Cine ne mai fura?, azi cosmote
![]() ![]() ![]() |
Cine ne mai fura?, azi cosmote
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-ti iei cartela de la Cosmote e ca si cum te-ai duce la tigani sa iei verighete. Asa-ti trebuie !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
N-auzi ca nu-s tigani? Sunt greci.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai stinge naibii telefonul ala daca tot iti face hemoragie de bani.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
Nu intelegi ca imi trebuie si telefonul ala?
|
--------------------
0.00
%
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca de drumuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Citeste-mi mai atent semnatura in cazul asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 4 Nov 2010, 13:59) Trebuie sa merg sa mai incarc 30 euro in speranta ca le vor ajunge luna asta. da bre da ai optiune extra, nu? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2010, 23:21) [...] DACA AVETI NEVOIE DE SOFER (CU MASINA) in noaptea de REVELION, bazati-ma pe mine. Nu beau, nu fumez, nu am tarife mari, va duc oriunde doriti. [...] Pilif in "The Transporter 4". LE: dupa cum a scris, nici el nu crede. This post has been edited by marksman: 4 Nov 2010, 14:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai inteles, bazati-ma adica sa dam cu o baza pe el
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
all inclusive !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
Hmm, exact acelasi mod de operare.
QUOTE(Richelieu @ 4 Nov 2010, 12:59) Un oltean, inginer agronom, scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV ce mult naduf in glas: - Anul trecut am semanat varza pe 5 hectare dar au mancat-o omizile. Anul acesta am semanat 10 hectare si iar au mancat-o omizile! - Si ce masuri ati luat? intreaba reporterul TV. - Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature blestematele! This post has been edited by bucatzel: 4 Nov 2010, 15:24 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Nov 2010, 14:48) deci cu doi mititei dela kaufland .daca iti cumpar un meniu intreg te am sofer pe 24 de ore banuiesc ![]() ![]() Ce mah? Ca sa ai sofer personal 24 de ore in perioada revelionului decartezi 1000 de lei. Mai jos de atat nici nu stau la discutii. E revelion si pentru gunoieri, si pentru aia ca mine care stau acasa, si pentru prim-ministrii. Deci in perioada aia totul e scump! |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta inseamna la tine ca nu ai tarife mari? Daca erau tarife mari, cat erau?
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
2000 de lei. Dar bine, eu nu am experienta ca sofer personal, adica nu stau eu sa deschid usi, ca un valet la costum etc etc. Eu cel mult te ajut sa bagi bagajele in portbagaj, si te duc la destinatie. ATAT! Si astept sa fiu la dispozitie in fiecare minut din cele 24 h.
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
speculantu-le!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 17:06) Ce mah? Ca sa ai sofer personal 24 de ore in perioada revelionului decartezi 1000 de lei. Mai jos de atat nici nu stau la discutii. E revelion si pentru gunoieri, si pentru aia ca mine care stau acasa, si pentru prim-ministrii. Deci in perioada aia totul e scump! QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 17:10) Eu cel mult te ajut sa bagi bagajele in portbagaj, si te duc la destinatie. ATAT! Si astept sa fiu la dispozitie in fiecare minut din cele 24 h. zau daca nu merita 1000RON sa te vad 24 de ore in fata blocului asteptand intr-o masina neincalzita de revelion ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io în auv nu ma sui, c-ar rade toata comunitatea greaca din oras de mine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
Nu bre` doar sa stea acolo
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 4 Nov 2010, 16:14) zau daca nu merita 1000RON sa te vad 24 de ore in fata blocului asteptand intr-o masina neincalzita de revelion ![]() Are instalatie functionala de incalzire/ventilare, cu partea de ventilare sta mai prost, intr-adevar, insa pe partea de incalzire este eficienta odata cu incalzirea motorului. De asemenea la pretul de 1000 de lei se adauga pretul carburantului. Ca daca vreti sa mergem pana in arad si inapoi, va dati seama ca trebuie carburant. Nu ofer discount la distante mici, benzina se plateste. Celelalte costuri, cum ar fi uzura autovehicului, plata timpului meu folosit in zi de sarbatoare etc. sunt incluse in cei 1000 de lei. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti defect rau.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
daca tot sta, ar putea sa vanda niste portocale
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 17:23) De asemenea la pretul de 1000 de lei se adauga pretul carburantului. Ca daca vreti sa mergem pana in arad si inapoi, va dati seama ca trebuie carburant. Eu nu vreau sa merg la arad...doar sa stai in fata blocului...deci fara carburant de deplasare... |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Nov 2010, 17:10) 2000 de lei. Dar bine, eu nu am experienta ca sofer personal, adica nu stau eu sa deschid usi, ca un valet la costum etc etc. Eu cel mult te ajut sa bagi bagajele in portbagaj, si te duc la destinatie. ATAT! Si astept sa fiu la dispozitie in fiecare minut din cele 24 h. Papion si redingota ai? Pe 31, pe la prinz, m-as duce la piata, sa iau brad. Pentru 1000 de lei, vreau sa fac impresie! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai stai asa, de ce sa plateasa markos carburantul ca sa te incalzesti tu. Plateste pentru cat il plimbi, restu e in tariful forfetar de 1000 de lei. Acu nu vrei si masa in plus?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
Benzina se calculeaza doar pentru kilometrii de drum strabatut. Asta dupa ce fac o intelegere cu clientul, cu privire la consumul mediu pe kilometru al autovehicolului. In functie de conditiile de trafic, abaterea consumului in + sau in - fata de aproximare este suportata de mine, sau dupa caz de client. Adica: daca ne intelegem la un consum mediu de 8 litri la suta de kilometri, daca mergem numai prin oras, si consum 12 diferenta este suportata de mine. Daca mergem extraurban si conditiile sunt excelente, si ajung la un 6,5 la suta de kilometri, clientul plateste tot pt. 8 litri la suta, cum ne-am inteles.
|
--------------------
Renault
|
|
corbex |
![]()
|
Montezi un apometru pe furtunul de alimentare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Nu se admit modificari la autovehicol!
Unitatea de masura (km) se inregistreaza dupa ceasul de bord al autovehicolului. Nu se admit alte sisteme! Mentionez ca nu garantez acuratetea ceasurilor de bord, clientul trebuie sa ia la cunostinta si sa fie de acord cu conditiile. ![]() This post has been edited by Filip: 4 Nov 2010, 16:39 |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:17 |