Urgent Sfat achizitie, Logan F2 Laureate 1.4
![]() ![]() ![]() |
Urgent Sfat achizitie, Logan F2 Laureate 1.4
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
sonnenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 June 06 From: Oradea ![]() |
proasta sau nu eu sunt mega fericit cu loganelul cel nou. cat despre bara stabilizatoare chiar mecanicul de la dacia mi-a spus ca masinile PT export nu au asa ceva asa si-a dat seama ca a mea era pt export. mi-e prieten bun, e mecanic la dacia si am discutat si cu un finisor. nu aveau nici cel mai mic interes sa ma minta ca n-aveau nici o treaba. Pana acum nu am simtit lipsa ei. Consumul cu toate ca masina inca se afla in rodaj (2500km) mentinand cat de cat constant viteza de 90-110 era de 5.4 afara , iar in oras in jur de 6.7. Stergatoarele sunt oribile le-am schimbat a doua zi si maine merg la service sa imi inlocuiasca aeratorul din portbagaj ca s-a livrat fara garnitura de cauciuc si troncanea de ziceai ca ai o roata lipsa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 2006/Laureate 2007
2006 1.4/2007 1.4
- BH29XLY/-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(sonnenberg @ 25 Oct 2010, 18:16) Iar cat despre reply-ul anterior referitor la laureate-ul are obligatoriu bandou argintiu pe portbagaj permiteti-mi sa va contrazic. Am vazut pana acum cel putin 6-7 bucati laureate fara insa aveau reglaj lombar si nu aveau precablaj pt incalzire scaune si suport ochelari. Deci sunt diferente despre care noi probabil nu stim. Difera seria pt export si cea pt local. Unde le-ai vazut mai? ai intrat si ele cum ti-ai dat seama. Cu riscul de ati jignii prietenul, eu zic ca nu stie pe ce lume este si tu nu mai lua de bun tot ce spune un mecanic chiar daca acesta lucreaza la Dacia... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonnenberg @ 25 Oct 2010, 18:16) proasta sau nu eu sunt mega fericit cu loganelul cel nou. cat despre bara stabilizatoare chiar mecanicul de la dacia mi-a spus ca masinile PT export nu au asa ceva asa si-a dat seama ca a mea era pt export. mi-e prieten bun, e mecanic la dacia si am discutat si cu un finisor. nu aveau nici cel mai mic interes sa ma minta ca n-aveau nici o treaba. Pana acum nu am simtit lipsa ei. Consumul cu toate ca masina inca se afla in rodaj (2500km) mentinand cat de cat constant viteza de 90-110 era de 5.4 afara , iar in oras in jur de 6.7. Stergatoarele sunt oribile le-am schimbat a doua zi si maine merg la service sa imi inlocuiasca aeratorul din portbagaj ca s-a livrat fara garnitura de cauciuc si troncanea de ziceai ca ai o roata lipsa ![]() ![]() ![]() 1. Mecanicul Dacia, prietenul tau, bate campii cu mare lejeritate... Daca ala e criteriul dupa care deosebeste o masina de export de una destinata pietei interne nu pot decat sa ![]() 2. Masina ta nu mai este de mult in "rodaj". Masinile din ziua de azi nu mai necesita rodaj facut ca la vechile dacii, fiind vorba de o simpla recomandare ca in primii 1000km sa nu se depaseasca 3000rpm, sa nu se accelereze foarte brutal... Deci poti utiliza autoturismul tau la intregul potential. 3. Bagheta decorativa de portbagaj cu aspect aluminiu este standard de dotare pentru versiunea Laureate.. Am mari dubii ca ar lipsi de pe vreo masina cu nivelul acesta de echipare. 4. Nu pot spune ca ai facut o alegere proasta luand 1.4 . Ca prestatii dinamice este peste 1,2 16v indiferent ce spun altii... Iar la consum, cu masina plina si intr-un oras mic, diferentele sunt aproape nesemnificative. Dar, avand in vedere ce vei transporta cu masina sfatul lui C a t a l i n este foarte bun. Un 1.6 ar fi fost mai potrivit. 5. Lipsa acelei bare stabilizatoare este evident un - si nu un + . A fost scoasa strict din considerente de reducere pret si nu pentru ca ar fi fost in plus... Ca nu e deloc degeaba acolo(la masinile care o au, normal..). Oricum, sa-l stapanesti sanatos. ![]() @Ramsen, un 1,6 16v nici nu se poate compara cu 1,2 16v. Nici 1,6 8v nu are nici o legatura cu 1,2 -ul dpdv dinamica. Impresia asta de urcat rapid in ture ti-o mai poate da si o cutie mai scurta... Macar uita-te peste cifrele oficiale inainte sa afirmi ca 1,2 este mai rapid chiar si fata de 1,4... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sonnenberg eu am laureat si are si suport ochelari si rama deaia la portbagaj , asa a venit
This post has been edited by bygy007: 26 Oct 2010, 20:18 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:24 |