Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
![]() ![]() ![]() |
Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu alea e Luigidis Kinezopoulos
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Nov 2010, 00:43) ![]() 25 Nov 2010, 01:08: QUOTE(bmwh548 @ 25 Nov 2010, 01:06) Amu' ce e de ras in asta? ![]() This post has been edited by dragoselu: 25 Nov 2010, 00:08 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De pedagog te stie tot forumul, de expert in franceza si rus nu ma pronunt, dar de expert in engleza...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce reclame poti vedea pe forumul asta, incredibil..
![]() Attached thumbnail(s) Contrabanda.jpg ( Size: 103.83k ) Number of downloads: 491 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Puneti si o reclama: "Neseriozitatea politicienilor romani dauneaza grav societatii! Cand vor fi seriosi, ma las si eu de contrabanda. Pana atunci mai e cale lunga! Mi se rupe-n 14spe!
This post has been edited by dragoselu: 25 Nov 2010, 00:22 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragosele, nu vorbi de contrabanda in casa Markosului! Unui grec ii e rusine sa recunoasca ca face afaceri cinstite, in comunitate toti il stiu ca face contrabanda. De aia-l respecta. Daca-l afla ca face negustorie cionstita, la fel ca valahii, il excomunica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, si cum crezi ca a ajuns in Romanica? De cinstit ce e!
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 25 Nov 2010, 01:06) ![]() Adica ce vrei sa spui? Ca daca eu am dat vechiturile alea de pomana la unu' sarac pentru a putea sa-mi cumpar niste lucruri noi in apartament, inseamna ca l-am pagubit pe grec? ![]() ![]() Daca ar fi tinut la ele le-ar fi ingrijit! Pai tu stii in ce hal aratau si ce fel puteau? ![]() ![]() This post has been edited by kum: 25 Nov 2010, 09:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Aia-i, ca nu te pricepi ! Cu vechiturile alea iti luai apartament cu totul. Valoarea nu luceste mereu, ca aurul. Unele valori sint recunoscute si apreciate doar de cunoscatori. Iar astia platesc oricit.
N-ai vazut niciodata la bursa un anunt de genul "vind placute frina BMW, putin folosite, 300 lei, pentru cunoscatori"? This post has been edited by corbex: 25 Nov 2010, 10:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, uite ca asta nu mi-a dat prin cap atunci! M-ai pus pe ganduri!
![]() Unde naiba o fi amaratu' ala lu' care le-am dat? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kum @ 25 Nov 2010, 10:56) Adica ce vrei sa spui? Ca daca eu am dat vechiturile alea de pomana la unu' sarac pentru a putea sa-mi cumpar niste lucruri noi in apartament, inseamna ca l-am pagubit pe grec? ![]() ![]() Daca ar fi tinut la ele le-ar fi ingrijit! Pai tu stii in ce hal aratau si ce fel puteau? ![]() ![]() Kum, nu vreau sa te superi pe mine, eu mi-am exprimat, in mod liber, parerea pe un forum. E treaba voastra cum descurcati problemele, desi puteai sa-l intrebi pe om daca ai voie sa le oferi gratuit altcuiva. Cat despre faptul ca puteau, mie unul imi place cum miroase mobilierul din mahon mostenit de la bunicii mei, chiar daca miroase a foarte vechi... Pacat ca nu am spatiu aici la Galati, ca sa le aduc din casa mea de la Bacau. ![]() PS: Grecul a avut mobilier stil rococo, printre altele... This post has been edited by dragoselu: 25 Nov 2010, 13:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dragoselu e singurul care ma întelege
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.725 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Nov 2010, 10:00) N-ai vazut niciodata la bursa un anunt de genul "vind placute frina BMW, putin folosite, 300 lei, pentru cunoscatori"? Am vazut eu cu placute de renault la noi pe forum!This post has been edited by IRONICK: 25 Nov 2010, 13:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
de ce, ai nevoie de cineva cu care sa imparti chiria? galatseni amantoi, parca ar merge.. I-auzi grecule? Poate macar unu iti plateste, din astia doi. Te-ai scos.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cum sa le scada ma? Trebuie adaugate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Nordul si Sudul ar trebui sa se concilieze, pentru prosperitate economica comuna, sunt doua tari surori.
Si Cuba a facut-o, deschizandu-se spre lume. Politica nu aduce de mancare, din contra... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kum |
![]()
|
Ce-ai ma?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
E off-topic, dati-i report.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Daca o sa inceapa al 3-lea razboi mondial ....barem nu am jucat degeaba counter strike ...poate o sa am un scor bun 28-3....34-7
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Nu au reusit aceste doua tari sa se concilieze intre ele.
P-R-C , cum de au reusit sa se impace cu Sudul ei ? Daca doua tari surori nu se inteleg si pace, vine o mare putere sa sprijine o parte, vine o a doua putere sa sprijine cealalta parte iar in final, vine o a treia putere, sa medieze in sfarsit pacea. Noi privim un teatru de razboi, riscam cu totii o confruntare intre puteri, pentru ce ? Pentru ca ... ( putem reciti prima propozitie din acest post ). |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si care-i China de Sud?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(rodi @ 25 Nov 2010, 21:31) Nu au reusit aceste doua tari sa se concilieze intre ele. P-R-C , cum de au reusit sa se impace cu Sudul ei ? Daca doua tari surori nu se inteleg si pace, vine o mare putere sa sprijine o parte, vine o a doua putere sa sprijine cealalta parte iar in final, vine o a treia putere, sa medieze in sfarsit pacea. Noi privim un teatru de razboi, riscam cu totii o confruntare intre puteri, pentru ce ? Pentru ca ... ( putem reciti prima propozitie din acest post ). Ei! cum le spui dumneata, să tot stai s-asculți; ca dumneata, bobocule, mai rar cineva. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 17:06 |