Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-a intrat apa si in ochi. Sint rosii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pare nervoasa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da pe teranova ala de nu incape pe masa, l-ai vazut?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Eu sper sa aiba ligheane si pentru d-astia, de talie mai maricica. Ca se lauda ca-s cei mai tari din parcare. Om vedea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
m-am linistit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cea mai tare chestie pe care am auzit-o la un posesor de patruped (ca o coincidenta - tot golden retriever): cica - domle` cainele nu trebuie spalat (chiar daca putea de-ti muta nasul) ca e ne-igienic ca daca baga sampon pe ea (e femela) se spala nu stiu ce secretie din blana si asta cauzeaza sensibilitate la piele (pielea animalului).
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Sep 2011, 21:46) N-ai lasat-o sa faca "aport" la peste, cit ai fost in delta? Apa din dunare spala clasa intiia. Te-ai dat in fapt, n-ai prins nimic ![]() This post has been edited by corbex: 12 Sep 2011, 21:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu trebuie spalati prea des, e adevarat. Sunt caini de exterior. Chestia cu secretia aia din blana e reala, ai auzit tu ceva binisor
![]() Insa, o data pe an, merge sa-i speli ![]() 12 Sep 2011, 22:10: QUOTE(corbex @ 12 Sep 2011, 22:09) N-am luat-o cu mine ![]() This post has been edited by Markos: 12 Sep 2011, 21:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@Filip: ce ti-a spus nenea ala e adevarat. A exagerat el putin, niciun veterinar nu spune sa nu speli deloc patrupedul, doar sa nu il speli prea des pentru ca ii poti provoca boli de piele.
Edit: ti-a zis sefu' ce si cum, la mine s-a miscat mai greu netul... This post has been edited by bmwh548: 12 Sep 2011, 21:12 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Filip asta-i ultima poza pe care o am cu el, de pe drumu catre tara. O sa ajung acolo cel mai probabil in weekend, dar mi-au zis ca se simte bine, e vioi, si e in permanenta competitia cu pisica de o luna si ceva. Cand ii da unuia de mancare nu se poate sa nu apara si celalalt sa incerce sa i-o ia.
Attached thumbnail(s) 2011_09_04_11.05.47.jpg ( Size: 556.32k ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
El e Richi, ciobanesc german, are un an si jumatate.
Attached thumbnail(s) IMG_0148.jpg ( Size: 1mb ) Number of downloads: 356 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am si eu de curand un mic Beagle pe nume sparky. am inceput sa il scot in fata blocului si vagabonzii au sarit sa il muste . l-am ridicat in brate si m-au prins pe mine.
care e solutia cu vagabonzii? daca dau telefon la adp6 se va rezolva ceva sau treebuie sa ii aranjez eu?(aduc un caine de lupta si rupe carnea de pe ei) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
corbex |
![]()
|
Solutia-solutie e sa insisti sa-l scoti pina il accepta vagabonzii. Va fi mai bine si pentru el, mai socializeaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sa il accepte vagabonzii? interesanta abordare. am mai auzit treaba cu socializarea. unul din vagabonzi il lasa in pace(unu prapadit ce cauta mancare tot timpu), dar restul fac f urat. cine imi garanteaza ca nu o sa il muste?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
corbex |
![]()
|
Il tii in lesa, cit esti pe linga el nu-l musca. Usor-usor vor face cunostinta. Se imprietenesc si fara facebook. Am ciini, exista maidanezi cit cuprinde imprejur, i-as putea lasa singuri afara fara nici o grija, doar ca nu stau ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si mie mi-era teama pentru negresa mea, cand veneau cainii vecinilor sau altii vagabonzi alergand si maraind. Am luat-o in brate de cateava ori cand era mai mica, pentru a o proteja.
Apoi am realizat ca daca-i las sa se cunoasca, nu au de ce sa se muste. Asa a si fost, se miros putin si trec mai departe. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Markos |
![]()
|
Din fericire, io n-a trebuit s-o iau pe Tarra-n brate
![]() De obicei sare ea cu chef de joaca la maidanezi, da' aia o rup la fuga, nu pricep de ce.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 14 Sep 2011, 09:28) sa il accepte vagabonzii? interesanta abordare. am mai auzit treaba cu socializarea. unul din vagabonzi il lasa in pace(unu prapadit ce cauta mancare tot timpu), dar restul fac f urat. cine imi garanteaza ca nu o sa il muste? Eu am auzit de un caine care socializase cu lupii ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 14 Sep 2011, 13:21 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
L-am luat pe pitic cu mine, sa-l mai invat cu masina, sa n-o asocieze doar cu veterinarul si vaccinul. Cand ma dau jos, in jurul masinii numai maidanezi urati si mari. Mai nene, abia am tinut piticu' sa nu sara din masina. Sa moara latrand, voia sa se repeada-n ei. A muscat din geam de nervi. Acum nu bag mana-n foc ca nu-l faceau aia franjuri daca-l scapam in strada, da mi-a placut atitudinea lui. Si erau vreo 7-8 dulai de doua ori cat el pe vremea aia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 14 Sep 2011, 14:17) Eu am auzit de un caine care socializase cu lupii ![]() ![]() Caracter de rahat,traseist politic! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
O avea stapin liberal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 08:12 |