Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
![]() ![]() ![]() |
Coreea de Nord a bombardat Coreea de Sud, incepe razboiul?
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pilifule, dupa ce-ti vei incepe si tu viata sexuala ai sa constati cu surprindere, ca atunci cand faci sex te gandesti la multe doar la cele enumerate de tine mai sus nu!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oi vrea sa fie si imbracat in Mos Craciun!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Care Elena bre? "Succesuri" sau Nutzica?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu Succesuri ar inregistra numai esece. Nu stie aia cum se face o munca calificata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a ajuns la un acord!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Koreeeeeeaaa a fost prima tesla-n cwaile americane , au urmat Vietcongul ,Ayatolahii, Iraq, Afganistan. Lista e deschisa.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nea Bion Vietnam e tara, Vietcong e un fel de PeCeRe al lor.
Pilife, crezi ca aia stiu ca mor de foame? Ai ramane surprins cu cat de putine poate trai un om, vezi Auschvitz, lagarele din Siberia, etc. Si ai tai te-au facut pe tine, desi cred ca nu o duceau pe roze si nu aveau frigiderul plin. Iti inchipui si procedeul tehnologic prin care te-au facut? This post has been edited by dizzy: 5 Jan 2011, 18:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
You`re so dizzy
![]() ![]() Mặt trận dân tộc giải phóng Miền Nam Việt Nam |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mặt trận dân tộc giải phóng Miền Nam Việt Nam
Ai incercat sa zici chestia asta? A venit si mi-a dat nevasta trei palme pe spate, a zis ca m-am inecat! ![]() This post has been edited by dizzy: 5 Jan 2011, 18:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Adicatelea: ce patesti daca-l contrezi pe nea' bion.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
Am ca m-au invatat colegii de la profesionala care venisera d-acolo.
Era unu politruc la ei care la o adunare a multumit PCR......scolii...pentru ajutor. Si a incheiat cu un spirit de gluma( romaneste a invatat la internat): Dar cu limba romena am p i z d i t-o ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Tradu-ne-o in limba viet cong-eza !
La virsta matale sa amesteci viet n-am cu viet n-au? Sa-l obligi pe stimabilul sa te corectioneze? This post has been edited by corbex: 5 Jan 2011, 20:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 5 Jan 2011, 18:18) Nea Bion Vietnam e tara, Vietcong e un fel de PeCeRe al lor. Pilife, crezi ca aia stiu ca mor de foame? Ai ramane surprins cu cat de putine poate trai un om, vezi Auschvitz, lagarele din Siberia, etc. Si ai tai te-au facut pe tine, desi cred ca nu o duceau pe roze si nu aveau frigiderul plin. Iti inchipui si procedeul tehnologic prin care te-au facut? Atunci omul se condamna singur la suferinta. Si treaba cu parintii mei... fii serios. Nimeni nu se exclude din problema! |
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
Am zis deliberat de Vietgongi ca la aia si nu Vie`namului le-au prestat americanii un deepthroat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Baiatul era cu virgulele, eu stiu marfa
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In Afganistan e bairam de mai bine de 30 de ani, iar americanii au inceput dansu' doar de putin timp.
BTW, din lista aia cu botu' facut de americani lipseste siptembarilevan. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Scuzati coane
![]() ![]() Ce e distractiv referitor la viziunea politica internationala a americanilor (care prin traditie e de kkt) pe iranieni ei i-au inarmat si pregatit, la fel cu irakienii, afganii, alqaeda ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Koreenii dau cu lac pe statui?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Nici pasarile nu se scapa pe statui, de frica Eternului Conducator.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Drumul până în capitala Pyongyang, deși nu mai lung de 200 de kilometri, a durat 6 ore cu trenul na, la noi dureaza numai 4 ore jumate, cu rapidul ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
Decit! Bucuresti - Rm Vilcea e un vis si-n ziua de azi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Avea dreptate Basescu cand zicea ca Romania trebuie vizitata cu elicopteru'...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Oricum, atata timp cat masoara uleiul cu chilu', e credibili rau jurnalistii aia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Mie nu îmi pare corect ca să mai fie tolerate regimurile totalitare de comunitatea internațională atunci când cetățenii țării respective nu au parte de elementare drepturi ale omului. Nu mi se pare normal să știm în ce condiții trăiesc oamenii din Kor de N și să nu facem nimic. O misiune internațională ar putea da jos acel regim în câteva zile.
Nu știu, eu sunt de acord că trebuie ca fiecare popor să fie independent pe teritoriul țării și să decidă cum vor să trăiască, dar... Nu pot să nu mă gândesc la acei oameni cum au de suferit din nebunia conducătorilor. Și doar nu suntem copii... Foarte puține revoluții reușesc doar din interiorul țării. Deci imixiunea internaționalului în treburile interne s-a tot făcut, dar din diferite interese. De ce să nu facem acum ceva pentru acei oameni? Diferența în calitatea vieții dintre ei și Kor de Sud e datorată doar unor gunoaie bătute în cuie la putere. Pentru mine e f trist că stăm să ne uităm, iar atâta timp cât nu sunt o amenințare pentru noi, nu ne interesează... Dacă s-ar face o armată de soldați plătiți din donații (ale unor țări / persoane etc) cred că tot ar ieși ceva. Gândiți-vă că doar o viață avem, din câte știm. De ce nu i-am ajuta să aibă o viață mai bună, atât din punctul nostru de vedere cât și al lor? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa intreb ce parere ai despre statele africii centrale si de vest?
Unde e chiar mai naspa decat in coreea de nord? "Lumea internationala" e oripilata de incalcari aledrepturilor omului in siria, in irak, in iran, in tunisia, in libia.... D-astea fara resurse energetice, ce sa spun... Asta cu ingrijorarea e o ipocrizie crunta in politica internationala, toti umbla dupa resurse de fapt. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:14 |