Ion Iliescu, scarbit de atata publicitate
![]() ![]() ![]() |
Ion Iliescu, scarbit de atata publicitate
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu vrem Kent, nu vrem valută...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fiecare cu doleantele lui, dupa posibilitati. Da' cre' ca se supara madam Chifiriuc, degraba varsatoarea de Petrusi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Madam Chifiriuc e soacră-sa.
Ontopic, taaare a fost și aia cu "moarte intelectualilor". |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
NU NE VINDEM TARAAAAA, NU NE VINDEM TARAAAAA
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Lasa ca v-a linistit Basescu de tot.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai din cauza lu' Basescu, ca inainte nu-l iubeam. Daca n-o sa plangem noi dupa el sa-mi zici cutu.
![]() A venit anticomunistu' de Basescu sa scoata tara din cenzuratu-n care-a bagat-o Iliescu. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 May 2010, 08:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Ion Iliescu face de cateva zile apologia alegerilor din 20 mai 1990, cazute in Duminica Orbului. Le prezinta ca fiind primele alegeri libere, lauda ceea ce el numeste civilitatea candidatilor si calitatea dezbaterilor. Istoria retine insa alte fapte: o manifestatie reprimata in forta in februarie 1990, atacuri furibunde impotriva partidelor istorice, sedii devastate, un limbaj politic violent si dispret fata de manifestantii din piata Universitatii pe care Ion Iliescu, lipsit de civilitatea clamata astazi, i-a numit golani si huligani. A fost o campanie primitiva la propriu si la figurat. O campanie in care sloganurile au gravitat in jurul unui singur om: Ion Iliescu. Inventarul lor din presa vremii rezuma doua stari de spirit: neocomunism si anticomunism. Sloganuri anti-Iliescu si anti-FSN * Iliescu s-a aflat, lovitura ta de stat * Zoe si cu Nicu si-au schimbat taticu’ * Ceausescu, nu fii trist, Iliescu-i comunist * Iliescu judecat pentru haosul creat * Iliescu nu uita, tineretul nu te vrea * Iliescu nu uita, Muresu-i opera ta * Iliescu pentru noi este Ceausescu II * Tineti minte cinci cuvinte: e mai rau ca inainte * Preaf. Teoctist si Tov. Iliescu binecuvanteaza realegerea neocomunismului in Romania * Nu vrem vila la Sosea, noi iti vrem demisia * Iliescu nu uita, te votam la Moscova * Ceausescu scoala-te, sa vezi noul PCR * FSN, FSN, du-te in URSS * Jos Iliescu, Jos Chitac, Jos nomenclatura * Iliescu nu dezbina tara. Va rugam-demisia * Jos Iliescu si Guvernul comunist * Cine este FSN-ist, este prost ori securist * Iliescu KGB, adevarul unde e * Doar lenesilor le e frica de privatizare. Prin privatizare, comunismul moare * Libertate, te iubim. Ori invingem, ori murim Din ce imi mai aduc aminte: * Ploua ninge, noi vom invinge * Securistii-n mina, sa avem lumina * La Palatul Cotroceni canta cucuveaua, Iliescu si ai lui si-au gasit beleaua * Iliescu judecat pentru sangele varsat. * Iliescu nu uita, vrem papuci din pielea ta. * Ole, ole, ole, Fronul asta, ce mai? PCR. * Cine a stat 5 ani la rusi, nu poate gandi ca Bush. * Ati mintiti poporul, cu televizorul. * Iliescu si ai lui, cascadorii rasului. * FSN, FSN, las-o jos, ca macane. * Iliescu e frate cu Ceausescu * Iliescu mincinos, jos, jos, jos. * Iliescu KGB-ist. * Pacat, pacar, de sangele varsat. * Luptam, murim si liberi vrem sa fiu. * Ole, ole, ola, Iliescu va cadea. * Jos Iliescu, langa Ceausescu * Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa * Sloganuri pro-Iliescu si pro-FSN * Stampila trandafir este al libertatii gir * Iliescu nu ceda, muncitorii toti te vrea * Soarele rasare, Iliescu-apare * Iliescu sa fii tare, cum a fost Stefan cel Mare * Iliescu vom vota, fara kent, dolari, cafea * Iliescu e roman si are sufletul bun * Noi suntem uniti, nu suntem platiti * Moarte intelectualilor * IMGB face ordine * Nu ne vindem tara * Iliescu nu ceda, tara te va apara * Liberali si taranisti, puneti mana si munciti * Noi muncim, nu gandim Din ce imi mai aduc aminte: * Ole, ole, ole, Iliescu e cu noi * Iliescu te iubim, ca ca tine nu gasim. * Nu vrem kent, nu vrem valuta, vrem pe Roman sa ne f…. * Iliescu-apare, soarele rasare Potrivit agentiei Newsin, perioada de pana la alegeri a fost marcata de demonstratiile generate de anuntul fostului CFSN de a participa la alegerile generale, dupa ce, in decembrie 1989, mentionase ca va fi doar un organism de conducere provizoriu si nu va participa la niciun proces electoral. Primul din seria evenimentelor ce au dus la fenomenul “Piata Universitatii” si la mineriade a fost mitingul organizat la Bucuresti, in Piata Victoriei, in 28 ianuarie 1990, de PNtCD, PNL, PSDR si alte partide care protestau fata de ascensiunea politica a FSN, care anuntase ca va participa la alegeri ca uniune reprezentativa a fortelor democratice. In paralel, avea loc o contramanifestatie organizata de FSN si sustinuta de muncitorii de la IMGB, ICTB, IMMR si IIRUC. In 29 ianuarie 1990, sustinatorii Frontului au devastat sediile partidelor istorice din Capitala. Asediat in sediul PNtCD din Piata Rosetti, liderul PNtCD, Corneliu Coposu, era evacuat de catre primul-ministru, Petre Roman. In urma apelurilor lansate in mass-media de seful statului, Ion Iliescu, presedintele CFSN, pentru oprirea manifestatiei din Piata Victoriei, au sosit in Capitala peste cinci mii de mineri din Valea Jiului. Inarmati cu bate si lanturi au devastat sediile principalelor partide istorice si au scandat lozinci ca “Moarte intelectualilor!” sau “Jos cu fiii de chiaburi si legionari!”. Era a doua venire la Bucuresti a minerilor, dupa mitingul anticomunist din 12 ianuarie 1990, se arata intr-un documentar realizat de agentia Newsin. In aprilie 1990, au inceput mitingurile electorale din Piata Universitatii. In 22 aprilie, in urma unui miting electoral al Blocului National al Partidelor de Centru (in Piata Unirii) si al PNTCD (in Piata Aviatorilor), o parte dintre manifestanti ocupau Piata Unversitatii, denuntand deturnarea idealurilor revolutiei din decembrie de catre puterea nou instalata. Manifestatia a continuat aproape trei luni, participantii scandand lozinci anticomuniste si lansand “imnul golanilor”, asa cum ii denumea Iliescu pe protestatari. Mai bine haimana, decat tradator Mai bine golan, decat dictator Mai bine huligan, decat securist Mai bine mort, decat comunist Iliescu a fost ales presedinte la 20 mai 1990, in Duminica Orbului (a sasea duminica dupa Paste), potrivit calendarului ortodox, noteaza NewsIn. La 18 ani de atunci, pe 1 iunie, tot in Duminica Orbului, romanii vor fi chemati la urne sa isi aleaga primarii si consilierii. Doar FSN, PNL si PNTCD au promovat candidati la presedintie in primul scrutin postdecembrist: Ion Iliescu (FSN), contestat intrucat era perceput ca un activist al PCR si continuator al aceluiasi sistem, Ion Ratiu (PNTCD) si Radu Campeanu (PNL), ambii reintorsi in tara dupa o perioada de exil. bataiosu |
--------------------
...
...
...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pentru iubitorii de iliesti , niste marturi ale faptelor de vitejie iliesciene
![]() QUOTE Între 12 și 27 iunie, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) și Fundația Konrad Adenauer propun bucureștenilor un exercițiu de memorie asupra evenimentelor din 13-15 iunie 1990. Pasajul Universității va deveni pentru două săptămâni un loc al memoriei contestate, printr-o expoziție intitulată Constatare la fața locului, care își propune să adune mărturii, imagini și semne de întrebare asupra României mineriadelor. V-am prezentat ieri o parte din poveștile cutremurătoare pe care le veți descoperi acolo. Revin azi cu mărturii ale victimelor, cu relatări la persoana I: Victoria Moțoc, 20 ani, studentă ?(?) La patru și jumătate spre cinci dimineața stăteam cu Mihai și mai fumam o țigară uitându-ne pe geam spre Piață. Brusc, jandarmii dispuși în dispozitiv în jurul Universității și Arhitecturii s-au retras și au apărut camioane pline de mineri. Priveam pe geam la ei fără cea mai mică spaimă. Din gura de metrou a ieșit un tânăr care cred că se ducea la lucru. Era cinci dimineața. Au sărit pe el. Bâtele se ridicau și coboarau. Minerii erau ca într-o grămadă de rugby. Când s-au retras, tânărul, desfigurat și fără suflare, avea o cămașă în întregime roșie de sânge. Mi-a venit să vomit. Unul dintre mineri a luat corpul fără vlagă al acelui bărbat și l-a îndesat cu capul într-un coș de gunoi. Mihai m-a luat de mână și mi-a spus: ?Să ne ascundem?. Am alergat năucă pe scările Facultății de Geologie. Am ajuns într-un amfiteatru. Eram eu, Mihai, o fată și încă un băiat. Băieții au spart partea laterală a amfiteatrului și am intrat practic sub podea. Am pus lemnele la loc și am așteptat. Ce? Nu știu. Nu-mi mai aduc aminte decât că era întuneric, stăteam cu nasul în praf și tremuram. Toate simțurile erau anesteziate. Trăiam doar pentru că auzeam. Auzeam strigătele minerilor, înjurăturile, țipetele de durere ale celor bătuți, o portavoce care cerea o salvare pentru Marian Munteanu. De trei ori au venit să verifice amfiteatru, de trei ori le-am simțit pașii călcând pe deasupra mea. A treia oară au venit la sigur. Ne-au spus să ieșim. Doi malaci m-au luat de o mână și de alta. Întâi a fost pumnul peste ochi (în buna tradiție masculină românească), apoi palma peste gură când am încercat să spun ceva. Apoi zborul pe scări în șuturi de la etajul doi la etajul unu. La etajul unu, un tip îndesat tuns regulamentar m-a apucat de păr și a strigat:?E drogată, e drogată!? Drept este că mi se cam roteau ochii în cap. Au urmat bulanele pe spate. Am aflat cu această ocazie că doar primul doare, apoi îți amorțește spatele și este mai suportabil. Ajunși la parter, un domn cu ochelari, probabil profesor la Geologie, cu un curaj nebun, s-a aruncat în fața grupului de mineri care ne târa și a pretins că suntem studenții lui. Un bulan de cauciuc l-a lovit instantaneu peste față, spărgându-i ochelarii. Sângele îi șiroia pe obraji printre cioburi. Și ne-au aruncat în Piață, în spațiul acela al morții, unde zeci de mineri, adevărați gladiatori ai întunericului, învârteau bâte și lanțuri. M-au aruncat mulțimii ca pe vrăjitoarele din Evul Mediu. Spre a fi linșată. S-au adunat asupra mea, mi-au smuls hainele, mi-au tăiat pantalonii cu o secure. Și asta până când doi elevi polițiști m-au ridicat și m-au pus să alerg până dincolo de coloanele de jandarmi care se uitau impasibili la spectacolul mineresco-patriotic. Nu scăpasem încă. Mă aștepta muncitorimea și pensionărimea fesenistă. M-au tras de păr, mi-au turnat lapte în cap, mi-au spart și o sticlă în cap, iar un bătrânel nefericit striga pițigăiat:?Lăsați-mă și pe mine să dau, lăsați-mă și pe mine!?. Ne-au pus apoi la zid în așteptarea unei mașini. Respiram pentru prima oară în acea dimineață. Mi-am lins încetișor sângele de la buză. Aveam acut senzația că mă aflu într-un film al lui Sergiu Nicolaescu. Așteptând mașina am auzit un glas în spate. Am văzut cu coada ochiului că era un bătrânel îmbrăcat într-un trenci kaki. ?De ce i-ați arestat pe copiii ăștia?? a întrebat el. ?Sunt legionari?, a decretat scurt trupetele care ne păzea. ?Legionari zici, a zis bătrânelul. Ehei, dacă erau legionarii? ?? , a mai zis el îndepărtându-se. Am zâmbit pentru prima oară. Apoi a sosit duba. Ne-au încărcat de-a valma, studenți, oameni de pe stradă, țigani. Ne-au dus, am aflat mai târziu, la o unitate de poliție, la Măgurele. Ne-au așezat într-un hangar, bărbații de-o parte, femeile de alta. Nu ne-au dat apă, n-am mers la toaletă. Ne amenințau cu venirea minerilor. Au mai fost bătăi, dar eu n-am avut parte. A fost o noapte de coșmar, dar în urma cărora am tras multe învățăminte. Am aflat că neamul țigănesc (pardon, al rromilor) nu va pieri în vecie. Deși percheziționate de nenumărați polițiști, ?doamnele rrome?, pentru a fi corectă politic, au mai găsit, doar ele știu unde, niște pachete de Carpați pe care le-au împărțit cu cei aflați alături de ele în suferință. Nu vreau să aflu pe unde le-au pitit și nici nu-mi pasă. Vreau doar să le mulțumesc pe această cale pentru generozitate. Bătut mult mai crunt decât mine, un domn simpatic s-a așezat în fața mea când începusem să plâng, disperată, a început să-mi zâmbească și n-a plecat până când nu mi-a smuls un zâmbet. Acolo, la Măgurele, am aflat că speranța moare ultima. Pe 15 dimineața au sosit niște domni despre care ni s-a spus că sunt procurori. Ne-au luat declarații, am fost fotografiați față-profil și ni s-au luat amprentele. Apoi, din nou, așteptare. Pe 15 la prânz, brusc și fără prea multe explicații, am fost luată, curățată, spălată, pansată. Mi s-a spus că am fost arestată dintr-o eroare, am fost dusă cu o mașină neagră și lăsată pe o alee din Grozăvești. (?)? D. B. M., grevistă a foamei în Piața Universității M-am refugiat lângă garderoba hotelului. Câțiva polițiști s-au luat după mine. M-au obligat să-mi pun mâinile la ceafă, după care m-au lovit cu bastoanele în ficat. Deasupra mea, doar îi auzeam că de văzut nu mai vedeam, se adunaseră vreo 4-5 polițiști care mă loveau cu piciorele în ficat, în stomac, în cap, unde nimereau, strigând mereu: ?Tu ce-ai căutat, fă, aici? Vrei democrație? Uite democrație!? S.E., femeie, 42 ani ?Au intrat în sală 4-5 bărbați îmbrăcați în salopete care aveau în mâini ciomege și furtune de cauciuc, cu care au început să ne lovească. După ce am fost loviți în mod repetat și la întâmplare, timp de 10-15 minute, bărbații respectivi care miroseau puternic a băuturi spirtoase, a țuică de prună și a transpirație, au ieșit din încăpere. ?Îmi amintesc foarte bine faptul că, atunci când a intrat și a văzut că suntem plini de sânge, ofițerul, în mod instinctiv, a pus îngrozit mâna la ochi. ?Când a început să se lumineze afară, după ora 4, am auzit o voce amplificată cu mijloace tehnice, și pe care recunoscut-o ca fiind a lui Ion Iliescu. Acesta le mulțumea minerilor pentru faptul că au dat dovadă de solidaritate și că au acționat împotriva huliganilor, apoi le-a cerut să meargă în Piața Universității să planteze flori. (?) Autovehiculele erau însoțite și de bărbați îmbrăcați în ținută civilă și, fără nicio excepție, toți cei aduși, în momentul în care coborau din mijloacele de transport erau obligați să treacă prin culoarul format de militari în termen ce îi loveau fie cu bastoanele, fie cu picioarele încălțate în bocanci militărești. Mulți dintre cei reținuți, pentru a evita să fie bătuți cu ocazia deplasărilor la toaletă, au ajuns să se scape pe ei, motiv pentru care în acea sală era un miros greu de dejecții și transpirație, aerul fiind extrem de greu respirabil. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
Nu l-am uitat pe nea Ilici si ii daruiesc multa
![]() This post has been edited by studioworks: 13 Jun 2010, 14:23 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La cat il iubesc eu pe TOVARASUL ILICI ... ma abtin.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai traieste tataie? nu s-a racit?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Voinea : Mineriada, un act terorist al instituțiilor represive ale statului
QUOTE "...s-a trecut de la dictatura comunistă, practic populația a căzut în mâinile crimei organizate" http://www.rfi.ro/stiri/politica/Voinea-Mi...e-statului.html prin urmare statul comunist a fost inlocuit cu statul mafiot ! si noi, fraieri, credeam ca traim intr-un state de, cum ii zicea basescu ? de drept, da ! ![]() iar iliescu nu e deloc strain de tot ceea ce s-a intimplat in astia 20 de ani... This post has been edited by george_scala_2004: 14 Jun 2010, 14:19 |
--------------------
...
...
...
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
si ce faca stanlaptop ? sa il bubuie pe basescu ? pentru asta ? nu, vinovati sint toti de dupa '90. iar tismaneanu sustine ca impotriva lu' ilici s-ar putea declansa o actiune pentru crime impotriva umanitatii ! or, se stie, astea nu se prescriu, ca celelalte de care a fost absolvit cu marele ajutor al parchetului... |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da dar atunci ar intra la judecata si mamanu si papau lui tismaneanu
Ovreiul rus e la fel de insolent ca si raposatu` brucan sau petrica neulander. Nici la aia nu le mirosea gura a usturoi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Merita judecat nenorocitul asta pentru tot raul care l-a facut ......nu a fost nicio revolutie in '89, a fost lovitura de stat data de catre comunistul asta de Iliescu .....dupa ce s-a vazut la putere in '90 a dat in popor (au murit atatia oameni la mineriada provocata de el ,ma abtin cu greu sa nu injur
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
si ce elegant ar fi fost sa-si tina promisiunea facuta initial: fsn nu va candida la alegeri ! totta lumea si-ar fi adus aminte de ele ca cel ce a facut posibila tranzitia de la socialism/comunism la democratie...dar el batman, batman, iar rezultatul il vedeme/simtim cu totii de 20 de de ani...
|
--------------------
...
...
...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Golanii cei noi cu tot circul lor de cenzurat reprezinta cumva factiunea radicala a tineretului pedelist?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Intr-un fel sau altul de iliescu am scapat (cel putin teoretic).
Problema de azi este ce ne facem cu dictachiorul ? This post has been edited by vi_escu: 15 Jun 2010, 17:53 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
vallyyy, asa o fi ca prea zici cu foc. Da tu aveai 3 anisori la Golaniada.
![]() 15 Jun 2010, 18:56: QUOTE(vi_escu @ 15 Jun 2010, 18:52) Intr-un fel sau altul de iliescu am scapat (cel putin teoretic). Problema de azi este ce ne facem cu dictachiorul ? Lasa dracu dictachiorul. Gheorghiu Dej e de vina. This post has been edited by Victoras2001: 15 Jun 2010, 17:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect. El a scos armata rosie din romanica. Daca aia ramaneau aici eram paradoxal si noi in rand cu polonezii,cehii,ungurii. Comunismul romanesc a fost mai rau decat ocupatia ruseasca in celelalte tari comuniste in anii `70-`80.
FMCC Scapa lindibocul la 8 voturi.Azi noapte pdlistii au sunat desteptarea au adunat tot ce misca la votare si au pus mana si pe CC. De-acu pana la alegeri au liniste ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
studioworks |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Apreciez sincer ca ai cunostinte despre aceste lucruri, fata de altii care nici n-au auzit ca au avut loc, dar parca esti prea vehement.
![]() Io-mi aduc aminte cu placere de Golaniada. Pana sa vina minerii era o atmosfera chiar placuta seara la Universitate. Vedeai, pe la Sala Dalles, elita bucuresteana iesita la plimbare, doamna la bratul domnului, avand scris pe spate "golani". ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
He he. Imi aduc aminte ce lupte s-au dat pe Calea Victoriei si cum plangeam in casa din cauza gazelor. Luasem o grenada, scoteam praful din ea si-l bagam in tigari. Apoi le aprindeam in clasa. Ne suiseram pe blocul cu terasa Sidney (era in constructie) s-o necinstim pe una. Un dobitoc de coleg tot venea peste noi. L-am legat de un stalp si l-am uitat acolo.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Jun 2010, 20:04) Au fost mai multe ....ianuarie ,februarie ,iunie 1990, una prin '91 si una in '99 ,deci a treia ar fi ......cea din iunie '90 ma intriga cel mai tare ......am vazut acum cateva zile un documentar despre acea mineriada si am ramas socat uitandu-ma la oamenii aia pur si simplu zdrobiti ......Comunistul ala de Iliescu ar trebuii sa plateasca This post has been edited by vallyyy: 16 Jun 2010, 16:44 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:23 |