Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine iei de pe net. Succes garantat. Catelului ii faci o baie cu un sampon Londacolor-New York bate vintul, coafura rezista.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-am eu treaba cu voi. Vreau doar sa ajunga pe maini bune Ursu. Au uitat un "s" astia cand l-au botezat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cate secole are cainele?
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are vreo patru ani.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cwae are?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Bineinteles. N-a vazut doctori asta in viata lui din cate stiu eu. Deci nu e nici vaccinat, e natural 100%.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E bun pentru chinezi, produs bio
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Da' ce, romanii crezi ca n-ar manca? Tot se apropie pastele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine ca nu mananc carne de miel.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Las ca-i mananci in mici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 6 Mar 2012, 21:37) Un catelus norocos ![]() IMG_4453.JPG ( Size: 499.35k ) Number of downloads: 334 IMG_4684.JPG ( Size: 590.18k ) Number of downloads: 356 2011_09_17_12.53.48.jpg ( Size: 241.11k ) Number of downloads: 325 IMG_4704.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 318 This post has been edited by Furyous: 6 Mar 2012, 23:15 |
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
I-a cules cu tot cu crengi...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma faci sa rad si-mi vars plamanii din cauza tusei.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca te-ai lasat de fumat!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Aia sunt corcodusi , si s-au transformat in tuica... I-a tuns fostu proprietar si vecinu, ambii experti...cica.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 6 Mar 2012, 20:08) Sper să nu fiu prea off-topic, dar nu am știut unde să postez (și nici topic la Bursă nu vreau să fac). Deci, caut o femelă de Vizsla Maghiară, pe care s-o cuplez cu "animalul" din imagini. Are 3 ani și părinți campioni. P.S.: anunțul este pentru un prieten ![]() de obicei femela cauta masculu'..i-a spus stapanului lui ca i s-a facut de-o vizsla? aia cu parintii campioni este de mare angajament.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
Fa-i o capra de lemn, o acoperi cu blana de la o haina veche, dai o gaura in locul potrivit, pui un balon minjit cu pisatul unei catele in calduri si gata-i vizsla! O fecundeaza pina-si da duhul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Corcodusi, tu-i in creasta. Asa, ca nu-mi ieseau nicicum la socoteala. Am luat toti pomii la rand si nu semanau cu nimic. Plus ca au si nuielele rosiatice. Pentru meri erau prea strambi, pentru peri erau prea drepti si netezi...
N-o zic cu rautate, chiar ma amuza. N-am vazut in viata mea asa ciunteala pe cinste. ![]() ![]() Am patit-o si io cu un vecin care mi-a luat bani sa-mi tunda pomii. Dupa ce mi-a facut un visin exact cum sunt corcodusii aia, m-am pus pe studiu individual. Acum mi-i tai singur. N-oi fi vreun expert dar sigur tai mai bine decat toti vecinii binevoitori la un loc. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Daca nu era oltean, ii taia de mult si punea pruni in loc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
I-a tuns in 2010 si vara trecuta au facut ceva tuica, cica 10% din ce era normal. Acu a tuns unchimiu merii si perii, si a aflat ca nu se tund corcodusii. Asta e, prea tarziu acu.
Singurii olteni d-acolo sunt vecinii ![]() This post has been edited by Saint666: 7 Mar 2012, 13:00 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 7 Mar 2012, 12:55) Fa-i o capra de lemn, o acoperi cu blana de la o haina veche, dai o gaura in locul potrivit, pui un balon minjit cu pisatul unei catele in calduri si gata-i vizsla! O fecundeaza pina-si da duhul. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Du-te naiba de mos batran ca deja tusesc cu sange de cat am ras. Asa-i fac lu Bonifaciu. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
Ai haina de blana? Sau macar vre-o caciula?
De te-o prinde dihania ca vii beat acasa sa vezi ce te da in zapada ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Mosu' e curios daca functioneaza asa ceva si la caini, ca la el personal a functionat
![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
relax ,fratilor..masculii pot sta fara a se cotarci o viata intreaga..eu inteleg ca barbatii ii compara cu ei da' nu-i ca la masculii umani..alora pe 4 labe trebe sa le miroasa intai..daca nu-i miros nu-i nici buleala..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La aia pe doua labe daca e miros nu mai e buleala.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
In concluzie, ajunge o laba, da' buna!
This post has been edited by corbex: 7 Mar 2012, 13:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Explicatia se exista ca potaile pot sa-si faca o mwe s-un deepthroat pe cand majoritatea masculilor bipezi probabil si-ar rupe gatu` incercand. Asa ca mai bineprocedezi ciobaneste , ascunzi chilotii muierii in caciula s-o iei la bumbaceala de sperii moliile
![]() Victoras cand mai da caldura iesi pe prispa si adulmeca in vant si o sa-ti schimbi parereac and o sa vezi cati feromoni is pe metru cub de aer curat de la tara ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:55 |