Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aia-s ochelarii tai de inot?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 3 Sep 2011, 21:30) Prima varianta, pare o rana oarecum minora. Acum se plimba incet prin hol si mai plange din cand in cand. Nu ma baga in seama absolut deloc. A inceput sa nu mai stea intr-un colt. Se plimba dupa mine si incepe sa ma linga pe picioare. Din cand in cand trage un schelalait si se pune in fund si incepe sa se scarpine. Era speriat de moarte, saracul ![]() E clar ca a fost batut, la modul urat. O sa-i treaca, usor-usor, pentru ca acum se simte iubit si în siguranta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Al meu era mai mic decat al tau cand l-am gasit pe strada. Avea 1,4 chile, dadea canatru’ eroare. Io cam tot 100 de chile aveam cand l-am infascat pe puricos, de unde atata namila? Mi l-am pus pe burta, m-am suit la volan si-am plecat. Nici pas n-a zis. Acum ma musca, ma roade, ma latra, face ca toate alea la mine. Da parca simt in el o urma de recunostinta, ca nu l-am lasat pe strada. Cand plec de acasa urla, se tavaleste pe jos, a rupt gardul, face ca toate alea. Cand ma intorc si-i vad fetisoara fericita nu-mi mai trebuie nimic. E incredibil felul in care se bucura.
Maimutoiu e stresat in primele zile, apoi isi revine. Vaca mea de catel s-a lipit de mine din prima secunda. Daca faceam un pas era dupa mine, asta cand nu cadea lat de somn, cam trei sferturi din zi. Il luam in brate si se muiat tot. Lasa labutele libere si inchidea ochii, punea boticul pe pieptul meu si adormea. Imi venea sa-l mananc. Lasa-l in pace, da-i haleala si gata. In cateva zile isi revine. Acum m-am invatat cu pitici d-astia, dau si io un sfat. Fa-i orez fiert cu morcovi, telina, pastarnac si pui. Fara oasele tubulare, ca-i rup MVTM, il desfac fasii. Depinde de caracterul fiecaruia, nu-s toti la fel. Unii sunt mai cu tupeu, altii merg pe burta. Si da-i apa. Bucata aia lipsa de pe cap, pare urma de ciomag. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 Sep 2011, 14:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
tu deja esti prieten cu ei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
O dau parte in parte pentru locurile pe canapea la meciurile lui Hotzelu'.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Azi noapte am dormit maxim 2 ore. Plangea pe hol de m-au sunat 2 vecini sa vada ce se intampla. Cum ma duceam la el cum incepea sa ma linga pe picioare. Am zis ca nu as suporta sa-l las singur in fiecare zi, si cum nu sta cineva acasa in permanenta l-am dus la curte la unchimiu'.
A stat in masina aproape nemiscat. Acolo i-am dat jos toti puricii, i-am facut baie si acu astept sa se refaca. Cand l-am adus a stat sub o masa si cand dormea, cand tremura gen spasme. Acum i-a mai trecut. L-au culcat in bucataria de vara si peste juma de ora tot sub masa de afara l-au gasit. Deja s-a imprietenit cu puiul de pisica de 3-4 saptamani, el se ducea la ea s-o linga si ea ii dadea labe peste bot... suna cunoscut? ![]() Mai are si 2 caini mai mari cu care o sa aibe tot timpul din lume sa se imprieteneasca. Acum speram sa treaca cu bine peste primele saptamani. btw, m-a ajutat sa scot cel mai bun consum cu Kalosul de cand il am. 4.8% in afara, mers 70-100. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Markos |
![]()
|
E speriat rau, micutul. Dar o sa-si revina
![]() E super ca l-ai dus la curte si ca mai are si alte patrupede în jurul lui. E aur curat, pentru el. This post has been edited by Markos: 4 Sep 2011, 22:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu siguranta. Abia l-am scos pe Bono din ghearele lu' Banica. S-a ginit cotoiul ca-l apar in fata cainelui si l-a luat la o stanga-dreapta asezonata cu scuipati de l-a zapacit pe prost. Latra Bono la el de la 5m.
![]() ![]() Banica mai are un dulau pe lista. Il bate de-l rupe. Insa culmea e ca il bate alt cotoi de sar bucati de blana din el. Odata a venit un prieten cu-n amstaf. Banica dormea linistit in mijlocul patului. Io am uitat complet de el. Cand s-a infipt ala-n cotoi, a sarit din somn direct pe tavan (era din lemn), a mers in fuga pe tavan, a sarit pe usa si nu l-am mai vazut doua zile. Am crezut ca a murit de inima prin padure. Am vazut toti faza, ne-am tavalit pe jos de ras o ora intreaga. Era asa de ingrozit ca fugea pe tavan cu ochii inchisi. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 3 Sep 2011, 20:19) Exact asa a facut si nebuna mea, m-a pacalit! Era mai cuminte decat un animal de plus cand am adus-o, dar dac-o vezi acum te sperii. Zici ca are ADHD, nu alta. ![]() Mai lasa-l ceva timp, o sa vezi ca se schimba. Sunt mandru ca am invatat-o sa nu mai sara pe mine cand vin acasa, sa ia mancarea din mana doar cand ii zic "poftim" si sa nu mai fure incaltarile lasate pe-afara. Daca inainte trageam de ea ca de cal mort s-o scot la plimbare, acum e tare dornica. Tre' sa ii fac si casa, dar mai astept sa vad cat creste nebuna. PS: cred ca vrea sa-si faca statie proprie de metrou, tot sapa niste transee din cand in cand (presupun ca atunci cand n-o scot la plimbare, din cate am vazut eu la Cesar Milan). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si al meu a facut transee.
Al doilea maidanez pe care l-am avut, il gasise tata pe strada. M-a pus dracu sa-l iau. Era o catelusa asa de mica ca trebuia s-o tin de guler cand bea lapte, ca altfel se ineca in el. Primele doua nopti a urlat in asa hal ca n-am inchis un ochi. Numai cele -12 grade de afara m-au tinut sa n-o arunc in drum. Dupa cateva zile, daca te porti bine cu el se obisnuieste. Daca-i dai de mancare nu mai scapi de el nici sa vrei. Dau mai multi bani pe potaia mea decat pe multi cunoscuti. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Sep 2011, 09:06) Si al meu a facut transee. Al doilea maidanez pe care l-am avut, il gasise tata pe strada. M-a pus dracu sa-l iau. Era o catelusa asa de mica ca trebuia s-o tin de guler cand bea lapte, ca altfel se ineca in el. Primele doua nopti a urlat in asa hal ca n-am inchis un ochi. Numai cele -12 grade de afara m-au tinut sa n-o arunc in drum. Dupa cateva zile, daca te porti bine cu el se obisnuieste. Daca-i dai de mancare nu mai scapi de el nici sa vrei. Dau mai multi bani pe potaia mea decat pe multi cunoscuti. bai si eram convins ca vrei sa castigi bani cu potaia, nu sa dai......... ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Trei poze.
1. A primit zgarda noua, de fițe ![]() 2. Bucurie mare, s-a-ntors prietenul principal de joaca! ![]() 3. Asta e offtopic, am pus-o doar ca sa va enervez, recunosc ![]() Attached thumbnail(s) 2011_09_10_16.02.36.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 229 2011_09_10_16.23.20.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 234 2011_09_10_16.40.31.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 233 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa-ti stea-n gat
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Javra asta e belea. Daca o cert refuza hrana. Desi e ora ei de masa si e rupta de foame, nici nu se apropie de mancare. Trebuie ori s-o mangai ca sa inteleaga ca ne-am impacat, caz in care-mi trage si-o mini muscatura de placere, ori s-o las in pace, caz in care mananca dupa cateva ore, cand chiar nu mai suporta foamea.
Iar daca o cert nemeritat, iar nu mai baga potol. In schimb daca gasesc vreun obiect distrus de ea si e in zona, daca i-l dau sa-l miroasa, imediat ia pozitia de "nu mai fac in veci". ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Sep 2011, 19:54) In schimb daca gasesc vreun obiect distrus de ea si e in zona, daca i-l dau sa-l miroasa, imediat ia pozitia de "nu mai fac in veci". ![]() Ma mir ca nu ia pozitia "wasn't me" 114.gif |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
O ia si p-aia.
![]() Cand era mic il certam numai ca sa-i mai vad fetisoara aia super dulce. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Sep 2011, 19:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Banuiam io
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cateaua mea (tot Tarra o chema), cand facea o boacana se oprea la vreo 5m de mine, se punea in pozitia sezi si imi dadea laba. Nu o mai puteam certa
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Maimutoiul, daca face boroboata, il ginesc imediat. Ori sta pe loc, da urechile pe spate si se uita la mine, ori imi evita privirea si se tireaza. Nu mai trebuie decat sa ma duc sa vad ce-a facut.
Da e asa de scump cand il prind cu rata-n gura ca-mi vine sa-l pup, nu sa-l cert. Avea vreo 3 luni. Io-l tot certam ca lua o perie si se juca cu ea. Cand eram io plecat, un muncitor i-a spus altuia sa-i aduca PERIA. Pana sa se miste ala de pe loc s-au trezit langa ei cu Bono care avea peria-n gura. Cand am ajuns acasa vorbeau unu' peste altul ca sa-mi explice mai repede ce-a facut javra. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Sep 2011, 19:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Sep 2011, 19:21) Cateaua mea (tot Tarra o chema), cand facea o boacana se oprea la vreo 5m de mine, se punea in pozitia sezi si imi dadea laba. Nu o mai puteam certa ![]() In cazul in care ai mancat un "o" in prima propozitie ma intreb si eu : cum reusea sa faca treaba aia de la 5m departare ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Iti dau PM
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai vreau update-uri (poze) cu catelul lui Saint666, Bono, si catelu` de sub biroul lui Marty. Sunt asa scumpi!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
da chear ma grecule, uitasem. Asta-i Rică de la Cluj:
2011_09_10_10.18.15.jpg ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 130 2011_09_10_08.37.51.jpg ( Size: 3.19mb ) Number of downloads: 95 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Phoote cu bormasina aia?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Sep 2011, 21:22) DSC00853.JPG ( Size: 539.12k ) Number of downloads: 62 Ieri, pe la 2, in timp ce-mi faceam somnu' de frumusete cu leptopu-n brate, "uitindu-ma" la un film, suna telefonu'. Cind ma uit, colegu'. Cica: - Esti departe de casa? - La vreo suta de km. De ce? - Pai.... am facut una nefacuta. - Ce-ai facut? - Am venit la birou sa lucrez la masina, am terminat ce am avut de facut si m-am dus sa ma spal. Doar ca am inchis biroul cu cheile inauntru. - Nu-i belea, vin de la Slanic, trec pe la birou, iau cheile si ti le aduc acasa. - Da' vezi c-a ramas si potaia-nchisa-n birou. ![]() Sa va zic ce bucurie era pe el la ora 6 cind am ajuns sa-l "eliberez"? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:41 |