Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
De-asta e bine sa nu ai de a face cu sexul opus. Indiferent de abordare (daca vrei un urmas, il condamni la viata in lumea asta plina de probleme si suferinta, daca nu il vrei, folosesti metode contraceptive, dar in felul asta refuzi dreptul la viata, si transformi procreerea intr-un ritual egoist de obtinere a placerii) un sentiment de vinovatie planeaza (sau ar trebui) asupra omului. D-aia calea pe care eu am ales-o este sa stau departe de orice.
Tineti minte lucrul asta, religia pe buna dreptate atrage atentia asupra desfranarii. Se merita sa fii pacalit de natura, pentru un moment de placere? |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Aug 2011, 01:31) De-asta e bine sa nu ai de a face cu sexul opus. Indiferent de abordare (daca vrei un urmas, il condamni la viata in lumea asta plina de probleme si suferinta, daca nu il vrei, folosesti metode contraceptive, dar in felul asta refuzi dreptul la viata, si transformi procreerea intr-un ritual egoist de obtinere a placerii) un sentiment de vinovatie planeaza (sau ar trebui) asupra omului. D-aia calea pe care eu am ales-o este sa stau departe de orice. Tineti minte lucrul asta, religia pe buna dreptate atrage atentia asupra desfranarii. Se merita sa fii pacalit de natura, pentru un moment de placere? acu depinde de gagica.... ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Aug 2011, 01:31) (daca vrei un urmas, il condamni la viata in lumea asta plina de probleme si suferinta, daca nu il vrei, folosesti metode contraceptive, dar in felul asta refuzi dreptul la viata, si transformi procreerea intr-un ritual egoist de obtinere a placerii) Cine plm m-a pus sa citesc forumu' si zicerile Filipiote la 1:35 dimineata? ![]() QUOTE D-aia calea pe care eu am ales-o este sa stau departe de orice. Numa' de domnul Merced n-ai reusit sa stai departe.QUOTE Tineti minte lucrul asta, religia pe buna dreptate atrage atentia asupra desfranarii. Se merita sa fii pacalit de natura, pentru un moment de placere? Raspunsu' e acelasi, invariabil: depinde de care parte a cariciului te afli! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Aug 2011, 01:31) De-asta e bine sa nu ai de a face cu sexul opus. Indiferent de abordare (daca vrei un urmas, il condamni la viata in lumea asta plina de probleme si suferinta, daca nu il vrei, folosesti metode contraceptive, dar in felul asta refuzi dreptul la viata, si transformi procreerea intr-un ritual egoist de obtinere a placerii) un sentiment de vinovatie planeaza (sau ar trebui) asupra omului. D-aia calea pe care eu am ales-o este sa stau departe de orice. Tineti minte lucrul asta, religia pe buna dreptate atrage atentia asupra desfranarii. Se merita sa fii pacalit de natura, pentru un moment de placere? Ma, tu esti sanatos la bibilica? Deci daca-i dai (presupunem prin absurd) la buci lu' vreuna, esti un egoist in obtinerea placerii. Da tu l-ai intrebat pe Dumnezeu, in una din nenumaratele voastre discutii, de ce a creat placerea datului la buci? Ba frate. Vrei copil? O iei pe proasta si rezolvi problema. Nu vrei copil? O lasi in pace. Esti pacalit de natura? Pai nu Dumnezeu al tau a creat natura? Ce-ati ajuns, ba obositilor, sa debitati. Te pacaleste natura pentru un moment de placere. Medicamente ba, ca tot nu-i injuratura. <span class='edit'>20 Aug 2011, 01:48:</span> QUOTE(Marty @ 20 Aug 2011, 01:38) Io am citit pe ce topic scriu dupa ce-am postat. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Aug 2011, 00:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, zi-ne!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ca sa revenim la topic si la problema cainilor...eu vreau sa-l intreb pe Filip cam ce parere are Doamne Doamne despre sexualitatea acstei specii. E clar ca nu fac sex din placere....ci doar pentru a se inmulti....
1) oare e bine ca o catea sa si-o traga cu mai multi dulai? 2) ce parere are Filip despre natura perversa a acestei specii - in mod sigur a vazut scene in care un caine linge organul (al lui sau al altuia)....in mod sigur a vazut scene de ani- si cunilingus intre doi sau mai multi participanti la o orgie caineasca. Oare Dumnezeu si Filip sunt de acord cu asta? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La toate intrebarile raspunsul e acelasi: NU !
Precedentului meu ciine pareaq sa-i placa ![]() This post has been edited by corbex: 20 Aug 2011, 18:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vet @ 20 Aug 2011, 13:00) 2) ce parere are Filip despre natura perversa a acestei specii - in mod sigur a vazut scene in care un caine linge organul (al lui Io cred ca e invidios, nu mai are timp de pareri. Ca tot ai aparut p-aici, daca la 7 luni ating maturitatea sexuala, din crescut cand se opresc? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Eu tot caut un caine ciobanesc,zilele astea am vizitat stanele din Piatra Craiului dar nu am gasit nici un pui:(
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca ajungi pe la Vidraru, pe marginea drumului, oriunde sint locuri in care poposesc oamenii, sint si ciini. O gramada de pui, care urmeaza sa moara la iarna, cind nu mai e trafic turistic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-ar putea sa te ajut eu, revin cu o postare daca aflu ceva concret.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 21 Aug 2011, 09:14) Eu tot caut un caine ciobanesc,zilele astea am vizitat stanele din Piatra Craiului dar nu am gasit nici un pui:( QUOTE(Merced @ 21 Aug 2011, 12:11) ydaniel, vezi ca asta te pacaleste!!!! Isi pune o blana de oaie-n spate si zice ca-i pui de ciobanesc mioritic, apoi se roaga de tine sa-l infiezi!This post has been edited by Marty: 21 Aug 2011, 20:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Am vorbit acum la tara, ca ieri seara am ajuns cam tumbac acolo si cand am vazut puii de ciobanesc nu m-am gandit sa o intreb pe matusa-mea daca-i da. Cica a dat cativa, a mai pastrat doi care-s prea "frumosi" ca sa se desparta de ei. Nu mai zic ca are deja vreo patru adulti. Si nu are nicio oaie. This post has been edited by Merced: 21 Aug 2011, 20:25 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ui'cu ce m-am pricopsit la ograda:
2011_08_19_18.46.41.jpg ( Size: 2.66mb ) Number of downloads: 161 2011_08_19_18.20.14.jpg ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 161 2011_08_19_18.44.10.jpg ( Size: 828.5k ) Number of downloads: 161 ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
Imi permit sa iti propun un nume interesant pentru el: Milan.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deja a fost intitulat
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Milan Baros.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Intrucit cabjunaru' n-a dezvaluit numele potaii, am vaga impresie c-a incercat sa evite o situatie jenanta si f. conflictuala, potaia fiind botezata Merced.
This post has been edited by Marty: 21 Aug 2011, 21:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
Prea complicat pentru un nume de caine.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 21 Aug 2011, 22:15) Vai cat de dulce e potaia. Sa-ti traiasca. ![]() Si pishacioasa ![]() Multam de urare! ![]() Pentru curiosi: a fost intitulat Pichi! (nu de mine ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Cam asa au cainii nume, cu "i" in coada.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Alonso ... Pichi Alonso!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 06:50 |