ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trebuie sa radem?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Este realitatea din Rromania. Daca o fi de ras sau de plans, sincer, nici nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
tragi-comedie
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia vreau si eu sa vad, cate din Logan-urile alea omorate, cu becuri arse si care merg mai mereu cu proiectoare aprinse vor avea anvelope de iarna.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
aia ie smecheri........ nu se pune
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Nov 2010, 12:46) Aia vreau si eu sa vad, cate din Logan-urile alea omorate, cu becuri arse si care merg mai mereu cu proiectoare aprinse vor avea anvelope de iarna. Hai sa nu aberam ca Ambiancerile de politie nu au proiectoare. This post has been edited by einstein1984: 7 Nov 2010, 12:14 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
2xGI |
![]()
|
era vb. de cei care au si aprind aiurea proiectoarele, nu un model anume.
This post has been edited by 2xGI: 7 Nov 2010, 11:57 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
dincolo de utilitatea unei asmenea masuri - obligativitatea anvelopelor de iarna - ramine ideea, de prea multe ori nebagata in seama a statului maximal. este exact ceea ce a zis si basescu la un moment dat: "cetatenii sa isi poarte de grija singuri. statul nu mai poate." as completa eu "decit sa instituie taxe peste taxe, amenzi peste amenzi."
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si daca cetateanu isi poarta singur de grija, ce plm mai face statul?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca un lucru mi-a dovedit traiul in romania in scurta mea viata e ca cetateanul NU poate sa-si poarte singur de grija....
De aceea eu sunt de parere ca statul nu trebuie sa fie nici maximal, dar in niciun caz "minimal". |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 7 Nov 2010, 12:52) Util e si ESP-ul, hai sa interzicem de maine circulatia autoturismelor fara asa ceva. Sau ma rog, amenda de cate ori te opreste. Perfect. Autoiturismul nu-i o necesitate...n-ai ESP stai in plm acasa. Bravo, excelenta initiativa....n-am chef sa dea peste mine un bou fara ESP This post has been edited by OAP: 7 Nov 2010, 14:58 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.749 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Dar ai chef sa dea peste tine un bou cu ESP? La cati inteligenti circula pe sosele au impresia ca daca masina lor e echipata cu ABS ESP ASR AFU DSC si alte abrevieri, legile fizicii nu se mai aplica la ei. Verificati accidentele din ultima perioada si vedeti cate din acele masini care s`au incolacit de vreun copac sunt dacii vechi fara nici un fel de sistem ajutator pentru sofer.
Pana la urma astea sunt "driving aid". Ajuta dar nu fac minuni. Cand un bou intra in curba pe gheata cu 100 km/h ca deh...e inafara localitatii si vara mergea oarecum...poate sa aiba mama ESP`ului ca masina nu va urma traiectoria dorita de nemernic. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
OAP deja ai cazut in extrema....aduna-te si judeca rational !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
de ce leule? crezi ca nu va fi asa?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
l@u |
![]()
|
ce sa fie asa ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Extrema, fara asa s-asa...
Edit bineteles extrema fara fifty - fifty nu este o metoda aplicativa This post has been edited by rodi: 7 Nov 2010, 17:32 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
l@u |
![]()
|
nu te-am intrebat nimic asa ca taci ....vezi ca,posturile de la cafenea nu se contorizeaza !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rodi |
![]()
|
Extremele zic: Unde nu este cap, vai de picioare, talpa tarii doare !
Edit binenteles postul acesta se refera la conducerea cu putere si apasarea acceleratiei pe gumele auto. This post has been edited by rodi: 7 Nov 2010, 17:30 |
--------------------
---
---
---
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 7 Nov 2010, 17:44) Nu am cazut in extrema...doar am afirmat ca legea asta e aiurea...si mi-am pus in cap o armata de deontologi care daca ei si-au pus cauciucuri de iarna....uita ca in conditiile date pentru foarte multi oameni este foarte greu sa faca asta...au afirmat ca nu le pasa si ca da-i in pm pe profesori medici si muncitori cu 5 copii....pe acelasi sistem, eu am ESP la masina deci da-i in pm pe ceilaltii...era cu substrat afirmatia... |
--------------------
.
.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.749 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cat timp poporul tace si inghite toate mizeriile debitate de cei de sus se asteapta cineva sa inceteze cu aberatiile? Poate cineva sa zica despre orice lege din monitor ca este facuta cu cap?
Discutiile din acest topic sunt specifice romanilor...cei ce au vor sa crape capra vecinului iar cei ce n`au incearca sa`si scape capra cu fata curata. Nimeni nu cere sa nu fie introdusa o lege de genul...dar sa fie gandita si sa fie populatia anuntata din timp. Nu stiu cati oameni isi permit dintr`un salar mediu sa fuga repede la cozi la vulcanizari sa isi cumpere cauciucuri, iar din aceasta cauza nu au voie sa circule cu masinile ca vezi doamne ii tamponezi pe cei care au cauciucuri de sezon. Anii trecuti nu exista pericolul acesta? de ce nu s`a facut atunci un topic care sa ii condamne pe cei care nu isi cumpara cauciucuri de sezon? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti tu sigur ca nu s-o mai discutat? Primadata incearca sa mai cauti ... si apoi sa sari in sus.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
rodi |
![]()
|
Nimic nou sub soare numai ca frigul - criza inlacrimeaza ochii.
|
--------------------
---
---
---
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 7 Nov 2010, 11:36) 7 noiembrie 2010: Politist: buna ziua actele la control. Conducator auto: Poftiti! . . . . Politist: Nu conteaza, in Finlanda aia cum au cauciucuri de iarna? ... cu crampoane care cica sunt ilegale in romania ![]() apropo, legea spune clar ca va fi amendat conducatorul auto fara anvelope de iarna doar in cazul in care blocheza circulatia, nicidecum nu este amendat daca este prins cu masina in trafic iar autoveh. nu este echipat cu gume de iarna ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
nu citesc tot topicul ca nu am timp, si nu imi dau seama care e impresia generala.
faptul ca in noiembrie sunt 20 grade nu e ceva normal. Faptul ca in fiecare an 95% din populatie e surprinsa ca ninge in decembrie si ne ia iarasi iarna pe nepregatite iar nu e normal. Legea asta ar fi trebuit sa vina mult timp acum. In brasov la prima zapada se da peste cap tot traficul datorita masinilor neechipate corespunzator. de ce trebuie sa conduc eu in conditii mizere in mijlocului lui decembrie pt ca unii au fost surprinsi (iarasi) de venirea zapezii? Nu ai cauciucuri de iarna stai in parcare si nu incurca lumea pe strada. nu am citit legea in forma ei finala, dar mi se pare logic ce afirma logan_stepway, insa e mai eficient sa previi decat sa tratezi, pe principiul amendeaza soferul care trece pe rosu chiar daca nu a facut niciun accident. respecte. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu exista o forma finala, ce se petrece acum e un marketing agresiv, cu autoritati ingrijorate in rol principal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
aham, inseamna ca iar o sa transforme idiotii o lege necesara intr-o balacareala tipic romaneasca. o sa ii intereseze mai mult sa amendeze decat ca convinga lumea sa dea banii respectivi pe pneuri corespunzatoare. Un program de gen rabla pt cauciucuri ar fi foarte bine venit cred eu.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, o lege foarte necesara, cu anvelopele de vara au rezolvat-o, toti le au in stare foarte buna, cine nu ma crede sa se uite cu atentie la dube, tiruri, autobuze, logane MAI & rurala, microbuze. De asemenea, toti (absolut toti) circula cu RCA si ITP la zi.
E o lege necesara, dupa adoptarea ei ne vom integra in absolut. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 04:53 |