Unde-l vedem pe Bute...
![]() ![]() ![]() |
Unde-l vedem pe Bute...
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merge link-ul asta:
http://derbyhd.net/hd1.html Din pacete comentariul e in ceva limba dubioasa... LE: repriza 5 - Brinkley e la podea si il numara arbitrul...are noroc sa s-a terminat repriza. Gata a castigat Bute, l-a facut KO pe american in repriza a 9-a. This post has been edited by tony-s: 16 Oct 2010, 06:13 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
I-a dat ceaiu' la fraier?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
da ba.
da asteptam un adversar pe masura lui. asta o fo' el bunicel, dar la niste unificari de centuri vorbim de box superior calitativ ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părerea mea e că a avut consemn să se joace puțin (mai mult) cu Jesse. Iar în repriza a 5-a, când l-au cules prima dată de pe jos pe ăla, uitase Lucică de ce i se spusese și l-a luat valu'.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Bute a dat impresia ca poate sa-l termine in maxim 3 reprize, dar a vrut sa faca sparring in meci oficial.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am dormit ca valiza-n gara...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fosilele alea de la tvr nu se obosesc sa dea nici macar in reluare meciul... sper sa-si cumpare lumanari de banii platiti ca abonament.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Au facut ei calcul si ieseau pe minus cu 90.000 de euro. Difuzarea live ar fi costat 100.000. Eu zic sa isi cumpere flori!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
nca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
--------------------
FIAT
BRAVO
2008 Emotion 1,4 T-Jet 120CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Brinkley:
QUOTE Cred că mi-am vândut scump pielea, însă din repriza a opta nu am mai putut. Mi-a administrat un upercut și am avut o tăietură puternică la ochiul drept. La acea lovitură am simțit că ochiul mi-a ieșit din orbită. Comentariu cititor: QUOTE Sa stii americane ca numai un galatean poate sa loveasca asa.Sa ne stii de frica de acum inainte. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ce te faceai cu perversa de pe targu ocna
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://ziarero.antena3.ro/1287376200-Bute_...ile_din_Romania asa si trebuie !
|
--------------------
...
...
...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tara sulii...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
bute provoaca "clinci-uri" in parlament: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-794310...itiei.htm?cfat=
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Inca o victorie prin KO
![]() A fost cea de-a 28-a victorie la profesionisti a lui Bute, din tot atatea posibile Urmeaza Mikkel Kessler Lucian Bute: E o onoare ca v-ati trezit pentru mine, sper ca voi boxa in Romania. ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, n-am vazut meciu', da' din rezumate am vazut ca i-a cam dat si ala lu' Bute, i-a prins citeva bucati.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io m-am asezat comod aseara, cu spritu' alaturi, sa ma uit la Klichko cucu banezul ala. Pana sa apuc sa ma instalez, nuj cum naiba îi cedeaza piciorul negroteiului, undeva pe la genunchiul drept parca, si gata meciul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si?
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nici n-am stiut ca are meci
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 20 Mar 2011, 10:40) Io m-am asezat comod aseara, cu spritu' alaturi, sa ma uit la Klichko cucu banezul ala. Pana sa apuc sa ma instalez, nuj cum naiba îi cedeaza piciorul negroteiului, undeva pe la genunchiul drept parca, si gata meciul Ma, a fost bulangerie acolo! Daca te uiti atent, vezi cum ii cedeaza ligamentele si i se da genunchiul sting pe spate. Cade jos si se apuca sa se tina de genunchiul.... DREPT.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum, sa-l bata ucraineanul pe bune p-ala, dupa ce a abandonat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Acu zici ca se imparte ciolanul la televiziuni,nu mai vorbesc de meci,doar de incasari,audienta...sportul in sine e dat la o parte...oricum,bafta Bute!
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Pana la meciul cu Bute avem- Wladimir Klitschko vs. David Haye, sambata asta, pentru reunificarea a 5 centuri...
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Mi-e scarba de ce vad zilele acestea la TV....... toata lumea se zbate sa iasa in fata cu tot felu' de declaratii vis-a-vis de organizarea meciului de sambata....
![]() Astia chiar au uitat cum l-au chemat pe Lucian anu' trecut in Romania la sediul FRB si i-au promis ca or sa faca rost de sponsori pana in toamna si meciul va avea loc in Romania?.... normal ca nu le-a iesit la fraieri pasenta si s-au facut ca ploua, sunand la sediul clubului si anuntand ca nu au strans suficiente fonduri pentru ca meciul sa aiba loc in Romania ![]() Anu' trecut ii venea sa planga cand se gandea ca tre' sa boxeze iar la mii de km departare de tara unde are familia, prietenii, fanii, etc...... a plecat din tara dupa discutiile cu mai marii de la FRB cu lacrimi in ochi.... noroc ca el este un baiat finut, calculat si respectuos, contrar aparentelor avand in vedere sportul pe care-l practica.... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
zici ca-i argon, numai fibra
![]() image-2011-07-8-9328923-41-lucian-bute-cantar-76-15-inaintea-meciului-mendy.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aproape argon, ca Bute nu impinge 130kg de la piept...
This post has been edited by AR-18-MOS: 9 Jul 2011, 13:54 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:12 |