Tipla/Husa pt. noul talon auto, Unde gasesc ?
![]() ![]() ![]() |
Tipla/Husa pt. noul talon auto, Unde gasesc ?
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, prietene, uite aici. Hic!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sclaud |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 26 Dec 2008, 13:10) N-ai inteles nimic ... 2 - stai jos ![]() Si mai ia o gura de ... ce bei tu acolo ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Poate raspunde cineva serios si la intrebare...sincer sunt fff interesat.......
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
acest model de portacte te aranjeaza?
...se gaseste la toate concesiunile de Dacia, Renault si/sau Nissan, cu inscriptiile aferente si costa 3 RON ![]() PS: daca mai gasesc prin masina ambalajul, iti spun si referinta ![]() LE: presupun ca acum se poate inchide acest topic...... ![]() This post has been edited by loganfan2008: 27 Dec 2008, 09:16 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
El vrea doar tipla transparenta in care se baga talonul.
Am auzit de problema taloanelor noi si tiplele vechi care sunt mult prea mici... Momentan cred ca va trebui sa astepti pana vor tipari unele la dimensiunea corecta... SAU ti-l laminezi si il indoi cat se poate si aia e... Alta rezolvare nu cred ca exista momentan... @loganfan. Nu e rea smecheria aia de portacte... ![]() This post has been edited by Executron: 26 Dec 2008, 19:39 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
chiar e misto dracia aia, unde se gaseste si cum se numeste oficial ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sclaud |
![]()
|
QUOTE(loganfan2008 @ 26 Dec 2008, 18:37) acest model de portacte te aranjeaza? Da ... uite o idee buna ... o sa caut la dealerul Dacia (sau Reno) din Brasov sa vad daca au. Intradevar mi-ar place mai mult doar tipla transparenta in care sa bag talonul ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu nu stiu la ce anume va referiti cind ziceti "talon nou". Daca stau bine sa ma gindesc, in 2003, talonul de la SLZ a trebuit sa-l indoi pe margine ca sa intre in tipla aia. Acu' e alt tip de talon sau cum?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, acuma is deastea ieuropene si la astea difera oleaca dimensiunile.
certificat_inmatriculare_1m.jpg ( Size: 62.36k ) Number of downloads: 9352 certificat_inmatriculare_2m.jpg ( Size: 82.54k ) Number of downloads: 5948 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da vechile dimensiuni, scuzati-mi expresia, ce p*** mea aveau?
Nu serios acuma, de ce trebuie sa complicam atata lucrurile, vechiul talon imi incape perfect in portofel, sub CI, ala mai mare n-o sa-mi incapa, si va trebui sa-l car separat. Nu ma deranja, dar in curand termin leasingul si ma voi pricopsi cu un talon d-asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ce va stresati asa! eu l-am facut pachetel si incape foarte bine in portofel.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
haha-ha foarfeca si cutter-ul... am si eu 2bucati din astea, cred ca o sa le tin acasa.
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Sclaud |
![]()
|
QUOTE(dispeceru @ 27 Dec 2008, 19:51) Pai si eu ma gandeam sa le "indoi" putin - la o margine de ex. Dar oare "nu se supara" nenea militianu cand vede treaba asta ? M-am uitat pe ele si nu scrie nicaieri ca "sa nu le indoi" dar ... ma gandesc si eu asa ... preventiv. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Marty |
![]()
|
Cum dracu' sa scrie "a nu se indoi" cind toata lumea poarta talonul indoit? Ma rog, nu e indoit, e intreit....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da acu o sa fie impatrit
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
ImpatUrit.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sclaud |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Dec 2008, 15:08) Cum dracu' sa scrie "a nu se indoi" cind toata lumea poarta talonul indoit? Ma rog, nu e indoit, e intreit.... Da bre da acolo unde vreau eu sa-l indoi nu are semne expre de indoire ca acolo unde e intreit ![]() ![]() This post has been edited by Obscuru: 28 Dec 2008, 15:45 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
OAP |
![]()
|
Si daca le indoim (ma refer la taloane
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Bai fratilor ... io am "rezolvat-o": l-am indoit in partea de jos aproximativ 6-7 mm ca sa incapa in tipla veche de talon.
Acu ... daca mi-o zice cineva vreodata ceva ... asta e ... ghinion ![]() This post has been edited by Obscuru: 29 Dec 2008, 10:29 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
guliver |
![]()
|
Da o tipla veche de talon pe unde s-ar gasi?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tiple pentru taloane noi/vechi se gaseau ieri in targul Vitan la 3 ron bucata.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
guliver |
![]()
|
Mc pt info....trec zilele astea pe acolo
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
s-arunci o poza aici sa vada toata lumea cum arata tiplele astea noi
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Auziti da alea cu dacia de la loganfan se gasesc la dealeri sau nu? A verificat cineva in Arad?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(solenza_scala @ 29 Dec 2008, 20:27) Nu se gasesc pe nicaieri prin tara, este unicat, tipla aia mi-a dat-o nea Carlos acu' doua saptamani cand m-am intalnit cu el la Technocentre (foto) ![]() <span class='edit'>30 Dec 2008, 09:46:</span> PS: daca nu sunt pe stoc la dealer, se face comanda la CPS si-ti vin in max 2 sapt. This post has been edited by loganfan2008: 30 Dec 2008, 15:12 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm, am intrebat azi la dacoserv de una din alea, insa nu stiau/nu aveau. Cica ar fi una de la renault cu ING insa nici pe aia nu o aveau.
Si-a luat cineva de curand? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:38 |