Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(bion @ 18 May 2012, 17:48) Grecu grec. Piatra si balarii uscate. N-ar fi dus catzaua la iarba verde; un limbric o capusa ceva . ![]() adevaru-i ca nu's de ce anu' asta e nenorocire cu babesioza.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asta-i TARA. Nu-mi apartine, da' e superba, si jucausa: tot incercam s-o pozez, dar ea nimic, imi tot aducea un bat si mi-l impingea cu botu' la picioare, sa i-l arunc inapoi.[attachmentid=1627811622] [attachmentid=1627811623]
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
avea fata chef de joaca iar tu de pozat..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o problema.
cele doo catele, stapane ale mosiei ,sunt cam irascibile in ultima vreme. sa fie lupta pentru stabilirea ierarhiei in haita? ce pot sa le fac sa nu se mai maraie si sa nu se mai bata? ce am facut a fost sa le tratez egal, sa nu devina geloase, sa le bat pe amandoua la fel cand fac prostii inclusiv cand sau batut. am uitat sa zic, sunt surori si au aproape 8 luni. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu e nevoie sa le bati. Chiar daca suna cam ciudat scoate-le la plimbat in lesa cand ai ceva timp liber si plimba-le corect (tu in fata lor, nu le dai voie sa se duca unde vor). Daca au un "sef de haita" nu se vor mai bate ca sa hotarasca cine detine suprematia. Stai pe langa ele si imediat ce vezi ca incep sa se uite urat una la alta le corectezi (de multe ori e suficient verbal).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Este vorba de phootoot
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
pana nu se stabileste ierarhia ,intre ele, nu se vor potoli..
bmw,e bine spus ce zici tu acolo doar ca ele se vor incaiera in lipsa ta.. am caz concret cu colegele de joaca ale lui Boris.. n-ar trebui sa dureze f mult..chestia ca-s egale ca talie conteaza..daca erau diferite nu se punea problema.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca le corectezi de cateva ori dupa aia nu cred ca vor mai incerca. Trebuie sa fii si atent la cine incepe, nu le corectezi pe amandoua ca nu mai inteleg nimic.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ambele femele, aceeași talie, aceeași vârstă.. cam nasol
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ieri am tuns-o pe d-soara. De toti banii. Am facut-o de rusine...
Azi, cu valul de frig, cand am scos-o la plimbare, tremura saraca de am crezut ca se dezmembreaza... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Cum mai e, după operația aia?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cred ca faci o confuzie. D-sorara n-a avut parte de operatii. Cele mai grave atente la adresa sa au constat din taierea unghiilor si stoarcerea glandei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
E ca la Radio Erevan: nu era Radian, ci Kum, nu era catea, ci motan
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De fapt era vorba de cateaua lu' Bion.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Mda, corect, scuze
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
iulia_boris |
![]()
|
P6090012.JPG ( Size: 169.03k )
Number of downloads: 263
azi pe Benga..lesinat de caldura..si el si noi.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Și a mea e varză pe temperaturile astea
![]() M-a întrebat azi un peizan: "Dom'ne e turbată?.." "Nu (boule), îi curg balele." |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i acelasi lucru?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
iti poti da seama cate bale produce un caine tip bull?
![]() si io aud genu' asta de comentarii cand sunt cu el pe strada.. daca le si spun ca atunci el transpira si d-aia baleste raman prosti.. ![]() azi am zis ca da coltu'..s-a hiperventilat de m-a speriat.. pana cand nu fuge canicula nu mai mergem la nici un peste..de prins.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 5 Jun 2012, 18:10) am si eu o problema. cele doo catele,... ,sunt cam irascibile in ultima vreme. ... ce pot sa le fac sa nu se mai maraie si sa nu se mai bata? QUOTE(bmwh548 @ 5 Jun 2012, 18:51) Chiar daca suna cam ciudat, tu in fata lor, nu le dai voie sa se duca unde vor). Daca au un "sef de haita" nu se vor mai bate ca sa hotarasca cine detine suprematia. Stai pe langa ele si imediat ce vezi ca incep sa se uite urat una la alta le corectezi (de multe ori e suficient verbal). QUOTE(Markos @ 5 Jun 2012, 20:45) Nu cred. Pentru a le linsiti pe deplin trebuie sa se pozitioneze in spatele lor, nu in fata. Ajuta mul;t faptul ca ambele-s femele si au aceeasi talie. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Ai vazut tu vreo haita de caini in care seful de haita sta in spate? Cand plimbi cainele in lesa nu are voie sa mearga in fata ta, in momentul in care cainele merge in fata el ia toate deciziile si tu doar il urmezi. Daca se pozitioneaza in spatele lor nu-l vor lua in serios si daca intervine fix cand catelele se "bat" are sanse mari sa fie muscat de amandoua.
Plimbarea fara lesa e alta discutie, trebuie facuta in asa fel incat cainele sa o priveasca drept recompensa pentru un comportament ok si trebuie sa fii sigur ca il controlezi deplin (mai ales la noi unde apare un maidanez nou la cateva zile, maidanez care nu stii cum va reactiona). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 14 Jun 2012, 02:54) Ai vazut tu vreo haita de caini in care seful de haita sta in spate? PSD-ul. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Jun 2012, 21:59) Nu cred. Pentru a le linsiti pe deplin trebuie sa se pozitioneze in spatele lor, nu in fata. Ajuta mul;t faptul ca ambele-s femele si au aceeasi talie. ![]() victorase sau terminat babele de la tine, din sat? vrei sa incerci o prospatura. am aflat si motivul de incaierare. sunt geloase, pe care primeste mai multa atentie, desi le tratez pe amandoua la fel. tribunule ai topic special de politica. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
inca-si disputa intaietatea in fata ta,b76..dupa un timp vor inceta..trebuie doar sa se decida pozitia in haita..a fiecareia..tu fiind alfa,normal..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE am aflat si motivul de incaierare. sunt geloase, pe care primeste mai multa atentie, desi le tratez pe amandoua la fel. Daca ala ar fi motivul s-ar incaiera pe loc si in restul timpului ar sta cuminti. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 14:45 |