baia de ulei
![]() ![]() ![]() |
baia de ulei
ghitza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|||
marius100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 August 12 From: Giurgiu ![]() |
Salut . Imi pierde ulei pe la semeringuri cam 1 l la 1000 km, mai rau se vede curs in partea dinspre cutie. Se schimba greu semeringul ala? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Berlina 1400
1997 GPL
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Simeringul nu sa schimba greu insa ajungi cu greu la el (demontare cutie si volanta). Esti totusi sigur ca iti pierde pe la simering ?
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
marius100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 August 12 From: Giurgiu ![]() |
Am dat scutul jos si se vede dara de ulei pe baie, vine de sus, de la imbinarea dintre cutie si motor. E cam nasol daca este vorba despre semeringul ala, mi-am adus aminte ca la vechea dacie cand mi-a schimbat ambreiajul, mecanicul a zis ca este ud de ulei si mi-a schimbat si semeringul. Cam greu intr-adevar de ajuns acolo. Zilele astea dau bara de torsiune jos ca sa vad mai bine de unde vine uleiul, poate o fi de la baie. Multumesc pentru raspuns !
|
--------------------
Dacia
Berlina 1400
1997 GPL
|
|
RaduWra |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 477 Joined: 3 November 12 ![]() |
Buna seara,
Pana sa vina sezonul rece, mi-am curatat si eu baia de ulei pe exterior, ei bine zilele astea cand m-am uitat sub masina am vazut usoare picaturi de ulei pe baie, dar in scut nu. Masina este din 97, la baia de ulei nu s-a umblat niciodata. Intrebarea mea este urmatoarea, pot sa-i pun intre baia de ulei si blocul motor silicon din acela RED RTV 2+2 rosu ? Repet, nu curge ulei mult, in scut nu este ulei, presiune la ulei multumesc lui Dumnezeu am chiar buna. |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Da se poate, cel mai bine pui rosu ca i-am pus eu negru prima data si curgea putin ulei.
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
RaduWra |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 477 Joined: 3 November 12 ![]() |
Mersi frumos domnu' Val2011, asta vroiam sa aud.
|
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:17 |