Amplasare rovignete, amplasare camere pentru detectarea rovignetelor
![]() ![]() ![]() |
Amplasare rovignete, amplasare camere pentru detectarea rovignetelor
Bynx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 July 10 ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Seat
Leon 1M
2002
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu prea inteleg de ce este nevoie de o lista cu aceste camere. Pretul rovinietei este impovarator?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Bynx |
![]()
|
Personal, am cumparat rovigneta, am zis ca o astfel de info nu strica.
|
--------------------
Seat
Leon 1M
2002
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe langa camerele fixe mai au si camere mobile.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum functioneaza?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca alea de dau amenzi de viteza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
banuiesc ca se citeste numarul si se verifica intr o baza de date... camera ''vede'' nr...verifica in baza de date daca este rovinieta valabila...daca este ok trece peste..daca nu, emite amenda...zic si eu... stie camera sa vada si numere murdare?
![]() This post has been edited by M i h a i: 2 Nov 2010, 15:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
a primit cineva amenda pt rovigneta electronica? mi se pare ca inca nu se emit si amenzi
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca stii unde sunt camerele, ce faci? Ocolesti 100 km ca sa nu te vada? Pui alte numere pana treci de camera? Dai cu noroi?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Astepti un tir si treci odata cu el..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Bynx |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 2 Nov 2010, 15:24) Camerele de la Drumuri Naționale citesc plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor care trec prin raza lor, chiar dacă acestea circulă cu viteză foarte mare. Rezoluția înaltă le permite să facă capturi video ale automobilului, în timp ce datele de înmatriculare sunt trimise în timp real la București, la baza de date centrală. Dacă rovigneta nu e plătită sau a expirat, captura video și procesul verbal sunt expediate acasă la „beneficiar”. De amenzi nu au scăpat nici șoferii depistați ieri de filtrele Autorității Rutiere Române (ARR) și Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADN). „Aceste controale sunt la ordinea zilei. Le facem pentru a spori siguranța rutieră și respectarea legislației transporturilor. Până în acest moment s-au descoperit șoferi care nu dețineau certificate de atestare profesională. S-a descoperit și ceva lipsă de rovignete. Cu noua aparatură a Companiei Naționale de Drumuri se filmează și sunt transmise la București în timp real mașinile participante la trafic” sursa: http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stir...&id_stire=58430 |
--------------------
Seat
Leon 1M
2002
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
"Le facem pentru a spori siguranța rutieră" cum sporeste siguranta rutiera?????????
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
cei care au luat rovigneta din Peco la inceputul anului, cum sunt verificati? ca parca dadeau un bon si atat.
PS. mi-am verficat si eu rovigneta, e expirata de la inceputul lui octombrie, noroc ca am vazut topicul ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(Bynx @ 2 Nov 2010, 16:38) Dacă rovigneta nu e plătită sau a expirat, captura video și procesul verbal sunt expediate acasă la „beneficiar” sa inteleg ca o sa vina dvd la posta ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iti trimit doar ecografia.
Cei care si-au luat rovinieta pana sa apara sistemul sunt verificati prin acelasi sistem, doar ca in cazul lor introducerea in baza de date s-a facut manual. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Bynx |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon 1M
2002
|
|
M i h a i |
![]()
|
pacat ca nu se face si un sistem de genul pentru Rca...binenteles in colaborare cu statul ...ca sa nu se supere nimeni.... eventual un supracontrol pentru nr de Bg...It...E..(espania mancatiash)...sa l vezi pe Lolo tiganu' cum isi cumpara rca pt mertul lui din 94 proaspat adus din Fr...
This post has been edited by M i h a i: 2 Nov 2010, 16:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
Bynx |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon 1M
2002
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Bynx @ 2 Nov 2010, 16:38) Le facem pentru a spori siguranța rutieră și respectarea legislației transporturilor. sursa: http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stir...&id_stire=58430 Asta e tare de tot. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 2 Nov 2010, 16:45) Pentra ca mai verifica din tiristii inconstienti care umbla cu dublu normei legale pe tahograf , nu au atestate, supraincarcati etc si nu se suie pe voi de exemplu? Nu scrie destul de clar acolo ca-s si controale ARR? ![]() This post has been edited by argon: 3 Nov 2010, 07:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai pentru aia e de ajuns sa faca control la iesirea din parcarea lui Edy din Deva. Nu e nevoie de enspee mii de camere si controale in toata tara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Depasirea timpului pe taho se face pe traseu, incarcarea/descarcarea la fel, nu ti se pare logic?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Io ziceam sa-i ia pe aia fara atestat. Dar daca vrei sa te complici...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe cand topicuri cu " exemplu contestatie pentru amenda rovinieta" drumurile sunt proaste..de ce sa platesc?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
O luna? Depinde cum circula Posta Romana!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cat de repede, probabil baietii au norma la amenzi si la rovignete, mai modern zis "sarcina de serviciu".
Cam ca aici: Attached thumbnail(s) cnadnr.jpg ( Size: 130.1k ) Number of downloads: 1538 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am si eu o nedumerire in legatura cu tipul nou de rovigneta. Din cate stiu eu este valabila 7 zile. Cel putin asa scrie pe site-ul CNADNR si prin toate locurile unde se vinde.
Azi am cumparat si eu, nu m-a intrebat decat ce numar de inmatriculare am si atat. Nu mi-a mai cerut nici un act. Ajung eu la destinatie si studiez bonul respectiv. Am calculat perioada de valabilitate si iese pe la 6 zile, nicidecum 7. Are cineva idee cum calculeaza astia perioada de valabilitate? This post has been edited by cristio_79: 7 Nov 2010, 21:01 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 |