unde gasesc BiFi?
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc BiFi?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
EDIT : @ speculantu'
vrei solutii? munceste !....eu sunt nascut pe Popa Sapca si nu mai am rude acolo ...cat despre tizu l-am vazut si l-am auzit....".m-a trimis mama dupa bani ,, ![]() This post has been edited by l@u: 14 Nov 2010, 19:20 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 14 Nov 2010, 19:16) Esti nebun..cum sa nu fie Bifi bun? sigur nu ti-au dat aia altceva? de fapt ce ma mir, la Ranca tie ti se parea delicioasa chestia aia din borcan ce semanana cu borala de matsa, de io nu ma puteam nici uita la ea ![]() Bun... Depinde cum privesti. Mananca carnati Sticks de la Aldis la o fractiune din pret, aia nu sunt buni? 3 lei pe 25 de grame de carnat cu gust de Sticks, daca ai bani multi poate-s buni. Chestia aia la care nu te puteai uita tu era naturala, si foarte picanta. Daca-ti plac mancarurile picante e foarte buna, daca nu, nu... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(l@u @ 14 Nov 2010, 20:18) EDIT : @ speculantu' vrei solutii? munceste !....eu sunt nascut pe Popa Sapca si nu mai am rude acolo ...cat despre tizu l-am vazut si l-am auzit....".m-a trimis mama dupa bani ,, ![]() Unde sa muncesc??... Da si tu dovada de putina empatie pe forum fata de colegii tai galateni... ce esti atat de aspru? Ca suntem speculanti sau cautatori de job-uri prin Bucuresti, suntem oameni la urma urmei... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
bai ma lesi ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Altii nu mai fac carnati d'aia? ca am o problema cu Aldis de la scandalurile cu chestiile ce baga ei in mezeluri..
QUOTE # stabilizatori: di-polifosfati de sodiu (E 339 - suspect) # agent de ingrosare: caragenan (E 407 - periculos) # antioxidant: acid ascorbic (E 300 – inofensiv) # izoascorbat de sodiu (E 301 – inofensiv) # potentiator de aroma: glutamat monosodic (E 621 - periculos) # conservant: nitrit de sodiu (E 250 - suspect) # colorant: carmin (E 120 - periculos) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 14 Nov 2010, 19:14) Nu te supara pe l@u, "vecinul" nostru, care are rude pe Lozoveni... Asa este el... Mai acid, mai ironic uneori. E ultranationalist, anti-evaziune fiscala, anti-basarabeni, anti... etc. Eii fleosc, fiecare are dreptul la o parere. Iar parerea mea despre Ro, avand in vedere cat am tras de pe urma statului asta in ultimele 6 luni, eu zic ca e chiar prea blanda. Un strain obisnuit cu normalitatea demult dadea statul in judecata la CEDO. Poate pentru tizu' o fi avantajoasa Romania, dar pentru mine nu. Si nu imi amintesc sa fi interactionat cu el vreodata. |
--------------------
.
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Bre, discutati de carnatii astia de parc-ar fi navete spatiale. Ce poa'sa fie altceva dacat niste amarasteni de carnati: unora le plac, altora nu le spun nimic...
This post has been edited by os: 14 Nov 2010, 19:37 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
ce-ti pasa, ii gasesti la chioscu de ziare, nu tre sa faci 40 de km pentru ei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E 407, e120 le gasesti si prin sucuri sau lapte cu ciocolata de exemplu. e621 si e250 sunt in mai toate mezelurile (si nu ma lua cu varsli de brad ca nu am vazut cum se fac) sau chestii gen Delikat.
N-am incercat carnatii lu Aldis, dar vor urma. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
EDIT : au postat pre multi asa ca :
@ baiatu' lu' mama: nici nu ai cum sa interactionezi cu mine atata timp cat esti sub' papucu' lu 'mama...cand ai sa ai afacerea ta poate o sa interactionam !nu te mai da macho pe net ca eu stiu ce esti in stare !!!!! ![]() This post has been edited by l@u: 14 Nov 2010, 19:42 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu stiu despre ce vorbesti, am job-ul meu, casa mea, parintii mi-i vad cam odata la 2 saptamani cand mai trec pe la ei, de acum poate si mai rar, cu mutarea din Gl.
Si da-mi si mie un exemplu in care ma dadeam eu macho, ca sunt curios, chiar nu-mi amintesc. Si inca ceva, nu ma vad sa am afacerea mea. Prefer confortul de a lucra pentru altii. Asta e. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 19:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() ![]() ![]() EDIT: sa mori tu ca ai megan si matiz+casa din banii munciti de tine !!!!!sau sa mori tu ca ai 2 masini ???? This post has been edited by l@u: 14 Nov 2010, 20:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cirnatii de Deva se pastreaza in Logan, la rece.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@l@u: Vezi ca am dat report, cu rugamintea de inchidere a topicului.
Nu ma mai obosesc sa-ti raspund, nu-s obligat prin lege sa fac declaratii de avere. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 20:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Argoane, baga-ti mintile in cap, ca vin la Deva si iti indes in popou jumate de borcan de boratura de matza...
![]() Sa vezi tu ce o sa savurezi o chestie naturala 100% fara stabilizatori: di-polifosfati de sodiu (E 339 - suspect), agent de ingrosare: caragenan (E 407 - periculos), antioxidant: acid ascorbic (E 300 – inofensiv), izoascorbat de sodiu (E 301 – inofensiv), potentiator de aroma: glutamat monosodic (E 621 - periculos), conservant: nitrit de sodiu (E 250 - suspect), colorant: carmin (E 120 - periculos) ... This post has been edited by radian: 14 Nov 2010, 21:09 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Intreaba-l direct pe L@u, iesi ma ieftin.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
l@u, zi-ne si noua, fii BARBAT, in ce domeniu lucrezi?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Nov 2010, 20:56) @l@u: Vezi ca am dat report, cu rugamintea de inchidere a topicului. Nu ma mai obosesc sa-ti raspund, nu-s obligat prin lege sa fac declaratii de avere. raspuns tipic Iliescu !!! QUOTE(dragoselu @ 14 Nov 2010, 21:34) daca vrei sa vezi cat de barbat sunt esti invitatul meu !... |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 14 Nov 2010, 22:34) Lucreaza ca impletitor de caramizi. Job de nisa! Piata de desfacere kklau! Multumit? Ce va mai freaca grija de altii! Fiecare face ce stie mai bine! Si tinde spre nivelul lui de incompetenta! Numai ca unii il ating mai rapid ca altii! This post has been edited by kum: 14 Nov 2010, 21:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 14 Nov 2010, 21:34) Profesore, stai nitel ca da cu virgula. Ce legatura are domeniul in care lucreaza L@u cu nivelul tau de trai??? P.S. Daca tot esti asa suparat pe concitadinul tau, lasa-l pe Manta, vezi ca a aparut unul nou pe piata de prin Piatra Neamt... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kum @ 14 Nov 2010, 22:51) Lucreaza ca impletitor de caramizi. Job de nisa! Piata de desfacere kklau! Multumit? Ce va mai freaca grija de altii! Fiecare face ce stie mai bine! Si tinde spre nivelul lui de incompetenta! Numai ca unii il ating mai rapid ca altii! Am intuit eu ca e "macon = mason). Si ce e rau in a fi impletitor de caramizi? L@u, nu ai avea nevoie de un ucenic ? Pe bune! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
Ucenic pe santier?
![]() La 32 de ani, dupa vreo 16, 17 ani pierduti prin scoli, si inca vreo 10 la catedra, sa te duci la munca fizica pe santier, nu-ti castigi nici macar banii pentru supliment... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 14 Nov 2010, 21:34) Bisnita, nu te-ai prins din postarile lui ca se oftica ca ii iei monopolul? ![]() Da-l in spanac, lasa-l sa abereze si sa atace linistit, ca vad ca ii place. Nu-l mai baga in seama. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 22:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
vezi ca daca te afla mama iti taie solda !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Cu dedicatie pentru tine si vezi ca te-am pus la ignore list. Intr-adevar reprezinti Galatiul, sau ce a mai ramas din el.
***videoclip cu jignire clara scos, plus 5 zile BAN *** This post has been edited by Liviu: 14 Nov 2010, 22:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:46 |