostru cateva zile in urma, si, tocmai am gasit o firma ce vrea sa scape de multe calculatoare vechi (probabil defecte unele) si monitoare crt de 15, 17, 14. trebuie doar sa vina cineva sa le ia. ma contactati la 0723.15.15.63. cantitatea este marisoara, se recomanda un papuc sau doua berline (logan 1310, ce vreti voi). dupa ce le luati va mai aduc eu ceva sdram, ddr si ddr2 de 64, 128, 256....mausi vechi.problema e ca nenea vroia sa le dea la gunoi, deci ideal ar fi sa ne grabim nitel.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sorin, am un maxtor de 120gb 100%functional, a fost pe sistemul meu vechi. problema mea este ca am niste chestii pe el pe care as vrea sa le recuperez, in pc-ul nou nu am decat SATA. Dupa ce gasesc o solutie, e al tau (al celui pentru care il vei pune in sistem:)).
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am mare nevoie de o tastatura cu mufa mare....veche, antica si de demult....mufa aia cu 5 pini ( AT daca nu gresesc). Stiu ca nu se mai folosesc de mult timp, dar poate cineva mai are o asemenea relicva si este de acord sa se desparta de ea. Sau idei despre un adaptor de la AT la ATX...?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
o tastatura pe usb nu merge?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vet |
![]()
|
Din pacate nu. Nu merge nici macar una pe PS2. Doar una cu mufa aia antica.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cred ca mai am depozitat pe acasa un monitor LCD de 17".Daca mai functioneza, il donez numaidecat.
P.S. NU unu-i student amarat care doneaza unul de 14". |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
cred ca am au o tastatura AT. luni e prea tarziu?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
sorin1983 |
![]()
|
Probabil de sapt viitoare ma pot ocupa iar... am 2 calc aproape complete... hard-urile ma omoara
![]() @razvanamza daca se poate astepta pana sapt viitoare ar fi ok. @Altis: hard-ul ala ar fi perfect ![]() @StefanT: mouse, tast sunt bine venite...e cam lipsa ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Salut vet, cred ca mai am eu o tastatura de care ai nevoie, trebuie sa ma uit prin pod. Daca nu o gaseste ady pe a lui, vorbim si pot sa ti-o trimit prin posta.
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
vet |
![]()
|
va multumesc mult pentru ajutor. in ceea ce priveste modalitatea de a intra in posesia ei, las la latitudinea voastra acest aspect. posta, curier, sau vin eu dupa ea daca distanta nu e mai mare de 150 km (nu prea am timp sa ma deplasez prea departe in perioada urmatoare). daca doriti o pot plati ramburs, sau pot trimite banii inainte, prin mandat postal, western union, transfer bancar, asa incat sa acopar atat contravaloarea tastaturii cat si costurile de expediere.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din pacate desi tastatura e antica si de demult e PS2
IMG_0817.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 331 O chestie de asta nu te-ar coafa? http://www.conectica.ro/display/1-63-58-Ad..._PS_2,_fir.html |
--------------------
|
razvanamza |
![]()
|
am intrat din nou sa intreb ce facem de pc-urile alea. este posibil sa ajunga la gunoi daca nu vine cineva sa le ia si e cam pacat. am rascolit prin firma si mai am si doua monitoare pe 17, unul casper unul dell. fiecare are cate o problema minora, dar cred ca pot fi reparate usor..
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Vet, s-ar putea să am eu în boxa de la subsol o asemenea tastatură!
Am să mă uit în seara asta, să văd dacă mai e. Sorine, un HDD de 30 Gb te-ar ajuta cu ceva? Parcă am și niște memorii de 128 mb p-acasă. This post has been edited by cosmin_2300: 24 Jun 2011, 09:02 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am gasit adaptorul. Lucrez in Zona Domenii, stau in Pantelimon. Fa o propunere de intilnire!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
Stau in Vitan, lucrez 30 de km de Bucuresti....spre nord...si la 30 de km de Bucuresti spre sud. Intalnirea ideala....pe malul unei balti, la umbra multa, cu o bere rece. Dar cum momentan nu se poate .... o sa vin eu dupa adaptor oriunde iti convine tie. Daca se poate....un nr de telefon pe pm....
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
ok.mersi pentru pont. o sa-l intreb pe dom' profesor daca mai are ceva pe stoc de la 1..8 martie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Vezi ca profu din Galati, nu discuta decat in euro sau lei moldovenesti.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
vetule, am gasit si eu un adaptor d-ala de la PS2 la DIN. Daca-l vrei, in drum spre sau dinspre jobul din nordul capitalei, treci prin Baneasa si-l iei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
razvanamza |
![]()
|
am revenit si eu in seara asta in bucuresti. maine vorbesc cu nenea sa spun ca am anuntat ca are de dat monitoare si alte cele, si vad cat mai poate sa le tina.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
sorin1983 |
![]()
|
Am reusit sa fac 2 calculatoare....
1. Procesor athlonxp 2600+(2082mhz), 512ram, 40gb hard 2. Procesor sempron 2200, 512 ram, 40 gb hard Sunt instalate dar mai trebuiesc puse diverse softulete. Revin cu detalii si poze. Ce lipseste urgent ...tastaturi si mousi(probabil le voi lua noi) si eventual niste placi video mai bune... Unul are de 32mb si al doilea de 16mb. Deci acum ar fi 2 calculatoare(tower) si 3 monitoare crt 17". Edit: Am mai aruncat un ddr de 256mb(mai am 2 buc pe care am scris defect dar o sa le mai testez) si va urma un dvdrw philips care nu vrea sa scoata usa desi citeste foarte bine... This post has been edited by sorin1983: 6 Aug 2011, 10:32 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Poze cu athlon-ul:
Fotografii_0012.jpg ( Size: 474.74k ) Number of downloads: 194 Fotografii_0006.jpg ( Size: 385.32k ) Number of downloads: 197 Fotografii_0007.jpg ( Size: 433.88k ) Number of downloads: 192 Fotografii_0008.jpg ( Size: 73.04k ) Number of downloads: 189 Fotografii_0009.jpg ( Size: 362.49k ) Number of downloads: 69 Cu mentiunea ca a mai primit un dvd si cu cd writer negru. Acum ar fi complet si cu mouse si tastatura. Deci e gata de plecare. Astept clienti ![]() Voi reveni si cu celalalt cand il iau iar la puricat. This post has been edited by sorin1983: 17 Sep 2011, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
Arata impecabil, fara fir de praf, felicitari
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
In afara de tablita spate arata f bine. sa speram ca se gaseste client.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 23 Dec 2010, 00:30) Hello, Donez un PC complet (100%) functional - config: - PIII - 800 MHz - Monitor CRT 17" - 256 Mb RAM - HDD de vreo 40 Gb (sau putin mai mare ? ... nu mai stiu esact) - Retea, sunet - tastatura + mouse microsoft - DVD ("combo" parca ?) Ruleaza winxp pe el f bine. Problema e ca ... nu am cum sa-l ("transport" sau "trimit") in alta parte din lipsa de timp. Cine doreste si prezinta credibilitate sau cunoaste un caz cu credibilitate ... si are drum pe la Brasov - PC-ul este disponibil. Nu il dezmembrez - nu se da pe bucati. Se da doar intreg si doar unui caz credibil (ramane la latitudinea mea sa apreciez asta). Pentru relatii suplimentare dati-mi un PM si vorbim. Revin cu anuntul ... poate apare cineva intre timp. Pentru contact: PM sau obscuru@yahoo.com Am dat mail si la baietii (http://www.chip.ro/stiri/17948-vine-echipa-aff-sa-va-scape-de-pc-urile-vechi) dar ... eu nu am cum sa "il deplasez" din Brasov din pacate. Poate este cineva interesat totusi ... se poate livra din Brasov la orice ora. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 |