Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
![]() ![]() ![]() |
Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Corea de Nord e un fel de Disneyland militarizat pentru sociopati!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa fiu ontopic (altfel imi da kum report): lamuriti-ma si pe mine care e treaba asta cu "raspuns rapid". Am mai vazut-o si pe la Marty, ady77 etc...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Un conflict militar oprit printr-un armistitiu, nu va fi niciodata o stabilitate pentru nicio regiune ; programul nuclear din Nord a dus la izolarea acestei parti coreene:
A fost o sanctiune. Vor urma altele, mai grele, in urma acestui bombardament. Speram un ,,va urma" cu happy-end... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
N-auzi domle ca esti off-topic?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bai frate, voi va dati seama cat de aproape de predictie a fost baba aia VANGA? Voi stiti unde s-a tinut summitul G20 de pe 11 noiembrie 2010? Seul, Korea de SUD, la 50mile de granita cu Korea de Nord.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 26 Nov 2010, 01:36 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 25 Nov 2010, 23:52) Ca sa fiu ontopic (altfel imi da kum report): lamuriti-ma si pe mine care e treaba asta cu "raspuns rapid". Am mai vazut-o si pe la Marty, ady77 etc... E un topic de gen "Cu buletinul in Norvegia". Gasesti acolo.QUOTE(rodi @ 26 Nov 2010, 01:09) A lu' cine-i asta micu', ma? Cum le zuce el ca un om mare.... Nts nts nts! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unii banuieste ca-i al lu' 8x2
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Da. Necarenat la bila si cu bena basculata permanent in fata.
Avand tractiune pe radacini etnobotanice. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(zanzie @ 26 Nov 2010, 08:47) Da. Necarenat la bila si cu bena basculata permanent in fata. Avand tractiune pe radacini etnobotanice. sa vorbesti asa gratuit si in public , pe langa ca nu este frumos, nu este nici sanatos, la mine mergi de-acum pe jos, ignor zazania din tine, imi pare rau dar tu esti vinovat si vad ca tot ma jignesti intr-una... Ma intreb, cand zic sanatos, la ce iti foloseste... Omul cat traieste invata; invata sa nu mai vorbesti asa pt. ca ceea ce tie nu iti place altuia, nu ii face (proverb ) On: Ceea ce nu exista in regiune este o organizatie care in primul rand sa ia pozitie in caz de criza : Organizatie cum este Organizatia Statelor Americane (OSA) sau Organizatia Unitatii Africane (OUA). Organizatie care sa ia pozitie regionala fata de criza, in timpul cel mai scurt si din vecini. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ei, bobocule, apăi cum le știi dumneata toate, mai rar cineva!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Incet-incet ajunge sa ne ignore pe toti si sa posteze singur. De vorbit deja vorbeste singur.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 26 Nov 2010, 12:42) Ceea ce nu exista in regiune este o organizatie care in primul rand sa ia pozitie in caz de criza : Organizatie cum este Organizatia Statelor Americane (OSA) sau Organizatia Unitatii Africane (OUA). Organizatie care sa ia pozitie regionala fata de criza, in timpul cel mai scurt si din vecini. Partial adevarat. Exista ASEAN, din care însa, din pacate, lipsesc tocmai cele mai importante state din Asia de sud-est. Oricum, organizatiile astea de tip regional nu au o influenta cu adevarat importanta. Daca te pasioneaza subiectul nord-coreean, poti începe cu asta si asta. This post has been edited by Markos: 26 Nov 2010, 13:31 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ăsta chiar e grec.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 26 Nov 2010, 00:52) Ca sa fiu ontopic (altfel imi da kum report): lamuriti-ma si pe mine care e treaba asta cu "raspuns rapid". Am mai vazut-o si pe la Marty, ady77 etc... Evident , ady77 nu e capabil de nimic original. 26 Nov 2010, 14:34: QUOTE(Markos @ 26 Nov 2010, 14:29) Partial adevarat. Exista ASEAN, din care însa, din pacate, lipsesc tocmai cele mai importante state din Asia de sud-est. Oricum, organizatiile astea de tip regional nu au o influenta cu adevarat importanta. Daca te pasioneaza subiectul nord-coreean, poti începe cu asta si asta. Si ONU nu e de ajuns? Chiar neregionala ci globala fiind. This post has been edited by einstein1984: 26 Nov 2010, 13:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mie imi place se bombardeaza aia intre ei...
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Nov 2010, 13:32) Singura componenta cu adevarat importanta a ONU este Consiliul de Securitate. Si atat timp cat are - ca membri permanenti - Rusia si (mai ales) China, orice interventie externa în Coreea comunista este exclusa. Asa ca asteptam ca regimul sa se prabuseasca din interior. Dar s-ar putea sa mai dureze un pic ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, orice interventie din exterior ar fi munca lui Sisif sa-i invete pe aia democratia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ce sa-i invete democratia, ca aia-s indoctrinati pentru 3 generatii!
Imi aduc aminte de un film nord-coreean vazut pe vremea raposatului cu doi "pionieri" de-ai lor pe care ii ia "tovarasul kim" in masina si-i duce la scoala, iar aia erau transfigurati ca l-au vazut pe "tovarasul kim" si devenisera vedete locale pe chestia asta! De unde luase "tovarasul ceasca" megalomania? De la "poporul prieten" nord-corean! N-ai cu cine! Niste comunisti! ![]() This post has been edited by Garett: 26 Nov 2010, 14:15 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai daca pica regimul alora, ei ce fac? Ca de comunism nu pot scapa, de mici sunt invatati sa urasca pe toti ailalti...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Nov 2010, 13:32) Bai proasta satului (imi cer scuze ca nu-s original, stiu ca auzi asta zilnic de ani de zile), tocmai tu vorbesti de originalitate? Tu care ti-ai pus numele unui destept ca username (ca sa induci lumea in eroare)? Ai crezut ca se ia genialitatea? Daca ai fi urmarit, ai fi vazut ca mai multi useri au folosit acel raspuns la misto, dar de cand te-am facut "original" pe piua, ai ramas cu sechele. ****** Mod edit (Liviu): tocmai ai primit 5 zile pauza pentru textul de mai sus! This post has been edited by Liviu: 26 Nov 2010, 16:39 |
--------------------
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Recomandarea lui Markos, cartea lui George Orwell "1984" este mai mult decat binevenita ( asta pentru a intelege ce se intampla cu adevarat in Coreea comunista ). Si cand te gandesti ca Orwell a scris aceasta carte in 1948 si doar i-a inversat ultimele doua cifre ! Dupa mine Orwell a fost un adevarat geniu, un fel de Jules Verne din punct de vedere al sociologiei si mai ales al geopoliticii.
P.S. Din pacate, O.N.U incepe sa semene tot mai mult cu Liga Natiunilor din perioada interbelica ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Richelieu |
![]()
|
'r-ati ai dracu'! Va dati mari ca v-ati luat celulare.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
Pacat ca a plecat cine nu trebuia. Trebuie sa ne rugam ca data viitoare sa nu se mai greseasca tinta.
![]() This post has been edited by Richelieu: 26 Nov 2010, 21:52 |
--------------------
0.00
%
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
E os in zona. Azi v-ati cam facut de cap....
Scapa cine poate. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
un articol foarte interesant, recomand.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:04 |