Ar fi posibila reinfiintarea Cenaclului Flacara?
![]() ![]() ![]() |
Ar fi posibila reinfiintarea Cenaclului Flacara?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
parca au fost interzise. functioneaza iar?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Nov 2010, 22:14) Scuze de off-topic, dar era in discutie "delirul" tinerilor din Cenaclu si am facut o paralela la "delirul" lor din cauza plantelor etno: nu mai bine sa delireze de la citit carti? ![]() 9 Nov 2010, 22:20: QUOTE(Markos @ 9 Nov 2010, 22:18) DA! ![]() This post has been edited by dragoselu: 9 Nov 2010, 21:20 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai lasa dracu' usturoiu', baga-te la canepa indiana daca vrei sa faci un ban gramada...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Nov 2010, 21:17) Poate chiar asta se doreste ! ![]() Din pacate banii nu au miros si nu intereseaza pe nimeni cat de "moral" se obtin ! Sunt zeci de exemple in care nimic nu conteaza, banul sa iasa ( vezi jaful din padurile Romaniei, jaful din sistemul sanitar, jaful din privatizarile facute dupa '89, iar vanzarea resurselor naturale, in speta petrolul, mi se pare de "Magna Cum Laude" in ale jafului ! ) |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 9 Nov 2010, 21:25) N-ai "hauzit"? Codexu' Halimentarius va interzice garlicul si menta. Cica-s "droage" de risc mediu. Dar, stai: avem usturoi si menta si in farmacii!! Pulbere si doar pe reteta. Aveti? |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Profesore, pustiul o fi avand cont p-aci, si cand o citit initiativele lu' talica de incantatii in grup la ore fixe si de culturalizare fortata cu opera prea maretului (vorba OAPului...) o fi facut vreun atac de panica.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ampt @ 9 Nov 2010, 21:31) Poate chiar asta se doreste ! ![]() Din pacate banii nu au miros si nu intereseaza pe nimeni cat de "moral" se obtin ! Sunt zeci de exemple in care nimic nu conteaza, banul sa iasa ( vezi jaful din padurile Romaniei, jaful din sistemul sanitar, jaful din privatizarile facute dupa '89, iar vanzarea resurselor naturale, in speta petrolul, mi se pare de "Magna Cum |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu stiu despre ce se vorbeste aici.. da' io sustin legalizarea drogurilor usoare.
aa... despre ce vorbeam? a, da... aa.. am uitat... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De la cite kile in jos sint considerate usoare? Adica neaparat in doze mici ?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ma, am inceput sa reconsider ideea asta cu cenaclul flacara.
ia uite ce mail primesc la uzina: QUOTE Hi, we would like to start a program by which we encourage people to present new technologies, interesting solutions, whatever you can think might be of interest for many others in the company. For this purpose, we thought of reserving a time slot of approximately 1.5-2 hours, each Friday (and the meeting room). Immediately after lunch seems like a good moment, but if you have other ideas, please let me know. It is likely that we will not have presentations every Fridays, but I would like to keep this slot open just in case. For any ideas or questions, please contact me. Best regards, XXXX dragoselule, iti fac rost de o invitatie pe post de mentor??? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@ dragoselu et all...cei interesati, a aparut azi filmul "Te salut generatie in blugi" cu Jurnalul national...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Mersi frumos. Nu v-am povestit cum au ramas copiii induiosati de povestea Cenaclului Flacara, au ramas surprinsi de energia pe care o aveau altadata tinerii pentru poezie, cantec, le-am spus ca in timpul spectacolelor realizate de Flacara, se nasteau frumoase povesti de dragoste, mi-ar placea ca dupa ce vedeti acest film, sa se nasca si o poveste de dragoste
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu mai bine te duci tu in pi...pardon la o bere...nu erai in "et all"...iar cand ai vorbi/scrie tu in romana cat o fac eu in "Inglish" mai vorbim...pana atunci "bisti"
edit:cele e mai sus erau pt marty...daca mai e alt bou il rog sa se abtina...nu mai suport imbecilii This post has been edited by OAP: 30 Nov 2010, 19:26 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ON TOPIC: Ca in bacu cu Elvetia. E posibil dar e pacat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 30 Nov 2010, 20:14) Marty, eu am citit pe branci literatura romana (vroiam sa dau la romana-franceza, dar nu mi-a placut gramatica limbii romane, am avut o profesoara care ne tortura la gramatica, efectiv urla demonic la noi!), imi permit oricand sa fac o expunere placuta despre ce vrei tu (fie si scriitori / poeti romani). Ideea e ca i-am provocat si pe profesorii de limba romana, eu am avut placerea sa fiu moderatorul pentru "In memoriam Adriam Paunescu". This post has been edited by dragoselu: 30 Nov 2010, 19:28 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate daca o citeai pe scaun vedeai ca Marty nu ti se adresa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
Stiu asta, dar m-am simtit indatorat sa aduc un addagio.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe principiul "Lauda-ma gura ca ti-oi da..."
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
OAP |
![]()
|
sau pe principiul "mai exista dascali adevarati in tara asta"
Edit : tot respectul pentru ceea ce ai facut dragoselu This post has been edited by OAP: 30 Nov 2010, 19:32 |
--------------------
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Poti nominaliza pe cineva?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
OAP |
![]()
|
Da
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
da prietene ma straduiesc...
![]() |
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marty, lasa bipuielile!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Priviti acele pasari care desi sunt moarte zboara/ Le tine acolo sus doar dragostea de tara
![]() Dragoselu :si din acele frumoase povesti de dragoste s-au nascut avortonii recuperati de azi si s-au umplut cimitirele de pustoaice moarte dupa avort ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |