Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
ideal ar fi ca CSA-u sa stabileasca niste valori maxime (eventual in functie de marca)pentru ora de service-are si adaosurile maxime la piese, care pot fi platite...
daca te duci la carpatica iti da jumate din suma necesara reparari intr-un service al marci respective... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ideea cu suma maxima de reparatie ma ingrijoreaza putin. Daca mi-e usor sa ma duc la un service scump ce o sa imi zica asiguratorul? "Ce baah, la gigi din colt nu-ti mai place??"
This post has been edited by RaduNG: 23 Feb 2010, 10:16 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am scris mai sus
CSA reamintește că, în orice situație, păgubiții au posibilitatea să efectueze reparația la orice unitate reparatoare doresc, indiferent dacă aceasta se află sau nu pe lista service-urilor cu care societatea de asigurare are încheiate convenții de colaborare. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Despăgubirile la RCA vor fi plătite înainte de efectuarea reparațiilor Mi-e teama ca asta va insemna sa astepti minim 3 luni acesti bani. Intre timp, va trebui sa-ti repari masina pe banii tai. Ma refer la cazul in care esti nevinovat si vrei sa faci reparatia pe RCA-ul vinovatului. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
rtbk: eu am vazut ce ai scris mai sus dar tu nu ai inteles ce am vrut eu sa spun.
pot sa ma duc la orice service doresc dar nu vad cum mi-ar da asiguratorul 10 mii ron pe un bec... O sa li se para prea mult si o sa puna intrebarea de mai sus... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Problema cu firmele fantoma de asigurari nu este ca nu te lasa sa te duci la ce service te taie pe tine capu' ... Ei te lasa, dar nu te accepta service-ul respectiv cand aude unde esti asigurat ...
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
membru_DC |
![]() ![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Pentru prima si ultima oara pe autostrada
Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un șofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens Accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 64 de ani care a intrat cu Dacia pe care o conducea pe contrasens, cel mai probabil din greșeală. Mașina acestuia s-a ciocnit cu au alt autovehicul, care circula regulamentar. "Urmează să stabilim la ce kilometru a intrat șoferul pe Autostrada București-Pitești, circulând pe contrasens, iar primele cercetări arată că nu este vorba despre teribilism, ci despre o greșeală", a declarat comisar șef Emil Buican, șeful Poliției Rutiere A 1, potrivit Mediafax. Bărbatul care a provocat accidentul, precum și pasagerul din dreapta sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, au murit pe loc. Cele patru persoane aflate în mașina care circula regulamentar au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Orășenesc din Găești și la Spitalul Județean de Urgență din Pitești VIDEO |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 23 Feb 2010, 19:45) Grav accident pe A1: ..un șofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens... ...cel mai probabil din greșeală. Cand circuli pe contrasens pe A1 Bucuresti-Pitesti pret de 30km, timp in care intalnesti la tot pasul masini, numai greseala nu poti spune ca e. Ala a fost un cretin. Nu e pacat ca a murit. Pacat e ca a accidentat grav alte persoane nevinovate, care nu sunt 100% sigure ca vor trai. In schimb pulitistii stau pititi prin tufe cu veioza sa ne prinda ca avem cu 20km peste limita legala. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
smailmiami |
![]()
|
Zice ca a intrat din greseala ... Oricum perfect de acord, trebuie sa fii cretin si inconstint rau de tot sa mergi 30km pe contrasens. Sa zicem ca intri din greseala, da intorci frate daca esti bou, si mergi in sensul care nu-ti convine pana gasesti iesire ...
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
sau macar mergi pe banda de urgenta
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
ciudat jocul de cuvinte din declaratia agentului care zice ca impactul frontal a avut loc deoarece ambii conducatori circulau pe banda a-II-a (unul pe contrasens)... din punctul de vedere al conducatorului decedat, el circula pe banda I
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
smailmiami |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu știu unde s-ar potrivi mai bine, dar campania mi se pare reușită:
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cica viitorul Aveo (desi astia vorbesc de imagini oficiale si ei arata una facuta pe calculator, poate interiorul e pe bune):
http://rumors.automobilemag.com/6612610/ne...ased/index.html |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
astia au vazut prea multe lancere
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cred ca au vrut sa puna botul de la conceputul Aveo RS dar cine a facut-o nu prea se pricepe la photoshop.
Fabia si Roomster face-lift: http://www.autobild.de/artikel/skoda-fabia...10_1130827.html This post has been edited by Highwayman: 24 Feb 2010, 17:43 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai bine asa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
As fi postat acest comentariu in topicul Duster, dar am vazut ca este inchis.
Daca poate unul din moderatori sa-l mute... Am inteles de la surse cat de cat sigure ca lansarea Duster va avea 2 etape: 1. Dupa salonul de la Geneva(undeva pe la jumatatea lunii martie) se va lansa doar versiunea 4 x 2 . Se pare ca cea mai ieftina varianta va costa 11000 euro sau intre 11000 si 12000 euro. 2.Variantele 4 x 4 vor mai astepta pana in toamna si vor costa maxim 17000 euro. Nu m-ar mira aceasta lansare in 2 etape , mai ales ca Dacia a mai facut asa de multe ori si face parte din strategia lor de marketing. Au facut asa si la Sandero. Au lansat inai variantele pe benzina, dupa care la 7-8 luni si cele diesel. This post has been edited by catal1n2000: 1 Mar 2010, 10:37 |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si intodeauna a fost un esec lansarea asta in etape ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
Highwayman |
![]()
|
Autiobild evalueaza actuala si viitoarea concurenta a marcii Dacia:
http://www.autobild.de/artikel/billigautos...d=20&now=30#mmg |
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
dupa honda si toyota
General Motors a rechemat 1,3 milioane de automobile din cauza unor probleme la sistemul de directie QUOTE General Motors (GM) a rechemat 1,3 milioane de autoturisme din clasa compacta vandute in America de Nord din cauza unei probleme la sistemul de directie, potrivit Reuters. Autoritatile pentru siguranta rutiera din SUA au demarat la sfarsitul lunii ianuarie o investigatie ce vizeaza aproximativ 905.000 de automobile Chevrolet Cobalt vandute in Statele Unite, dupa ce a primit peste 1.100 de plangeri privind defectiuni la sistemul de directie. http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-6980...ul-directie.htm |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
- HRxx---
Ambiance-2006 Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
Squirrel |
![]()
|
Negocierile dintre Mitsubishi si Peugeot-Citroen au cazut
Erste: Vom finanta autostrada Comarnic-Brasov. Numarul doi in Renault: Vanzarile Dacia vor creste cu 50% in Europa Guvernul ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult: Proiectele trebuie anuntate doar cand au studiile finalizate, spune seful Erste pe infrastructura Later edit: Un sfert din masinile din Romania nu au RCA This post has been edited by Squirrel: 4 Mar 2010, 15:57 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
LADA in F1
![]() http://www.stiriauto.ro/articol/8223/Lada-...ipei-Renault-F1 2 noi modele DACIA bazate pe platforma Logan pana la sfarsitul 2011 http://www.stiriauto.ro/articol/8218/Dacia...bazate-pe-Logan |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
Squirrel |
![]()
|
Deh, Lada în F1, Dacia în Trophee Andros. După merit.
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Numarul 2 in Renault: Dupa Duster, mai vin 2-3 modele.
UN MODEL TIP SKODA OCTAVIA. http://www.zf.ro/zf-24/numarul-2-in-renaul...modele-5703855/ This post has been edited by fansuv: 5 Mar 2010, 19:02 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:49 |