consola centrala, modificare aspect
![]() ![]() ![]() |
consola centrala, modificare aspect
madcos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|||
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Stii ce ai de facut. Cumperi, lipesti, faci poze si le pui aici.
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cam mult 2 milioane pt un abtipild... personal nu-mi place lemnul in masina... dar fiecare cu gusturile lui. insa pretul e prea mare
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa va arat eu despre ce este vorba
Attached thumbnail(s) 20782.jpg ( Size: 24.84k ) Number of downloads: 7390 20782_96G.jpg ( Size: 18.81k ) Number of downloads: 10615 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adica 2 mil pe chestia aia, basca nu se asorteaza cu nimic in masina(doar daca ai huse maro) si tot naspa este, dar gusturile nu se discuta, a fost doar parerea mea...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No da' bine ca au lasat marginea de la gaurile de la butoanele de control a climatizarii sa se vada... Consola cu finisaj de lemn pe care se vede in jurul butoanelor rotative finisajul de plastic gri (sau negru, depinde de varianta) a mastii de plastic.
Halal realizare |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cred ca ar fi mult mai reusita o imitatie de fibra de carbon.
Plus ca s-ar incadra mai bine si dpdv cromatic. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut-o si eu in Selgros; nu este chiar un abtibild, este ceva mai gros (cca1-2 mm), cauciucat, pretul insa m-a lasat fara comentarii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
1. Urat
2. Scump |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
vreti sa arate si loganul ca passatul acuma
Attached thumbnail(s) DSC02264.JPG ( Size: 151.48k ) Number of downloads: 7974 DSC02276.JPG ( Size: 164.45k ) Number of downloads: 9170 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
1-butoanele de la logan sunt mari in raport cu suprafata consolei centrale.deci argintiul este perfect.imitatia de lemn merge in alte locuri.ex:jaguar.
2-este prea mult mobilier in cazul asta si arata a chitsch.a grosolanie. 3-am putea incerca sa facem un fel de autocolant din piele veritabila pentru consola centrala desi ma indoiesc de aspectul elegant.cred ca arata bine asa cum este. si cu 2 milioane se poate pune benzina.nu multa dar destul cat sa facem o excursie prin gropile tarii noastre iubite. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Mie nici la passat nu-mi place. Prea mult plastic mat, ca sa pui ceva gen "lemn" si "lucios" in mijloc. In schimb, un metal gri inchis (petrol) si putin matuit ar fi mers perfect la passatul ala.
|
-------------------- |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
ORIBIL!
Va rog....topicul dauneaza grav sanatatii! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
eu am vopsit o parte din consola.nu am vrut toata deoarece imi doream sa se asorteze un pic cu manerul de la schimbator care este nichelat pe lateral.
Aspectul de lemn este chiar oribil...fara suparare. Cei de la foliatek au cateva materiale super dar foarte greu se gasec pe culori. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Omul asta nu rateaza nici o ocazie in a ne arata bordul lui ROSU !!!
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Urat si in cazul 1( cel de la Selgros ) si in cazul 2 (al colegului cu bord rosu) si inutil.Pana vine cineva cu ceva de bun gust -embargo total kitsch-ului !!!
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am vopsit negru mat. Arata bine, o sa pun si poze cred ca diseara.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
bordul rosu e frumos.acuma depinde cum arata si de aproape(vopsea scursa ,etc)
imi aduce aminte de "pussy wagon" din kill bill 1. INSA CRED CA CEA MAI BUNA COMBINATIE ESTE LA LOGANURILE ARGINTII. acolo vopsesti doar cercurile aeratoarelor si ceasurile daca nu sunt vopsite. This post has been edited by han_1.6 mpi: 14 Jun 2006, 13:46 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Abtibildul cu pricina l-am vazut si eu in selgros si costa 2400000LEI si nu e chiar un abtibild.E foarte bine facut si e din Germania asta daca nu o fi piratat ambalajul(dar ma indoiesc).Imitatia de mahon este doar una dintre nuantele disponibile.Mai sunt inca patru nuante de gri in tonuri diferite care se asorteaza la fix cu interiorul loganului.Desi este de calitate abtibildul totusi pretul mi se pare exagerat si eu oricum in afara de alarma termometru si huse trasnite nu mai pun nimic pe lauret+.
This post has been edited by bulan: 14 Jun 2006, 17:33 |
--------------------
a
b
c
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu arată deloc rău!!!
![]() De fapt arată foarte bine față de ce s-a prezentat pe aici... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dragosmanea |
![]()
|
Spray-ul cu care am vopsit consola centrala este acesta:
Se gaseste in BricoStore, e 130.000 parca. Dar il puteti gasi cred si in alte parti. Attached thumbnail(s) p5.jpg ( Size: 28.3k ) Number of downloads: 3667 |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Arata mai bine decat stock , dragosmanea . Este
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Inainte sa dai su spray-ul acela stiam ca trebuie dat cu .......(nu mai stiu ce) pentru ca vopseaua sa prinda bine pe plastic?Acum nu exista riscul sa sara sau sa cojeasca?
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
dragosmanea |
![]()
|
Trebuie dat cu plastic primer. Eu nu am dat cu nimic, nu se zgarie. Si de la soare nu va crapa, caci dupa cum scrie si pe tub e rezistenta la temperaturi mari. Daca se va coji, o voi vopsi din nou, sau voi lua alta.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
In sfarsit vad ceva frumos....Bravo dragosmanea.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Loganurile aduse de afara (unele) au consola centrala in culoarea neagra....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
cele aduse din ungaria ! varianta cea mai cheala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
@dragosmanea bravo, arata mult mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:45 |