Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
cu placere mare pt sufletele astea!
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint si niste injectii pentru articulatii. Se pot combina cu suplimentele despre care spuna Iulia. Se simt vizibil mai bine o perioada de citeva luni. Probabil ca ajung doua sesiuni de injectii pe qn si suplimente alimentare ceva mai des. Ciinii de casa dau semne cam timpurii de degradare a articulatiilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
@radian - o radiografie ar ajuta mult.
poate sa fie vorba de o displazie, de o radiculite, de "ciocuri pe coloana". Diagnosticate corect si tratate din timp, evolueaza muuuult mai lent. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Oleeee, oleeeee, oleeeee, olaaaaaa
Nu mai faaaaaaace Ca o cateaaaaaaaaaa. ![]() Ridica piciooorul, ridica picioooorul. ![]() Sa ma inec cu tuica, nu alta. Credeam c-o sa faca toata viata precum fetele. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit timp a trebuit sa-i arati cum se face?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am trecut azi pe la medicul veterinar al carei clienta este de mai multi ani. Mi-a recomandat Rimadyl, doua tablete pe zi timp de cinci zile si inca un medicament al carui nume l-am uitat din a doua secunda dupa ce mi l-a spus (nu mi l-a dat in ambalajul original) din care trebuie sa-i dam cate o pastila pe zi timp de o saptamana.
Rimadylul, mi-a zis d-na doctor ca o sa-o placa la gust, intradevar la rontait cu placere si se uita pofticioasa la mana in care aveam cutia sa-i mai dam. Despre al doilea, mi-a zis ca probabil n-o sa-i placa, si a avut dreptate l-a scuipat urgent cu o evidenta scarba. A pacalit-o sora-mea cu putina branza topita... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Rimadylul este doar un antiinflamator pe baza de carpofen. e foarte bun in managementul durerii. dar trebuie depistata sursa durerii. cu rimadyl tratezi simptomele doar. gagica e supraponderala?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
Nu, chiar are o silueta frumoasa!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-i faci cunostinta cu Bono? E pretentios, dar o s-o placa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Ba, ia fara aluzii. Onoarea familiei e mai presus de orice!
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre litza bag di sama ca ti cam mananca schinarea si poate pune ungureanu boata pi tini di arati ca sheia di la Rujinoasa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
corbex |
![]()
|
Au baut vin de chituc si au ruginit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
vet-ule,n-ar fi trebuit,pana acum,o displazie sa-si faca 'simtita' prezenta?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Radian, dar catelusa musca "pe bune" sau mai mult ca sa avertizeze? Eu cand stresam catelul, vroiam sa ma joc cu el cand nu avea chef etc. ma "musca" adica imi prindea mana, dar nu m-a zgariat niciodata - sau mai rau nu s-a pus problema sa-mi dea sangele. Cu toate ca n-a fost dresat, a fost lasat de capul lui toata viata - caine de curte.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 30 Dec 2011, 10:16) Bre litza bag di sama ca ti cam mananca schinarea si poate pune ungureanu boata pi tini di arati ca sheia di la Rujinoasa ![]() De cand m-au fugarit galatenii lui kum prin tribune la Piatra-Neamt nu mai umblu fara badigarzi ![]() This post has been edited by ady77: 31 Dec 2011, 17:28 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Pilif mai mult de avertizare, nu musca sa-mi reteze degetele, dar tot o nemrnica alintata ramane. Asta e, stand toata ziua cu maica-mea de pui a fost rasalintata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doi praghezi haiosi
![]() Attached thumbnail(s) Praga_Revelion_2012_349.jpg ( Size: 909.51k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Jegosul meu a evadat. Adica a fugit d-acasa. A vagabondat vreo doua zile. Cand l-am vazut a facut asa o fata ca m-am razgandit si nu l-am mai batut. Dar i-am promis c-o sa-i cumpar cel mai frumos lant din oras. Nu de alta, dar lesa a facut-o praf in 5 minute.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
Ce ti-e cu adolescentii astia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu prea e-n apele lui. Se misca mai lent, nu mai ere chef de fuga si de joaca, nu ma mai musca de pe unde apuca. Probabil ca a mancat porc, dulce, ciocolata si dracu' mai stie ce. O fi dat-o-n indigestie.
Acum o intrebare pentru Vet. E normal sa dea drumul la sirena daca-i bag degetul in urechea stanga? Sau daca-l trag de ea mai tare? M-am uitat in ea, nu se vede nimic, n-are nimic care sa-mi dea de banuit. Nu se scarpina, nu se scutura, nu nimic. Doar trage o schiorlaiala anemica daca-i invadez urechea. A venit murdar pe piept si mirosind a peste. Nu mai iese mirosul din el. Maine-l bag la dus daca mai pute, ca e jale. Si-i iau un lant frumos. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu era Farmecu' lu' 16?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 14:28 |