Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am fost azi la doctoreasa. Mi-a zis ca setea excesiva e o reactie la injectii si ca ar trebui sa treaca in cateva zile. Mi-a spus si numele medicamentului injectat dar e o denumire imposibil de reprodus darmite de memorat...
In cca. doua saptamani intra la sterilizare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
This post has been edited by Squirrel: 5 Aug 2013, 12:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Intreb si eu ca nu ma pricep.
Nu am mai avut caini pana acum, dar imi plac foarte mult. Urmeaza sa ma mut la "curte", dar una destul de mica. Am o cunostinta care se va muta din tara si pentru ca nu isi poate lua si cainele ii cauta un camin. E un cane corso, are 5 luni si din cate am inteles toate vaccinurile la zi. Ma tem ca e totusi o rasa mare si nu ii va ajunge spatiul, nu as vrea sa chinui animalul aiurea. Sa ma incumet? ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce inseamna "curte mica"? 50 mp? 100 mp?
This post has been edited by corbex: 5 Aug 2013, 14:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
fro 50-60, parca.
|
--------------------
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca Iulia tine un "catelus" de talie comparabila cu a astuia in apartament, cred ca n-ar trebui sa fie o problema.
Dar sa nu plantezi nimic pana nu face un an, ca-s tampiti rau cand sunt mici... PS - "parca"? pai nu stii unde te muti? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cane corso
QUOTE Dresajul si socializarea trebuiesc incepute de la o varsta frageda altfel acest caine poate deveni agresiv. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta n-ar fi o problema, ia un parapet in mina cind iese in curte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi kumule.
Badie, mereu de ajutor, nu m-ar fi dus capul. Voi imbina placutul cu utilul. Nu numai ca am ocazia sa ma joc cu un parapet, dar in felul asta nici nu sunt mancat de viu. ![]() QUOTE(DannyY @ 5 Aug 2013, 16:05) In antecontract am vazut suprafata spatiului exterior trecuta "la comun" cu locurile de parcare din fata casei, d-aia am zis parca. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu-i problema pt ca tu oricum trebuie sa scoti cainele la plimbare.
Chiar daca ai curte si de 3ha.. Cainele trebuie socializat in prezenta altor caini,oameni sa se obisnuiasca cu zgomotele masinilor,samd. Nu te speria ca si un chihuahua daca-i nesocializat si nedresat,ala minim,poate deveni un isteric. Rasa Bullmastiff are aceleasi sfaturi ca ale Cane Corso. Cu agresivitate bla bla.. Totul depinde de cresterea lui.. This post has been edited by iulia_boris: 5 Aug 2013, 19:54 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai in mare cam asta e si dilema mea, in ce masura o sa il pot educa avand cunstinte minimale despre asta. Nu zic, invatam impreuna, dar cat de "iertator" o fi cu anumite "greseli".
Nu stiu nici ce sa ii dau sa manance. ![]() This post has been edited by MuciX: 5 Aug 2013, 19:57 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cu mancarea nu-i o problema pentru el daca ii este foame si tu esti prin preajma !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Vezi tu si la mine este primul caine basca si mascul.
Notiuni doar din citite. Vazut filmulete. Si atat ca n-am vrut sa dau bani pe dresaje. Cand nu-ti convine ceva il corectezi,da' fara bataie atentie,si insisti. Sunt extrem de inteligenti. Inteleg imediat ce nu-ti convine la ei si se conformeaza doar ca-s smecheri si escroci. Si destul de incapatanati. Dar cand ti-a intrat la inima nimic nu mai conteaza. Repet fara agresiune asupra lui indiferent de boacana!! Asa vei avea companionul perfect. Mancare poti sa-i dai uscata,croante,sau gatita. Eu am trecut pe gatita. Pe malu' Dunarii.. P8020278.JPG ( Size: 166.66k ) Number of downloads: 371 P8030287.JPG ( Size: 165.84k ) Number of downloads: 403 This post has been edited by iulia_boris: 5 Aug 2013, 20:39 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Multumesc de incurajare.
Ar mai fi si faptul ca eu locuiesc singur, deci nu ar ramane nimeni cu el cat timp sunt la serviciu. Nu cred sa am prea mult timp de plimbari cu el. Imi pare foarte rau, chiar mi-ar placea un caine, dar de ce pun mai mult situatia in cumpana d-aia pare mai departe momentul in care voi avea unul. |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu ai timp de caine mai bine nu lua. Mai ales pana pe la vreun an, doi, cand se maturizeaza si se "mai potolesc" e problematic sa-i lasi mult timp singuri si plini de energie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma MuciXe, mai bine ia-ti motan ma
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Daca nu te simti capabil renuntarea la ideea achizitionarii este cea corecta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MuciX, nu chinui ciinele, lasa-l pentru altcineva care are timp si spatiu pentru el. In plus de asta, Cane Corso are damblaua sa fie incredibil de frumos ca pui si al dracu' de inspaimintator ca adult. Nu neaparat ca-i si violent, dar mi-e ca daca-l vezi in miez de noapte sa nu ai nevoie de banuti pe ochi. Iti cam sta pitpalacu'.
Daca tot ai spatiu asa de mic si nu ai mai avut potai inainte, eu zic sa incepi incetisor: This post has been edited by Marty: 6 Aug 2013, 19:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma, am mai stat pe langa caini din rasa asta, ai prietenilor, nu e de mine. E pur si simplu faza ca nu stiu cat timp as avea de el.
Pe de alta parte e totusi un catel care are nevoie de stapan, deci daca sunt doritori? Cea care il da nu are pretentii banesti, doar sa stie ca ii va fi bine animalului. Acte la zi, din cate am inteles si pedigree. LE: nu imi plac in niciun fel cainii mici (sobolani glorificati). ![]() This post has been edited by MuciX: 6 Aug 2013, 20:17 |
--------------------
-
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Iulia, ai dat recent vre'un interviu pe la TV?
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, la Ora Metroului.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
pe Cartoon...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
corbex |
![]()
|
Parca am auzit-o pe iulia ca vrea sa-l insoare pe Boris.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(P-A-C-O @ 6 Aug 2013, 20:23) Nu.. ![]() De ce crezi c-as fi putut fi io? <span class='edit'>7 Aug 2013, 08:47:</span> Era vorba despre caini ? Si-n alta ordine de idei de ce n-as putea, carcotasilor? This post has been edited by iulia_boris: 7 Aug 2013, 08:52 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu pot..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am nevoie de un sfat.
potaia de la tara are o problema la urechi. sangereaza la baza urechii, pe exterior, iar blana, in zona respectiva, zici ca e arsa. rana este plina de muste. cu ce sa ii dau? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Dă-o cu SUV-ul. Până la veterinar.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:31 |