Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
![]() ![]() ![]() |
Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ala pe planeta moldova.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dragoselule, tu ai scris asta ma?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Iata ca se baga si SUA. Cand musca vede un rahat, se simte obligata sa plonjeze adanc in el.
http://www.zf.ro/eveniment/sua-trimite-una...ie-foto-7744038 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu v-am spus
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuiau sa justifice si eu cumva ditamai aplicatia navala.... mai ales la contribuabilul american care inca plange dupa reforma asigurarilor de sanatate...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cred SUA ca asteapta sa vada daca le da Koreanu` vreo torpila, sa aiba motiv sa inceapa un razboi!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eh, maine incepe
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fi serios... asa fix acum inainte de wichend? da' care-i graba?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
Ma nene, pe Kim Jong Il ala Dumnezeu mi-e martor ca l-as omoriin chinuri numai pentru halul in care-i tine si se poarta cu amaritii aia. Dar sa vina bulangii aia sa-si bage coada acolo....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Noi nu trimitem vreun submarin prin zona? Parca zicea pastrama ca pleaca luni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Nov 2010, 14:31) Audiente mai mari in uichend ca in timpul saptamanii ![]() QUOTE(Marty @ 24 Nov 2010, 14:32) Ma nene, pe Kim Jong Il ala Dumnezeu mi-e martor ca l-as omoriin chinuri numai pentru halul in care-i tine si se poarta cu amaritii aia. Dar sa vina bulangii aia sa-si bage coada acolo.... Tu esti doar suparat ca nu au venit si la noi, desi i-am asteptat 40 de ani ![]() ![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai sa mai astepte un pic atunci, ca o sa aiba audienta si mai si de craciun. Ca si la noi, cu revolutia in direct s-o reparat reitingul TVR-ului. This post has been edited by bucatzel: 24 Nov 2010, 15:13 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 24 Nov 2010, 14:32) Marinezule, bulangii aia oricum misuna de vreo 65 de ani prin Pacificul ala. US Pacific Fleet este cea mai mare forta militara permanenta din lume. Portavioane, nave cacalau, submarine, flota aeriana, tot tacamul. Baze cacalau, în Hawaii, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan samd. Doar Flota a saptea, care se "ocupa" de Japonia si Coreea, poate sa rada cam totul în zona. Asa ca vrajeala asta, ca au mai trimis o nava, e fix pix, sa dea bine la fraieri pe CNN. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
No, ca l-au dotat cu vasle. N'auzi ca pleaca pastrama cu el?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 23 Nov 2010, 23:49) Dom' profesor asa esti de fluent si in limba franceza? QUOTE(zanzie @ 24 Nov 2010, 13:57) Neah... americanii mai au niste arme de testat si se saturasera de desert, au zis sa mai schimbe locatia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 24 Nov 2010, 16:33) Dom' profesor asa esti de fluent si in limba franceza? Neah... americanii mai au niste arme de testat si se saturasera de desert, au zis sa mai schimbe locatia. Doar asa pot sa vada ce adaptari le mai poate aduce armelor ![]() This post has been edited by Laika: 24 Nov 2010, 15:45 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2010, 00:53) Grecule, vezi ca am de facut o tema la limba greaca (m-am bagat la un curs aici : http://www.comunitateaelenagalati.ro/ ), de vorbit vorbesc cat de cat, dar de scris, ma apuca toti dracii, imi dai o mana de ajutor? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
dupa ce platesti portocalele alea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-ai propus iar sa te duci la doamna Futikarikis? Gata? Ai strins capitalul? Corespunzi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2010, 22:20) Da' le-am luat si nu ti-am dat banii pe ele? ![]() Si da si tu o mana de ajutor la limba greaca, nu mai fi asa sgarcit la vorba... ![]() <span class='edit'>24 Nov 2010, 22:39:</span> QUOTE(corbex @ 24 Nov 2010, 22:21) Ei mama ei de doamna Foutiopoulos! Paraciosul de grec! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 24 Nov 2010, 21:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
o cumperi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ii invata cu usturoiul. sa iasa si economia lor din criza.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Romania il poate trimite pe B.........Manta B...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:54 |