Cine ne mai fura?, azi cosmote
![]() ![]() ![]() |
Cine ne mai fura?, azi cosmote
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 3 Nov 2010, 19:57) Ca sa fim foarte clari si expliciti: e vorba de grecu', nu de ala care o arde pe la greci! Da? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai degraba pe amandoi
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma scursurel! Te mananca chelea bag seama!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Pe ambii greci ca sa nu cream confuzii.
![]() This post has been edited by Richelieu: 3 Nov 2010, 20:49 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa nu sa simta celalalt neglijat
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
να πάρει τις αισθήσεις σας!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Trebuie sa spun si eu ceva: din pacate lumea pare sa creada ca (1) nu merita sa te zbati decat de la X RON/EUR/USD in sus; si (2) e OK sa incasezi bani fara sa dai nimic- respectiv e OK sa ti se ia bani fara sa primesti nimic (reamintesc aici patania mea cu personajul de la Giurgiu care, la intrebarea mea: ce primesc pentru taxa aia de trecere, mi-a raspuns: "cum ce primiti? Primiti chitanta!").
Nu, nu e OK sa platesti pentru ceva ce nu primesti (nu e OK nici sa nu vrei sa platesti pentru ceva ce ai primit/consumat, dar asta e alta poveste). Si macar din principiu trebuie ceruta socoteala pentru fiecare ban/cent care se incaseaza de la tine. Socoteala din aia misto in scris, cu consumurile detaliate. Sunt banii vostri/nostri, daca ii vor n-au decat sa munceasca pentru ei; in plus - sa n-aiba nimeni nici o grija, chiar si asa companiile de telecomunicatii se-ngrasa bine din tarifele practicate "normal". This post has been edited by os: 3 Nov 2010, 21:48 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
In sfarsit, cineva intelege de ce am initiat acest topic!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
te dai bine pe langa moderatori ???
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu cred. Eu asa cum am scris am inteles de la bun inceput mesajele. Adaugarea mea se adreseaza mai mult "celorlalti".
|
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
Am bagat si eu plangere la olingi mai demult, mi-au raspuns ca nu aveau cum sa greseasca dar ca imi dau discount pe suma pe care eu o consideram in plus la factura. Am verificat si aveau dreptate
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
De acord cu atitudinea lui Richelieu, si cu spusele domnului Os. Cu toatea astea (dar numai si numai pentru ca e vorba de Richelieu) nu ma pot abtine sa nu:
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@Richeliu: intreaba-i pe cei de la cosmote la ce numere ai trimis sms-uri. poate iti face telefonul figuri, am avut si eu o problema asemanatoare dupa schimbare de firmware la un Sony Ericsson.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Richelieu |
![]()
|
Mesajele mele au confirmari in "delivery reports", mai putin cele pe care pretind ei ca le-as fi trimis. Unele telefoane noi trimit doua mesaje catre nu stiu ce server. Nu m-ar fi intrigat costul a doua mesaje.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
os |
![]()
|
...ia sa vedeti voi cum inchid topicu' daca nu-mi place ce vad
|
--------------------
.
.
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 3 Nov 2010, 22:41) Mesajele mele au confirmari in "delivery reports", mai putin cele pe care pretind ei ca le-as fi trimis. Unele telefoane noi trimit doua mesaje catre nu stiu ce server. Nu m-ar fi intrigat costul a doua mesaje. la mine trimitea cite un sms pe zi si o facea silent, nu aparea la delivery reports nimic. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 3 Nov 2010, 23:01) Cataline, nu ca ma laud, insa am apucat-o pe un drum, urmeaza ca in timp sa ma specializez pe un domeniu, am sustinere si din partea lui taica-meu si la locul unde lucrez, asa ca nu-mi pot permite sa-mi bat joc de actualul loc de munca. Ma vad nevoit sa spun PAS. Cu toate astea, in noaptea de Revelion, sunt liber!! Mesaj pentru tot forumul: DACA AVETI NEVOIE DE SOFER (CU MASINA) in noaptea de REVELION, bazati-ma pe mine. Nu beau, nu fumez, nu am tarife mari, va duc oriunde doriti. Rezervarile se fac din timp! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu va mai luati domle de greci degeaba. Cosmote acu cica e in gradina lu Doicilandia.
Acu vreo sase luni cercetau cam cat i-ar costa sa-si vopseasca magazinele roz cu punctulete. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() This post has been edited by C@talin: 4 Nov 2010, 00:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
Misterul s-a elucidat! Jigodiile ma taxeaza in fiecare noapte dupa ora 0 cu 0.49 euro, valoarea unei zile de internet mobil, chiar daca eu nu ating telefonul si nu am setari de internet facute pe telefon.
Maine ii sun iar sa le iau decedatii in varful catargului! |
--------------------
0.00
%
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Ake @ 4 Nov 2010, 00:58) Nu va mai luati domle de greci degeaba. Cosmote acu cica e in gradina lu Doicilandia. Acu vreo sase luni cercetau cam cat i-ar costa sa-si vopseasca magazinele roz cu punctulete. adevaru' e ca ar prinde bine la rumani tea mobile... astia e nemtsi, frate! ...ar deschide Richu topic ca el a trimis 100 de sms-uri si i-au taxat doar 50, sa fie siguri ca nu gresesc! Neamtsu, tot neamts! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
os |
![]()
|
Da, ca lor nu le "place" banii...
Sa fim seriosi - banii le plac la toti, si lacomia (dupa profituri fara numar) nu cred sa cunoasca frontiere. Cine greseste in prima linie nu e grecul de la OTE sau austriacul de la banca X. Greseala provine de la societatea (reprezentata aici prin parlament si guvern) care nu intervine cu un set clar de reglementari a caror respectare s-o supravegheze (si desigur s-o impuna prin masuri coercitive). Sigur ca toti o sa urle ca dau faliment, ca se retrag de pe piata etc - dar nimeni n-o s-o faca. Dar pentru asta e nevoie de lucruri din pacate deficitare: verticalitate si fermitate. This post has been edited by os: 4 Nov 2010, 08:07 |
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 00:21) DACA AVETI NEVOIE DE SOFER (CU MASINA) Cu ce masina bre?...aia din semnatura? QUOTE(Richelieu @ 4 Nov 2010, 01:33) Misterul s-a elucidat! Deci acu` putem face mistouri ieftine?...sau inchizi? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 4 Nov 2010, 02:29) Da, ca lor nu le "place" banii... ..........Greseala provine de la societatea (reprezentata aici prin parlament si guvern) care nu intervine cu un set clar de reglementari a caror respectare s-o supravegheze (si desigur s-o impuna prin masuri coercitive). Sigur ca toti o sa urle ca dau faliment, ca se retrag de pe piata etc - dar nimeni n-o s-o faca. Dar pentru asta e nevoie de lucruri din pacate deficitare: verticalitate si fermitate. Si sa vina Jefrii Frecs al cosmoteilor sa ne traga de urechi ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 00:21) Mesaj pentru tot forumul: DACA AVETI NEVOIE DE SOFER (CU MASINA) in noaptea de REVELION, bazati-ma pe mine. Nu beau, nu fumez, nu am tarife mari, va duc oriunde doriti. Rezervarile se fac din timp! ![]() Da' ce ma, e deschis la caufland de revelion? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:29 |