Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai i-a ramas mica aia.
![]() Dobitocul cu 4 picioare a fost inchis in magazie de aseara si pana azi la 13. , in urma actiunilor teroriste si santajiste pe care le-a intreprins. A fugit la vecini, le-a mancat potolul, le-a fugarit pisicile pana la epuizare, a spart gardul de 4 ori, s-a apucat sa cerseasca mancare cand erau oamenii la masa, le-a intins prin toata curtea punga plina cu gunoaie, a fugarit niste copii pampalai de-a scos sufletul din ei, in cele din urma au cazut si s-au lovit ca dracu', le-a mancat toate florile, a comis-o rau de tot. In urma acestor evenimente a fost inchis in magazie, cu apa si mancare. Nu s-a atins de apa si nici de mancare. Acum, dupa ce l-am eliberat, a baut toata apa si-a lins strachina cu potol, nu inainte sa-mi arunce o privire sictirita si sa-mi dea de inteles ca mananca-n scarba, u de foame. Acum, dupa ce mi-a dat un bot pe maus de mi-a sters postul instant, s-a gandit sa-mi smulga plasturele de pe genunchi si sa ma linga. Si inca o treaba. O frantura de copil, de 20 de chile, il iubeste la nebunie. Ii baga mana pe gat, ii scoate limba din gura, il altoieste-n joaca, ii ia potolul. Bai nene, nimic nu-i face. Ba mai mult, cand a racit copilul nu s-a dezlipit Bono de el. E, pe sor-sa lu' copil, care e de doua ori mai mare, o fugareste de-o baga-n boale. Da si aia face pe ea de frica daca-l vede. Imbecilul asta face exact ca mine la 20 de ani. Nu mai ia pe nimeni in seama. A ascuns un iepure la vecini si i-a mancat matele. Asta desi are oala plina cu mancare, ca am n-am chef, trebuie sa-i gatesc lu' cretinu'. Pur si simplu ma persifleaza. Nu ma mai inteleg cu el neam. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Aug 2011, 21:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Aug 2011, 23:44) Si inca o treaba. O frantura de copil, de 20 de chile, il iubeste la nebunie. Ii baga mana pe gat, ii scoate limba din gura, il altoieste-n joaca, ii ia potolul. Bai nene, nimic nu-i face. Ba mai mult, cand a racit copilul nu s-a dezlipit Bono de el. E, pe sor-sa lu' copil, care e de doua ori mai mare, o fugareste de-o baga-n boale. Da si aia face pe ea de frica daca-l vede. Cainii e inteligenti si simte ![]() Daca îi iubesti, îsi dau viata pentru tine (stiu, deja e cliseu, da' e adevarat). |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma crezi ca mi-e mai usor sa fiu dur cu oamenii decat s-o fac cu maimutoiul asta? Nu poti sa crezi cum se uita-n ochii tai. Si e un maidanez parat. Nu s-a chinuit nimeni sa-i dezvolte nu stiu ce cur de gena.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Aug 2011, 23:21) Ma crezi ca mi-e mai usor sa fiu dur cu oamenii decat s-o fac cu maimutoiul asta? Nu poti sa crezi cum se uita-n ochii tai. Nenea, am si io patruped, ai uitat? Asa e, te rupe cand se uita cu privirea aia trista si care cerseste dragoste. This post has been edited by Markos: 19 Aug 2011, 22:23 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ai mei se ling pe bot ostentativ cand ma vad, doar numai eu le dau de potol.
Mi-a mai adus fiica-mea o javruta aseara, are niste ochi incredibili, verzi-albastri. Dupa ce l-am ospatat l-am luat pe sus sa-i arat ceaunul cu apa si s-a pisat pe el, cate o fi indurat saracul pe strazi... Ala mare e ofticat ca sta in tarc si ceilalti doi o ard prin curte si pe strada dupa fiica-mea. Tre' sa ma apuc sa le fac la toti alte custi, Scai si-a cam dezmembrat-o pe a lui iar astia mici nu incap amandoi in cusca pechinezei care-a calcat-o masina anul trecut. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La patru ciini deja ai ferma. Poti sa aplici la fonduri europene.
Eu am doar doi si un mitz schilod, trebuie sa mai astept sa-mi aduca plozii inca 2 ciini sau 6 pisici. Pe urma fac cerere. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Am doar trei, Pet-icica adusa de la Costinesti si-a luat lumea in cap dupa trei saptamani. Astia-s masculi toti... Pe astia mici ii tin de gura fiica-mii, aduna tot ce prinde pe strada (pisoii nu prea stau, din fericire). Si-asa sacul cu rontanele e la indemana, consider ca fac si eu o pomana cu ei... Scai este din familie insa, isi chiar ma gandesc sa-i caut o carpatina cu care sa faca urmasi...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Wolfman |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Aug 2011, 23:54) Boul meu, daca acum isi bate joc de mine, ma gandesc ce-o sa-mi faca dupa 7 luni, daca trece vreo catea prin fata curtii. Tu ce dracu' le-ai facut la maimutoi? Io ouale nu i le tai. Cei mici is puberi, Scai la trei ani si jumatate e virgin (doar daca n-o fi regulat vreo cartita). Mai scheauna plangacios cand apare vreo catea in calduri prin zona, insa la marimea lui e greu de gasit ceva, si sincer asta-i ultima mea grija. I-am adus o lupoaica anul trecut insa nu i-a facut nimic, poate are si el mandria lui ca era cam jegoasa, tot de pe strada venita sa-i dau masa de seara. This post has been edited by Wolfman: 19 Aug 2011, 23:28 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Aug 2011, 00:03) O poza cu nasii n-ai? ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 19 Aug 2011, 23:29 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 19 Aug 2011, 23:26) Cei mici is puberi, Scai la trei ani si jumatate e virgin (doar daca n-o fi regulat vreo cartita). Mai scheauna plangacios cand apare vreo catea in calduri prin zona, insa la marimea lui e greu de gasit ceva, si sincer asta-i ultima mea grija. I-am adus o lupoaica anul trecut insa nu i-a facut nimic, poate are si el mandria lui ca era cam jegoasa, tot de pe strada venita sa-i dau masa de seara. Pai o avea si el sentimente, trebuie luat usor, nu merge la comanda. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cum sa-i tai ouale?
![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Aug 2011, 23:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acuma vezi tu? Intre ouale lui Bono si ale lui Filip, pentru mine sunt mai valoroase ale lu' Bono.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Si pentru Filip
![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Ia gindeste-te! Prinde handralaul tau o catea jerpelita, in calduri, isi face mendrele cu ea si aia pleaca. Fata pe vreun cimp niste catei amariti care vor muri de foame si sete. Drept ii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Are dreptate domnul Corbex.
This post has been edited by Filip: 20 Aug 2011, 00:01 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 20 Aug 2011, 00:55) Ia gindeste-te! Prinde handralaul tau o catea jerpelita, in calduri, isi face mendrele cu ea si aia pleaca. Fata pe vreun cimp niste catei amariti care vor muri de foame si sete. Drept ii? Ca tu de cate ori ai calcat in strachini te gandeai numai la ce-o sa manance progeniturile aparute in urma evenimentului. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Wolfman |
![]()
|
Poate practica "coitus intreruptus", cacu prezervativele mai greu pe vremea aia.
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 06:47 |