Asigurari
![]() ![]() ![]() |
Asigurari
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imi pare rau, nu ma pot abtzine. Chiar e cool ![]() Si acum serios, cum adica nu raspund de calitatea drumurilor? Pai de ce-mi fac asigurare atunci? Am pretentzia ca daca dau cu masina intr-o gaura de canal ... sa fiu depagubit (deh, prostia se plateste, nu? ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
S-ar parea ca asa este. Si politistul care mi-a facut constatarea mi-a spus ca daca a fost groapa sau creasta este mult mai complicat, pentru ca trebuie sa dau in judecata pe astia cu drumurile. In schimb daca ma apuca sa dau cu masina in stalp, totul e ok.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Ufffff... Ma duc sa mai citesc odata contractul. Sa vad ce surprize mai gasesc
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
toti carnatii din lumea asta care lucreaza cu publicul se poarta asa, indiferent de natie... probabil ca au impresia ca nu dau socoteala nimanui;
mie mi s-a intamplat asta cu un functionar al ambsadei belgiei, belgian, nu roman; lucram la phare si ceream viza pe un an cu multiple intrari (se pleca ft. mult in europa); pasapoartele erau pline de vize, era al nu stiu catelea an in care ceream, nu erau probleme; prima data m-a refuzat ca imi trebuie invitatie; io fraier ma intorc la servici, sefu' suna la ambasada si aia ii spun ca motivul respingerii era ca n-avea numar cererea; ma intorc, dau tot de ala, ma recunoaste, vede actele, vede ca n-am invitatie si mi le da inapoi; ii spun ca am sunat la ambasada si ni s-a comunicat ca motivul respingerii a fost lipsa nr. de inreg.; incepe sa urle la mine, ma face mincinos, etc..ok, ii zic dandu-i actele inapoi, atunci scrieti va rog motivul respingerii, numele si semnati; se uita la mine, pufneste, le ia si imi arunca o semifraza, ca sa nu ramana mai prejos: "bine, le iau, dar va dau viza doar pe 6 luni"?!?!? am ramas masca, chiar nu ma asteptam...m-a pufnit rasul, iar ala din fata mea era rosu si tremura de nervi... luati aminte cand mai aveti de-a face cu oficialitatile... |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE S-ar parea ca asa este. Si politistul care mi-a facut constatarea mi-a spus ca daca a fost groapa sau creasta este mult mai complicat, pentru ca trebuie sa dau in judecata pe astia cu drumurile. In schimb daca ma apuca sa dau cu masina in stalp, totul e ok. Te vad om cu scoala, ce naiba te iei dupa toti militienii defecti ???? Scrie in lege : SOCIETATEA DE ASIGURARI DA IN JUDECATA ADMINISTRATIA DRUMURILOR! S-a facut atita tam-tam prin mass-media pe tema asta, incit mi se acrise..... Apropos de asigurari.. .seful meu a avut acu' vreo 2 zile un accident. A venit unul de pe-o strada laterala si i-a luat Jeep-ul din fata pina-n spate... booooooooon. Azi s-a dus sa faca constatarea. Ala de la Allianz, cica: Janta si anvelopa nu vi le dau . asta, plin de spume, ma suna ca sa mergem inpreuna, sa lase masina si sa se intoarca el inapoi. printre altele, imi strecoara si ca nu ii da janta si anvelopa inapoi. Ii zic sa stea acolo si dau navala. Il iau p-ala la bani marunti. Cica: dom'ne, o vopsim, nu va dam una noua.... tare m-am abtinut sa-i zic s-o vopseasca pe ma-sa. Ma iau in gura cu el, zice: eu n-am putere sa iau decizia asta, chem pe sefu. A venit sefu, mai sa-l ia pe idiot la suturi. OK. Trece janta pe constatare, da' ca sa ramina ca el, zice : da' anvelopa chiar ca nu v-o dau..... Deja vroiam sa sar peste tejghea la el, da' m-a luat sefu' ca se plictisise de spectacol. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Totusi e bine ca mai primiti si cate ceva inapoi.
Anul trecut mi-a facut varza un PROST masina (ford scorpio) si era asigurat la GRUP AS. a intrat la daune totale urmand sa-mi dea 70% din valoarea masini (pe care o calculau ei iei din niste registre,, nu mai stiu cum se numea cartea aia). din calcul iese ca trebuie sa-mi dea 45.000.000 lei. booon. dupa 2 zile sun sa vad cand m-u programt sa iau banii. aflu ca-i voi lua :cry: :cry: :cry: in 3 transe (15 + 10 +10). Asa e, nu ati gresit la numarare, iese 35 milioane. ma duc peste ei, si-mi spune (ala de mi-a instrumentat dosarul) ca seful lui a zis ca se poate repara si cu piese la mana a doua si ca atat costa (daca repar cu piese la mana a doua). Buuun. (asta era anul trecut in septembrie). Nici pana azi nu am mai primit banii, si nici nu mai am speranta. Deci, nu ma starniti cu firmele de asigurari ca ma supar rau ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
un prieten are de luat 130 mil de la ei. eu am avut noroc ca mi-am luat bani pe boxe cu putin inainte sa declare faliment.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
offf of mai mai ....
ce mai pot spune. asta e :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bine de tine, rau de noi "ceilalti" ... |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da de ce ti-ai facut la aia asigurare? Grup AS mie nu-mi zice nimik. Io nici la Asirom nu m-as baga nici cu militia. Nu nene, cand e vorba de asigurari, la orice or fi ele, numa la firme mari ma duc, chiar daca platesc mai mult. Macar stiu ca sunt seriosi si nu fug cu banii mei sau sunt sanse minime sa dea faliment.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
fion98 |
![]()
|
pai eu aveam la ASTRA.
dar boul care m-a lovit avea la grup as. so .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
NU stiu daca ASIROM e cea mai mare, dar sigur este printre cele mai mari firme de asigurari din romania.
Ceea ce nu faceau multi pana de curand, facea ASIROM'ul. Adica faceau tranzactii direct cu service'urile astfel incat sa nu mai fi nevoit sa'ti repari singur masina shi sa iti decontezi apoi cheltuielile. Mai degraba sa te temi de firmele private pt ca astia cauta sa devina cat mai profitabili pe spinarea ta. Dupa cum ai vazut daca nu ai gura mare nu faci nimik, iti platesti singur reparatiile shi le mai dai shi lor bani aiurea! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
fion98 |
![]()
|
bine de stiut chestia cu firma asigurari - service, fara sa te mai rogi sa-ti dea banii.
dar ce te faci daca cel care te loveste nu este la asirom. degeaba te asiguri tu acolo ... |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Am luat shi asta in considerare, dar CASCO e important!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
in cazul in care da un bou peste tine si are o asigurare de cenzurat, nu poti sa ti-o repari pe casco-ul tau si societatea ta a ia banii de la cealalta?
|
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE in cazul in care da un bou peste tine si are o asigurare de cenzurat, nu poti sa ti-o repari pe casco-ul tau si societatea ta a ia banii de la cealalta? orice reparatie se poate face pe CASCO tau !!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE in cazul in care da un bou peste tine si are o asigurare de cenzurat, nu poti sa ti-o repari pe casco-ul tau si societatea ta a ia banii de la cealalta? Ba da. Orice se poate face pe Casco, dar o copie după polița de cenzurat a celuilalt trebuie să o dai celor ce-ți repară pe Casco (împreună cu constatarea de la Poliție). Așa am făcut eu cînd mi-am reparat berlina. În loc să alerg eu după două despăgubiri (că erau doi vinovați) am reparat mașina pe asigurarea mea Casco și i-am lăsat pe cei de la Asirom să se descurce cu celelalte două societăți de asigurări. Am mai spus aici, am reparat în Pantelimon, unde se lucrează prin virament. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
DSops |
![]()
|
Din ce in ce mai frumos! Pe langa fransiza de 1% pe care trebuie sa o scot din buzunar la fiecare reparatie (1% din valoarea asigurata, aproape doua bulioane - cutu cu schimbat parbriz, far, oglinda pe casco), valoarea asigurata creste cu valoarea daunei! Adica mai trebuie sa platesc o bucata de prima de asigurare pe anul asta, iar de anul viitor prima va fi mai mare. Deci daca imi fura masina, se dubleaza asigurarea, iar noua masina valoreaza dublu! Nu mai pricep nimic si nu ma mir.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Din ce in ce mai frumos! Pe langa fransiza de 1% pe care trebuie sa o scot din buzunar la fiecare reparatie (1% din valoarea asigurata, aproape doua bulioane - cutu cu schimbat parbriz, far, oglinda pe casco), valoarea asigurata creste cu valoarea daunei! Adica mai trebuie sa platesc o bucata de prima de asigurare pe anul asta, iar de anul viitor prima va fi mai mare. Deci daca imi fura masina, se dubleaza asigurarea, iar noua masina valoreaza dublu! Nu mai pricep nimic si nu ma mir. mergi la societatea de asigurari si plateste supliment de asigurare pt franciza 0% io am dat 160.000 Wolfmark 240.000 etc..... |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Wolfmark |
![]()
|
DSops, e invers. Valoarea asigurata scade cu valoarea daunei. Si atunci, doar daca vrei, poti plati diferenta pentru ca valoarea asigurata sa fie ca la inceput. Si, normal intr-un fel, anul urmator ai o prima de asigurare mai mare, pentru ca riscul (din punctul de vedere al asiguratorului) e mai mare (ai dovedit ca n-ai grija de masina sau ca esti ghinionist).
Mie nu mi se pare nimic anormal aici. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma, o fi Asiromu cea mai mare, dar sunt si cei mai mari hoti, parerea mea! In conditiile in care am auzit nenumarate cazuri in care oamenii si-au luat mult mai multi bani de cat facea dauna deoarece au cazut la o "intelegere" cu agentu constatator, pe mine m-au tepuit si si-au batut joc in ultimu hal. Hai sa va zic. S-a intamplat acu vreo 7 ani, eram in facutate si stateam ca dracu cu banii. M-a lovit un camionagiu bou care avea asigurarea obligatorie la asirom. Vopseaua mea era alb cu efect de perla, foarte misto da costa al dracu de mult. Si mai si trebuia data in doua straturi. Ca sa repar masina m-a costat 1.100.000 lei. Am depus actele si dupa vreo doua saptamani mi-am ridicat banii. Surpriza: 600.000. Juma de milion lipsea, si ma faceau banii astia pe vremea aia, era bursa pe o luna. Ma duc la ala si il intreb cum asa? Pai de ce ai dat nene atata vopsea ca la mine in catalog scrie ca pentru o aripa e necesara x vopsea si tu ai pus dublu. Pai nene, asta findca trebe data in doua straturi. Ete na, nu te cred! :shock: :shock: Un coleg de-al lui, auzindu-ne, ii zice astuia: da ma asa e. Injineru nostru im zice: atunci du-te la servisu unde ti-ai vopsit masina si adu o hartie prin care ei sa ateste ca tehnologia necesara aplicarii acestui tip de vopsea presupune aplicarea a doua straturi si apoi depune contestatie. M-am dus la servis, aia s-a kkt pe ei de ras, au zis ca asa idiot ca nenea constatatoru n-au mai vazut, mi-au dat hartia pana la urma si am depus contestatia. Rezultatu: nimik. M-am dus dupa vreo 2 luni sa vad ce se mai intampla cu contestatia mea, mi s-a zis ca cel care se ocupa e in concediu, da ca contestatia e pe rol si o va rezolva cand se intoarce. Nici pana in ziua de azi n-am mai primit vreun raspuns, nici macar un refuz civilizat cum ar fi fost normal. Si asta penrtu singuru fapt ca am fost corect, n-am incercat sa fac nici o "combinatie" (bleah, urat cuvant) cu maimuta aia de constatator. Ca sa nu mai zic de alte porcarii ale asiromului: trebuia venit pentru constatare de la 6 dimineata si trecut numele pe lista, ca altfel nu mai intrai in ziua respectiva, ca ala avea program doar pana la 2, ca gravidele. Si alte cenzuratzisuri d-astea, mi-am jurat sa nu mai dau un leu la asirom in viata mea, din punctu meu de vedere sa dea faliment escrocii dreq.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE Ma, o fi Asiromu cea mai mare, dar sunt si cei mai mari hoti, parerea mea! In conditiile in care am auzit nenumarate cazuri in care oamenii si-au luat mult mai multi bani de cat facea dauna deoarece au cazut la o \"intelegere\" cu agentu constatator, pe mine m-au tepuit si si-au batut joc in ultimu hal. Hai sa va zic. S-a intamplat acu vreo 7 ani, eram in facutate si stateam ca dracu cu banii. M-a lovit un camionagiu bou care avea asigurarea obligatorie la asirom. Vopseaua mea era alb cu efect de perla, foarte misto da costa al dracu de mult. Si mai si trebuia data in doua straturi. Ca sa repar masina m-a costat 1.100.000 lei. Am depus actele si dupa vreo doua saptamani mi-am ridicat banii. Surpriza: 600.000. Juma de milion lipsea, si ma faceau banii astia pe vremea aia, era bursa pe o luna. Ma duc la ala si il intreb cum asa? Pai de ce ai dat nene atata vopsea ca la mine in catalog scrie ca pentru o aripa e necesara x vopsea si tu ai pus dublu. Pai nene, asta findca trebe data in doua straturi. Ete na, nu te cred! :shock: :shock: Un coleg de-al lui, auzindu-ne, ii zice astuia: da ma asa e. Injineru nostru im zice: atunci du-te la servisu unde ti-ai vopsit masina si adu o hartie prin care ei sa ateste ca tehnologia necesara aplicarii acestui tip de vopsea presupune aplicarea a doua straturi si apoi depune contestatie. M-am dus la servis, aia s-a kkt pe ei de ras, au zis ca asa idiot ca nenea constatatoru n-au mai vazut, mi-au dat hartia pana la urma si am depus contestatia. Rezultatu: nimik. M-am dus dupa vreo 2 luni sa vad ce se mai intampla cu contestatia mea, mi s-a zis ca cel care se ocupa e in concediu, da ca contestatia e pe rol si o va rezolva cand se intoarce. Nici pana in ziua de azi n-am mai primit vreun raspuns, nici macar un refuz civilizat cum ar fi fost normal. Si asta penrtu singuru fapt ca am fost corect, n-am incercat sa fac nici o \"combinatie\" (bleah, urat cuvant) cu maimuta aia de constatator. Ca sa nu mai zic de alte porcarii ale asiromului: trebuia venit pentru constatare de la 6 dimineata si trecut numele pe lista, ca altfel nu mai intrai in ziua respectiva, ca ala avea program doar pana la 2, ca gravidele. Si alte cenzuratzisuri d-astea, mi-am jurat sa nu mai dau un leu la asirom in viata mea, din punctu meu de vedere sa dea faliment escrocii dreq. din pacate multe la noi merg inca pe "combinatzii" iar de multe ori daca nu intri in hora pierzi. Din pacate tre sa-ti dai seama cand nu ai nici o sansa pe cale corecta. La mine Asiromu a fost super corekt. mi-a dat 900Euro reparate la Tico - Schimbare Cadru Lateral / usi, capota motor, stalp prag ... si vopsitoria aferenta cam 60% din masina |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
ashu |
![]()
|
QUOTE Din ce in ce mai frumos! Pe langa fransiza de 1% pe care trebuie sa o scot din buzunar la fiecare reparatie (1% din valoarea asigurata, aproape doua bulioane - cutu cu schimbat parbriz, far, oglinda pe casco), valoarea asigurata creste cu valoarea daunei! Adica mai trebuie sa platesc o bucata de prima de asigurare pe anul asta, iar de anul viitor prima va fi mai mare. Deci daca imi fura masina, se dubleaza asigurarea, iar noua masina valoreaza dublu! Nu mai pricep nimic si nu ma mir. DSops, tu esti sigur ca e asa?! Zic asta pentru ca stiu ca la fransiza de furt procentu ala se aplica la valoarea totala in caz de furt al masinii, si la valoarea pagubei in caz de furt partial. Asta e sigur. Asa ca io cred ca si in cazul fransizei pentru daune, procentu ala e din valoarea daunei, nu din valoarea asigurata. Mai citeste inca o data polita si poate asa e. Stiu ca clauzele difera de la o societate de asigurari la alta, da totusi mi se pare aiurea sa nu-ti poti inlocui parbrizul spart pe casco. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
aviasol |
![]()
|
misto asta cu raspuns rapid
![]() QUOTE din pacate multe la noi merg inca pe \"combinatzii\" iar de multe ori daca nu intri in hora pierzi. Din pacate tre sa-ti dai seama cand nu ai nici o sansa pe cale corecta. La mine Asiromu a fost super corekt. mi-a dat 900Euro reparate la Tico - Schimbare Cadru Lateral / usi, capota motor, stalp prag ... si vopsitoria aferenta cam 60% din masina :shock: |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Wolfmark |
![]()
|
La Asiban fransiza e din suma asigurata. Cum eu am asigurat 250 mil ... rezulta ca fransiza e de 2.5 mil (1%) pentru orice paguba. Bine, pentru anul asta am 0% ca am platit un supliment...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE din pacate multe la noi merg inca pe \"combinatzii\" iar de multe ori daca nu intri in hora pierzi. Din pacate tre sa-ti dai seama cand nu ai nici o sansa pe cale corecta. La mine Asiromu a fost super corekt. mi-a dat 900Euro reparate la Tico - Schimbare Cadru Lateral / usi, capota motor, stalp prag ... si vopsitoria aferenta cam 60% din masina Tu esti un caz fericit. Io m-am fript o data, a doua oara nu mai vreau sa incerc. Cu Asitu si cu Ominasig am avut numa experiente placute, asta daca poate fi numit placut sa-ti repari masina. ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Bobo |
![]()
|
QUOTE Ma, o fi Asiromu cea mai mare, dar sunt si cei mai mari hoti, parerea mea!...... Si alte cenzuratzisuri d-astea, mi-am jurat sa nu mai dau un leu la asirom in viata mea, din punctu meu de vedere sa dea faliment escrocii dreq. uite in sfarsit cineva care e de acord cu mine... io am pornit de la fapte diferite dar am ajuns la aceesi concluzie... |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
QUOTE . Cu Asitu si cu Ominasig am avut numa experiente placute, asta daca poate fi numit placut sa-ti repari masina. ![]() ![]() si io am avut experiente placute cu asit; asirom nu mai e de stat, e a lui ioan nicolae, cel care are trustul interagro, rafinaria astra, niste combinate chimice care nu stiu daca mai merg, facea si trafic cu alcool, etc, etc... luase si tutunul romanesc, l-a jumulit bine si l-a luat statul inapoi acum.. numai magarii... nu te baza ca daca sunt multinationale nu te pot fura; soc. de asig. sunt cam la fel peste tot; pe mine ma enerveaza ideea de a da bani unuia care se da drept mare om de afaceri si el e un traficant cu alcool de ultima speta; |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE nu te baza ca daca sunt multinationale nu te pot fura; soc. de asig. sunt cam la fel peste tot; pe mine ma enerveaza ideea de a da bani unuia care se da drept mare om de afaceri si el e un traficant cu alcool de ultima speta; sa stiti ca prietenul meu cel mai bun si-a furat-o de la ALIANTZ - TZIRIAK de nu s-a vazut. nu au vrut sa-i dea bun de plata la o factura de 16 mil (inlocuit parbriz si vopsit o oglinda la un Golf IV) din diverse motive.Pna la urma s-a facut o gura imensa si s-a rezolvat. mentionez ca casco a costa 27.000.000 / an. La nivelul asta io zic ca a avea pretentzii e mai mult decat justificat!!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE QUOTE din pacate multe la noi merg inca pe \"combinatzii\" iar de multe ori daca nu intri in hora pierzi. Din pacate tre sa-ti dai seama cand nu ai nici o sansa pe cale corecta. La mine Asiromu a fost super corekt. mi-a dat 900Euro reparate la Tico - Schimbare Cadru Lateral / usi, capota motor, stalp prag ... si vopsitoria aferenta cam 60% din masina Tu esti un caz fericit. Io m-am fript o data, a doua oara nu mai vreau sa incerc. Cu Asitu si cu Ominasig am avut numa experiente placute, asta daca poate fi numit placut sa-ti repari masina. ![]() ![]() Din pacate au facut ai mei accident in Austria. Ei sunt bine, dar masina a ramas acolo. Au venit cu trenul acasa. Mergea si masina, dar nu mai avea faruri si nu se puteau hazarda la un drum asa de lung dupa o lovitura zdravana, asa ca au lasat-o acolo intr-un service. Ei au CASCO la Tiriac, asa ca o sa va tin la curent cu evolutia (de fapt prezint la sfarsit concluziile). Se pare ca va fi si un proces, asa ca probabil Tiriac o sa-si recupereze cheltuielile (n-a fost vina lui tata, dar politaii au comentat ca ar fi avut viteza prea mare, dupa urmele de franare. N-au tinut cont ca avea Montane, la care nu se aplica formulele lor). In orice caz, ca prim capitol, au sunat la Buc. la numerele de pe asigurare, care evident nu erau cele bune. Au primit de acolo alte numere, si din aproape in aproape au dat de persoana potrivita, care i-a indrumat cum sa procedeze in continuare. Deci au fost onorabili... Ok, cum am promis, va tin la curent. Sper sa fie totul ok si sa repare masina si sa nu-i mai coste nimic de aici incolo. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:08 |