I-AU ELIBERAT!, Cei 4 sunt teferi si vin in tara
![]() ![]() ![]() |
I-AU ELIBERAT!, Cei 4 sunt teferi si vin in tara
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Circoteca prost organizata.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
iata si explicatia:
http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=6335&_PRID= Sint curios ce mai zice CTP acum ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
CTP-ul e crizat din nastere, asa ca nu ii va trece niciodata.
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Explicatia din comunicatul ala pare logica si valabila. Insa, au avut doua saptamani la dispozitie ca sa vina cu niste explicatii clare si corecte, si tot nu s-au descurcat; da-o naiba de treaba, ce fericit zicea Basescu ca se sunase de pe un Connex Go - ziaristii l-au corectat ca e nr. de Orange - putea sa spuna clar si sec de la inceput ca s-a sunat din Irak si gata. Ma intreb, astea sunt greseli intentionate? Ca dacva nu-s intentionate, e lipsa de competenta. Si nu pot spune ca e din cauza ca s-au grabit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
Asa este. Discursul trebuia sa fie unul fie sec si la obiect fie unul detaliat dar corect. Asa a cam iesit o varza care a dat loc la speculatii. "Pufulet" a cam furat-o in cazul asta.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
"Pufulet"?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
Adriana Saftoiu
This post has been edited by costi: 8 Jun 2005, 15:09 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Multumesc. Habar nu aveam de aceasta porecla!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
asa o alinta "el comandante"
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Textul nu este neaparat facut de Pufulet. Sa nu fie facut de prezenta fizica placut intre atatea figuri acre!
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mache |
![]()
|
Ma gandeam eu ca el a poreclit-o, in timpul liber si in lipsa de ocupatie.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
In timpul liber si in lipsa de ocupatie se ocupa de integrarea in E.U.
(adica Elena Udrea de care vorbeste Mada !! ) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi sau ieri, i-au eliberat si pe 2 jurnalisti francezi(am vazut la realiteatea acum 30 min.)
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
da pe Florence Aubenat care a stat in acelasi beci cu ai nostri.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si care a spus ca n-a stat cu ai nostri
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
io fusai plecat o saptamana si nu am stiut nimic. aseara, am dat drumu' la tivi, si am vazut-o pe marie jeanne spunand ca florence aubenas i-a fost ca o mama.
acum o vad la realitatea pe mamica florcence spunand ca habar n-are de ultima sa fiica, marie jeanne. ce naiba e de inteles de aci? |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Stati sa vedem reactia femeii dupa ce afla ca astia ai nostri au fost eliberati
![]() Credeti ca in avion a stat cineva sa-i povesteasca de ai nostri ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
Cica-n beci mai sint unii (da cit de mare-i nene beciul ala ca spuneau ca avea 2 x 4 m) si are si ea reactia alor nostri cind au sosit din Irak !
E totusi ciudat... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
In cotidianul de astazi se vorbeste de 11 ostatici (Marie-Jean, Sorin, Ovidiu, Munaf, Flrence, Hussein si 5 irakieni rapiti pentru colaborare cu Coalitia).
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
pai da, aia 5 sint inca-n beci !
"In locul in care au fost sechestrati Florence Aubenas si Hussein Hanoun se mai afla si alti ostatici, a declarat Ministrul francez de Externe. Acesta este si motivul pentru care Philippe Douste-Blazy a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect." hotnews This post has been edited by costi: 13 Jun 2005, 11:32 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. in beci erau ai nostrii cu Munaf, frantuzoaica cu "munaful" ei si aia 5 dintre care, la un moment dat, au fost scosi 2... nu se stie ce au facut cu ei... deci acum ar trebui sa fi ramas 3 bucati...
2. "afacerea" asta insa functioneaza in continuare... deci e posibil ca beciul sa fi capatat si alti locuitori... ca doar vine sezonul vacantelor si toate locurile sunt rezervate si ocupate, sejur dupa sejur!!!! 3. totusi e ciudata reactia madamei... or fi scapat-o in cap?... sau chiar nu stie de ai nostrii?... ambele ipoteze par utopii... deci care o fi scopul?... autoritatile din ambele parti tac la faza asta... hmmm.... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
madalina |
![]()
|
Ai nostrii au motivat ca n-au datdetalii pana acum deoarece asteptau eliberarea frantuzoaicei. Nu trebuia sa afle afle rapitorii ca ei vorbeau intre ei, ca imparteau mancarea, ca se apropiau unii de altii etc.
Tinand cont de faptul ca si acum au ostatici, declaratiile ziaristilor nostrii nu ingreunat situatie celor ramasi? Din moment ce ei trebuiau sa nu vorbeasca si sa nu vada, respectarea regulilor implica sa nu stii unde te aflii si cu cine. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mache |
![]()
|
Sa-i fi considerat pe ceilalti ostatici victime colaterale?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cum zicea "cineva"..."e o problema de morala... de constiinta" ... s fi taxat frantuzoaica exuberanta cu care ai nostrii au dezvaluit ce au dezvaluit, fara a fi preocupati de soarta celorlalti oameni (indiferent de natie)...???
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
costi |
![]()
|
ce sa taxeze Al?
ca pina ieri nu au spus decit "no comment"; doar MJ s-a scapat cu "noi fetele"; da' eu tot n-am inteles cit de mare era beciu' ala ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
MERCI ROUMANIE!
http://www.lemonde.fr/web/article/0,1-0@2-...1-643735,0.html http://www.lefigaro.fr/international/20050614.FIG0332.html Si nu sunt singurele ziare care preiau laudele primului ministru francez la adresa Romaniei si autoritatilor ei pentru rezolvarea cazului. Aproape fiecare ziar francez reia aceste cuvinte pe primele pagini!! Asa cum am mai zis-o la eliberarea jurnalistilor romani, ma simt din nou mandru ca sunt roman. Desi am inceput sa ii suport din ce in ce mai greu excesele autoritare ale lui Basescu, tin sa zic si de data asta: BRAVO CAPITANE! Este clar ca ai nostri au jucat un rol mult mai mare decat am putea crede! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
AL |
![]()
|
Din pacate insa frantuzoaica se poarta ca ultima cizma.... chiar presupunand ca nu poate (din motive obiective) sa conforma direct sau sa povesteasca despre cele relatate de ai nostrii, putea macar sa o faca altfel... adica prima dacta a negat, apoi putea nuanta, puta sa se poarte macar ca si cum stie ca datoreaza cuiva eliberarea ei intr-o oarecare masura, chiar mica... un pic de spirit de camaraderie, de omenie... ori ea s-a comportat ca o vaca rece, inclusiv la conferinta de presa, unde, in opinia mea, s-a purtat extrem de neprietenos fata de romani... asa faca unii, dupa ce se vad cu sacii-n caruta, uita si de altii... rusine madame!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:42 |