Belea cu Romtelefon
![]() ![]() ![]() |
Belea cu Romtelefon
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C@talin @ 25 Sep 2010, 19:47) ezplicatia ? pai ornge voda romtelecom au prioritate pe voce.digi are prioritate pe date.vocea nu se prea foloseste. Intodeauna vocea are prioritate la orice. Nu doar pe radio. Imi aduce aminte de o vorba la inceputurile internetului ... daca ai ip de la inceputul clasei iti merge mai bine.QUOTE(C@talin @ 25 Sep 2010, 22:59) dau jos pe digi torente cu 600 kb .am depasit si pragu de 3gb si nu sa limitat La oras datele pe 3g se folosesc la altceva.QUOTE(C@talin @ 25 Sep 2010, 22:59) am depasit si pragu de 3gb si nu sa limitat Vezi ca este mai mare pragul ... "Viteza de acces se va limita la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload dupa primii 5 Gbytes consumati. "This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2010, 21:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
la digi daca se limiteaza viteza (atingi limita maxima de trafic) nu-i nici un bai. scoti stick-ul si il bagi inapoi ca sa isi ia alt ip, si gata, ai viteza mare din nou.
eu la stick-ul meu negru am reusit o singura data sa il folosesc incat sa consum traficul, iar dupa ce am atins limita se conecta la net dar nu mai naviga pe nicaieri. l-am bagat din nou in calculator, si-a luat alt ip, si totul era ca inainte ![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(alindrgn @ 26 Sep 2010, 22:29) daca se limiteaza viteza (atingi limita maxima de trafic) nu-i nici un bai. scoti stick-ul si il bagi inapoi ca sa isi ia alt ip, si gata, ai viteza mare din nou cred ca si cel mai tare hacker este invidios pe tine |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
iti dai seama and.gif
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as face cam asa:
Le-as notifica in scris (inclusiv mail) faptul ca nu mai merge netul aproape deloc Cu aceasta ocazie eu i-as informa ca nu isi respecta obligatiile contractuale si imi indeplinesc obligatia mea de a-i anunta. Ei trebuie apoi SA DEMONSTREZE ca isi indeplinesc obligatiile contractuale (fie ele si best effort). Aicisea e o problema pentru ca in OG 21/1992 (art. 11) se spune: "Art. 11. - (1) Produsele si serviciile oferite consumatorilor se masoara cu mijloace de masurare si control adecvate, verificate metrologic, potrivit reglementarilor legale." Deci dovada furnizarii corespunzatoare a serviciului trebuie sa se faca cu masuratori "metrologice". Ei bine, asta aia de la internet nu pot face. Din acest motiv cer telefonic sau sub semnatura de la client confirmarea ca serviciul merge bine, pentru ca metrologic nu pot dovedi asta. Dupa care le spun ca reziliez contractul pentru ca in urma notificarii mele ca ei nu-si indeplinesc obligatiile contractuale nu s-a rezolvat problema si deci reziliez din vina prestatorului, motiv pentru care nu datorez nici o plata de despagubire. Deasemenea in cereea de reziliere as aminti ca introducerea unei clauze cum e cea cu restul de plata e o clauza care prin caracterul ei impovarator ascude de fapt o clauza care restrange dreptul consumatorului de a denunta contractul, impunad bariere pecuniare, intrand astfel sub incidenta art. 84 din 296/2004 astfel cum a fot modificata prin Legea 161/2010 Ea nu poate fi asimilata cu o "justa despagubire", pentru ca acea despagubire trebuie sa acopere costurile produse de denuntare, motiv pentru care cuantumul lor trebuie stabilit in mod matematic si trebuiesc ... dovedite. Eu cam asa as aborda problema. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, eu ma gindeam la abordarea din punctul de vedere a; faptului ca ei nu-mi garanteaza nimic, foar ca ma jefuiesc de bani la urma urmei. Mie contractu' nu-mi garanteaza decit viteza maxima, viteza minima putind ajunge si la 0.1 kbps.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci baga si din codul civil, cf. art. 963 - 965, coroborat cu 948 si 5 din acelasi C.Civ., obiectul unei conventii, pentru a fi valabil, trebuie sa fie ori determinat, ori determinabil.
In aceasta situatie nu e determinat (caracteristica serviciului nu e specificata exact) si nici determinabil. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Saru'mina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Faza cu best effort exista in toate reclamele. Bateriile duracell tin cu pana la 200% mai mult ca alte baterii. Adica ti se garanteaza ca niciodata nu vor depasi 200%, dar pot tine si la jumatate fata de alte baterii. Mai tare este reclama la nu stiu ce sampon, care iti face parul cu pana la 75% mai matasos.
Revenind la netul nostru, clauza best efforts este des utilizata si inseamna ca providerul isi va da toata silinta ca tie sa-ti mearga cat mai bine conexiunea, fara insa a-ti garanta ca va merge intotdeauna bine. Contractele cu garantare sunt mult mai scumpe. This post has been edited by paul_p: 26 Sep 2010, 22:45 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
klaus |
![]()
|
Eu i-as intreba un pic daca isi respecta licenta de transmisie de date pentru acel serviciu.
Asta cu nerespectarea licenteie e de naspa. Si acolo trebuie sa scrie niste valori. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Sa vedeti faza... Astia de la firma s-au apucat sa ia un stick d-asta de Romtelefon pentru o locatie aflata in Romaero, deci pe linga mine. Evident ca a mers infect serviciul. Mai mult, stick-ul a fost probat si in Dorobanti si a mers un pic mai prost decit in Baneasa. Le-a fost comunicat baietilor cum sta treaba, aia au zis ca verifica si, in urma verificarilor, au zis ca astea-s posibilitatile, ca antena e cam la 1 km. si ca e aglomerata. Cind li s-a zis sa vina sa-si ia stick-ul si sa sil bage-n cur, ce credeti c-au facut? Au venitara cu un stick de Cosmote, care, minunea-minunilor, merge cu 2.5 Mbps. Dar asta se-ntimpla datorita faptului ca-i contract pe firma si ca a fost "reclamat" in 3 zile.
In plus de asta, desi niciodata nu am ajuns la macar jumatate din traficul lunar, luna trecuta nu numai c-am reusit sa-l termin, dar am reusit sa-l si depasesc. Adica asa, brusc si dintr-o data, mi-a crescut traficul de vreo 4 ori. In conditiile in care nu faceam nimic deosebit fata de ce faceam inainte. Azi dimineata imi verific traficul si... ce sa vezi, mare surpriza mare... trafic_22.01.JPG ( Size: 138.78k ) Number of downloads: 389 Se pare ca penultima sesiune a fost deschisa la 19:41 si a fost inchisa la 22:56. Doar ca... ultima sesiune a fost deschisa la 22:41 (cu 15 minute inainte s-o inchid pe penultima) si a fost inchisa la 23:18. This post has been edited by Marty: 22 Jan 2011, 11:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
spune drept, tu nu pentru vanatoare de duci in padure...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(neumann @ 22 Jan 2011, 12:56) Off-topic: in 26 ianuarie imi expira contractul facut la Romtelecom (Internet, telefon, cablu) si... i-am sunat cu 1 luna jumatate in urma ca sa-i anunt ca nu doresc sa mai fiu abonat la ei, ca renunt la cele 3 SERVICII (INTERNET, TELEFON, CABLU). Mi-au comunicat ca au luat la cunostinta de cererea mea si ca ma vor suna intr-un termen de 10 zile. Nici pana astazi nu m-au sunat, dar i-am sunat eu. Cand i-am intrebat DACA A FOST RETINUTA CEREREA MEA, MI-AU RASPUNS CA ACOLO EXISTA DOAR O CERERE DOAR PENTRU INTERNET ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
alindrgn |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Jan 2011, 11:52) Sa vedeti faza... Astia de la firma s-au apucat sa ia un stick d-asta de Romtelefon pentru o locatie aflata in Romaero, deci pe linga mine. Evident ca a mers infect serviciul. Mai mult, stick-ul a fost probat si in Dorobanti si a mers un pic mai prost decit in Baneasa. Le-a fost comunicat baietilor cum sta treaba, aia au zis ca verifica si, in urma verificarilor, au zis ca astea-s posibilitatile, ca antena e cam la 1 km. si ca e aglomerata. Cind li s-a zis sa vina sa-si ia stick-ul si sa sil bage-n cur, ce credeti c-au facut? Au venitara cu un stick de Cosmote, care, minunea-minunilor, merge cu 2.5 Mbps. Dar asta se-ntimpla datorita faptului ca-i contract pe firma si ca a fost "reclamat" in 3 zile. In plus de asta, desi niciodata nu am ajuns la macar jumatate din traficul lunar, luna trecuta nu numai c-am reusit sa-l termin, dar am reusit sa-l si depasesc. Adica asa, brusc si dintr-o data, mi-a crescut traficul de vreo 4 ori. In conditiile in care nu faceam nimic deosebit fata de ce faceam inainte. Azi dimineata imi verific traficul si... ce sa vezi, mare surpriza mare... trafic_22.01.JPG ( Size: 138.78k ) Number of downloads: 389 Se pare ca penultima sesiune a fost deschisa la 19:41 si a fost inchisa la 22:56. Doar ca... ultima sesiune a fost deschisa la 22:41 (cu 15 minute inainte s-o inchid pe penultima) si a fost inchisa la 23:18. cu stick-ul de la digi n-ai probleme nici cu viteza, nici cu traficul, care e nelimitat. si costa nesimtit de putin (moca pentru abonametul mai scump, 10 lei pe luna pentru abonament mai mic si 15 lei pe luna daca nu ai contract cu ei - perioada de plata sau de prelungire contract e de 16 luni). This post has been edited by alindrgn: 22 Jan 2011, 12:12 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 25 Sep 2010, 19:45) Poate apare klaus cu ceva exact. Stiu ca acum ceva timp a aparut un nene de la OPC la TV si a spus ca se pot rezilia contractele oricand fara a plati taxe de reziliere. Daca abonamentul era cu subventionare pentru un echipament trebuia sa platesti totusi suma cu care fusese subventionat. Deci..eu m-am rupt de Romtelefon acum 3 saptamani,in prezent am trecut pe Rds cu tot(tel,internet,tv) si platesc 70 ron,in conditiile in care la Romtel plateam doar tel+internet 150 ron(am luat si un LCD Samsung) si mai aveam 1 an si ceva de contract M-am suparat urat ca netul merge prost si i-am sunat-Trimiteti pe cineva sa verifice daca viteza e ca in contract.Sula!A doua oara le-am spus ca vreau sa o rupem deoarece nu isi respecta partea de contract,au zis -da,dar aveti de platit juma de contract pe perioada ramasa(75 ron x14 luni)+350 euro, asa ca le-am bagat legea 161/2010 pe gat.Au zis -nu,platiti ce v-am anuntat!I-am rugat sa imi trimita in scris chestia asta,si cand a venit am atasat-o la plangerea depusa la OPC.Dupa aprox. 1 saptamana m-a sunat Romtel sa-mi comunice ca mai am de platit 70 de euro si...gata! This post has been edited by daniM: 22 Jan 2011, 12:14 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
alindrgn |
![]()
|
vezi ca link-ul e inexistent.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da ,scuze,am modificat si am pus direct legea.161/2010.
This post has been edited by daniM: 22 Jan 2011, 12:18 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(daniM @ 22 Jan 2011, 12:13) Deci..eu m-am rupt de Romtelefon acum 3 saptamani,in prezent am trecut pe Rds cu tot(tel,internet,tv) si platesc 70 ron,in conditiile in care la Romtel plateam doar tel+internet 150 ron(am luat si un LCD Samsung) si mai aveam 1 an si ceva de contract M-am suparat urat ca netul merge prost si i-am sunat-Trimiteti pe cineva sa verifice daca viteza e ca in contract.Sula!A doua oara le-am spus ca vreau sa o rupem deoarece nu isi respecta partea de contract,au zis -da,dar aveti de platit juma de contract pe perioada ramasa(75 ron x14 luni)+350 euro, asa ca le-am bagat legea 161/2010 pe gat.Au zis -nu,platiti ce v-am anuntat!I-am rugat sa imi trimita in scris chestia asta,si cand a venit am atasat-o la plangerea depusa la OPC.Dupa aprox. 1 saptamana m-a sunat Romtel sa-mi comunice ca mai am de platit 70 de euro si...gata! Aia 70 de euro ce reprezentau ? Subventia pentru TV-ul ala ? Nu e cam putin ? Deci abonamentul era 75 lei si 75 de lei era rata pentru TV ? This post has been edited by Shush: 22 Jan 2011, 12:25 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Marty: netul e o chestie mai desteapta decit pot sa inteleg dar eu, inainte sa-i bag in ma-sa pe Romtelefon, am reusit performanta asta de pe un telefon fix. Adica sa incep o convorbire noua inainte s-a termin pe cea veche. Prin centrala analogica. O folie tehnologica !
This post has been edited by corbex: 22 Jan 2011, 12:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
Nu mi-au spus ce reprezinta sumele,atat am mai avut de platit ultima factura,in ron bineinteles,abonamentul era cam 100 ron netul(era ala de 6mb) si 50 telefonul.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Aha, eu sunt foarte curios cum functioneaza treaba cu legea asta. Adica ei sigur pot sa aduca "dovezi" cum ca echipamentul subventionat are un pret mult mai mare decat in realitate si sa nu merite rezilierea
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
daniM |
![]()
|
Nu mi-au adus nici o "dovada",si eu m-am mirat ca s-a rezolvat destul de simplu totusi,in factura nu a scris niciodata nimic de LCD,stiu ca in prima factura,cand m-am legat la ei,mi-au bagat modemul;a fost 50 de euro.Eu m-am legat de faptul ca nu pot sa-si tina partea de contract ,unde scria ca trebuie sa am intre6 si 8 mb;in realitate avem undeva pe la 4
Am gasit factura la Lcd,ii fac poza si o atasez imediat 22 Jan 2011, 13:53: Asta e This post has been edited by daniM: 22 Jan 2011, 12:53 Attached thumbnail(s) DSC01551__Large_.JPG ( Size: 74.65k ) Number of downloads: 317 DSC01552__Large_.JPG ( Size: 81.45k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pretul ala nu mi se pare subventionat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(alindrgn @ 22 Jan 2011, 12:10) cu stick-ul de la digi n-ai probleme nici cu viteza, nici cu traficul, care e nelimitat. si costa nesimtit de putin (moca pentru abonametul mai scump, 10 lei pe luna pentru abonament mai mic si 15 lei pe luna daca nu ai contract cu ei - perioada de plata sau de prelungire contract e de 16 luni). Pe mine m-ar interesa chestia asta, n-am contract cu ei, insa 15 lei pe luna mi se pare super ok. Si ziceti ca n-ar fi probleme cu traficul? Adica dupa ce trec si eu de 1 GB mai pot sa fac un streaming decent de pe youtube? Stau in Bucuresti, sectorul 1, banuiesc ca ar avea acoperire. Mai dati-mi detalii. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Shush @ 22 Jan 2011, 12:40) Aha, eu sunt foarte curios cum functioneaza treaba cu legea asta. Adica ei sigur pot sa aduca "dovezi" cum ca echipamentul subventionat are un pret mult mai mare decat in realitate si sa nu merite rezilierea ![]() Subventia trebuie sa o stii de la inceput, cand semnezi contractul. In contractele vechi, cand nu se asteptau la legea asta, de exemplu un telefon e trecut cu zero lei si atat. Acolo s-au fript, nu pot demonstra subventia, ala e pretul telefonului. La contractele noi, cand iei ceva subventionat e trecut si pretul intreg. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
daniM |
![]()
|
Apropo de la Digi am primit si stick pentru net mobil,pentru ca am luat abonamentul cel mai mare;acum plec la sat ,catre Muntele Mic,sa vad daca merge...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
Mai, nu stiu ce sa zic. Ma uitam zilele trecute prin contractele vechi Orange. La alea mai vechi scria ceva de genul : pret telefon xx lei, reducere nu stiu de care -yy lei.
Pe astea mai noi nu scrie nimic. Eu am prelungit anul trecut un abonament Orange si am primit oferta pentru un HTC Touch Diamond la vreo 400 de lei. In final nu am platit nimic pentru el deoarece aveam puncte. Pe factura apar cei 400 de lei si reducerea pentru puncte, dar nimic despre valoarea subventiei. La momentul respectiv la ei in magazin costa 1600 lei telefonul ala, dar asta este un pret exagerat de mare. Deci, ramane intrebarea, cum pot afla valoare subventiei ? This post has been edited by Shush: 22 Jan 2011, 13:05 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
alindrgn |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 22 Jan 2011, 12:57) Pe mine m-ar interesa chestia asta, n-am contract cu ei, insa 15 lei pe luna mi se pare super ok. Si ziceti ca n-ar fi probleme cu traficul? Adica dupa ce trec si eu de 1 GB mai pot sa fac un streaming decent de pe youtube? Stau in Bucuresti, sectorul 1, banuiesc ca ar avea acoperire. Mai dati-mi detalii. ![]() traficul e nelimitat. adica stai pe net ce stai, la un moment dat nu o sa mai mearga, chipurile gata traficul. dar scoti stick-ul si il bagi inapoi in calculator, si merge din nou ca inainte. de ce? ca isi ia alt ip. ![]() eu m-am dus si l-am luat moca de la rds (e cel de 7.2 mb). nu o sa vina acasa sa ti-l dea. iar traficul pe care il faci cu el pe net apare ca desfasurator de apeluri telefonice pe factura rds de la net (pe verso adica). nu platesti nimic in plus indiferent cat stai pe net. This post has been edited by alindrgn: 22 Jan 2011, 13:15 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(alindrgn @ 22 Jan 2011, 13:13) traficul e nelimitat. adica stai pe net ce stai, la un moment dat nu o sa mai mearga, chipurile gata traficul. dar scoti stick-ul si il bagi inapoi in calculator, si merge din nou ca inainte. de ce? ca isi ia alt ip. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ca sa iti raspund la intrebare Filipe: la inceput era limitat la 5GB trafic (adica in perioada cand am facut eu contractul). Viteza e foarte buna, nu pot sa ma plang (si eu sunt obisnuit cu netul de la desktop care merge cu 10MB), pana luna asta limitau viteza, acum am sarit de 6GB si inca nu au limitat-o; la abonamentele noi (adica de vreo doua luni incoace cred) nu se mai limiteaza viteza indiferent de traficul realizat. Exista un interval orar in care merge ceva mai prost netul (19-23), interval in care probabil sunt foarte multi utilizatori si nu face fata "infrastructura", in rest e mai mult decat ok. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:12 |