Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Squirrel |
![]() ![]()
|
||
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|||
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
Am si eu o belea (a cata oare?). Mandra mea are 3 pui si eu caut sa donez macar una din fete (avem 1 baiat si doua mandre). Nu ma intrebati de rasa ca sunt "neam de turc, ficior de popa". Prefer luna viitoare (cel mai devreme) daca este cineva interesat, sa treaca prin zona si sper sa aiba grija de ele/ea, pana atunci vreau sa le tin la mine ca au numai 5 saptamani si au intrat in perioada de intarcare.
Attached thumbnail(s) IMG_0794.JPG ( Size: 570.52k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A blana ca oile karakul. O sa apara vreun iubitor de caciuli.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
QUOTE(corbex @ 19 Nov 2013, 13:34) Daca unii cer pedigree pentru catei, eu am spus ca sunt metis si cer pedigree la stapani. Decat sa ajunga caciuli, mai bine ii tin eu, unde traieste una mai incap inca trei. Dar da, ai dreptate au o blanita superba, probabil in timp vor necesita tundere ca si tatal lor (canis). |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
La sterilizarea femelei te-ai gandit?
La cum se prezinta iubitorii de caini din Romania asa s-ar cere. Si dac-o mai montezi si nu poti da puii ii pastrezi si p-aia? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cam p-acolo..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
marian_6963 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 19 Nov 2013, 17:45) La sterilizarea femelei te-ai gandit? La cum se prezinta iubitorii de caini din Romania asa s-ar cere. Si dac-o mai montezi si nu poti da puii ii pastrezi si p-aia? Este programata in primavara la sterilizare. Pana atunci sa termine cu puiutii si sa vina vremea calda (mai usor pentru ea dupa operatie). Puii de acum au fost necalculati, dar daca au aparut ... ii cresc, niciunul dintre noi nu are inima sa-i eutanasieze. Rade nevastamea ca dupa astia mici ai nostri nu a spalat scutece prea multe, dar la puiuti e jale ... cel putin de doua ori pe zi pana mai cresc. De mancare nu mai spun, dupa carte cel putin (atat pentru mama, cat si pentru ei ca sunt in perioada de intarcare.) Imediat vom ajunge la deparazitari si vaccinari ... deci no comment. Si nu vorbesc de mandra batrana, ea e a noastra si cu noi moare, baiatul idem va ramane cu noi ... intrebarea este cu cele doua fete, gasesc alt stapan sau raman tot la noi? This post has been edited by marian_6963: 19 Nov 2013, 19:55 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa dau 3 pui din 4. Am folosit netul. Toti au nimrit excelent. Unul e la Cluj. Are ordin sa muste toti uselistii. Urmeaza sa-i trimit poza lui Dan, sa nu faca vreo confuzie.
This post has been edited by corbex: 19 Nov 2013, 20:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
In nici un caz nu m-am gandit la eutanasie.Este bine c-ati luat sterilizarea in calcul.Poate le gasiti stapani pt ca-s de talie mica nu huidume ca al meu.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Marian, pune si tu o poza cu ma-sa, sa vedem si noi.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A zis Leo ca vrea partener de joaca?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marian_6963 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 19 Nov 2013, 20:18) In nici un caz nu m-am gandit la eutanasie.Este bine c-ati luat sterilizarea in calcul.Poate le gasiti stapani pt ca-s de talie mica nu huidume ca al meu. Am inteles ce ai spus, insa cand am inceput sa intreb "cine vrea un caine" am primit si astfel de raspunsuri si nu aici. Socrumiu a fost medic veterinar, nevastamea si fiimea sunt disperate dupa animale in general, si daca as fi vrut sa dorm la poarta sau sa ajung la divort deschideam gura de eutanasiere. QUOTE(kum @ 19 Nov 2013, 20:41) Uite mai mult decat o poza cu mama. Astia sunt mama cu tatal in perioada in care isi faceau "curte"; amandoi de talie medie, amandoi cu ceva sange albastru. Poate totusi cineva cauta catelusa, fara sa se uite daca are pedigree sau nu. This post has been edited by marian_6963: 20 Nov 2013, 14:32 Attached thumbnail(s) IMG_0088.JPG ( Size: 813.65k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
marian_6963 |
![]()
|
Domnule Kum io am pus poze cu parintii progeniturilor ... astept un comentariu, marit vre-o mandra au ba?
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
corbex |
![]()
|
Sa nu manince pisici! Kum are un motan cam efeminat.
This post has been edited by corbex: 21 Nov 2013, 14:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
S-a cutremurat Leo la gândul că are vecin K9.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(marian_6963 @ 21 Nov 2013, 14:35) Domnule Kum io am pus poze cu parintii progeniturilor ... astept un comentariu, marit vre-o mandra au ba? Stai bre sa ajunga madam acasa. Motanu' l-am luat de capu' meu. Daca mai iau si un caine de capu' meu, mi-e ca ii iau pe amandoi la subrat si dorm pe unde-apuc... ![]() This post has been edited by kum: 21 Nov 2013, 18:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
La bero'... Daca n-a invatat carte ce sa-i fac? Munceste mai mult!
![]() In alta ordine de idei, citez: QUOTE In nici un caz acum, ca vine iarna si io nu ies cu el afara dimineata daca tu mai pleci prin delegatii. POATE (repet: poate) pe la primavara. Da' sa ajungem pana atunci! Am incheiat citatul. ![]() Partea cu sa ajungem pana atunci e preferata mea. Arata cat de diplomata e madam: nu zice NU. ![]() This post has been edited by kum: 22 Nov 2013, 09:00 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi? Cind nevasta are talent, barbatul nici nu-si da seama cit e de oprimat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian_6963 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 21 Nov 2013, 14:42) Momentan abia le-au dat dintii, rod tot ... dar de pisici inca nu le-au cunoscut, deci nu bag mana in foc nici ca le halesc nici ca nu ... QUOTE(kum @ 21 Nov 2013, 18:31) Stai bre sa ajunga madam acasa. Motanu' l-am luat de capu' meu. Daca mai iau si un caine de capu' meu, mi-e ca ii iau pe amandoi la subrat si dorm pe unde-apuc... ![]() Pai zii repede ca am un prieten din galati in vizita, daca e trimit o mandra acolo ca sa nu ramana chiar pustiu orasul. |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
intrebare pentru vet:
exista ceva ce pot sa ii dau la o catea care este in calduri ca sa ii treaca? asta pina o sterilizez. Poate fi sterilizata daca este deja in calduri? This post has been edited by nik1965: 24 Nov 2013, 12:10 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Aratã-i poze cu câini urâti.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
Io stiu ca nu-i vreo problema a fi sterilizata in calduri fiind.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
marian_6963 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
iulia_boris |
![]()
|
S-au facut sterilizari cand femele erau gestante asa ca nu-i nicio problema daca te duci cat mai curand cu a ta.
This post has been edited by iulia_boris: 25 Nov 2013, 09:20 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Exista pe piata diverse preparate hormonale care au rolul de a impiedica inmultirea, prin diverse mecanisme.
Personal nu le recomand, avand in vedere belelele pe care le provoaca ulterior (tumori ovariene/uterine/mamare, piometru si altele). Teoretic, o catea se poate steriliza oricand. Eu prefer sa evit perioada caldurilor, doar pentru ca interventia este mult mai hemoragica decat in mod obisnuit. Poti sa ai putina rabdare, sa iasa din calduri (astea dureaza cam 3 saptamani), mai stai o saptamana peste...si o duci la sterilizat. Chiar daca s-a imperecheat, dpdv medical nu este un impediment, pentru ca marea majoritate a medicilor practica ovariohisterectomia (adica se scot atat ovarele cat si uterul cu eventualul lui continut). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
marian_6963 |
![]()
|
QUOTE(vet @ 25 Nov 2013, 12:09) marea majoritate a medicilor practica ovariohisterectomia (adica se scot atat ovarele cat si uterul cu eventualul lui continut). Si recuperarea este mult mai grea, catelusa este expusa la mai multe complicatii ... hai sa spunem tot, daca tot dam sfaturi! Cand cineva intreaba ...asteapta multe raspunsuri, amanuntite pe cat posibil! This post has been edited by marian_6963: 25 Nov 2013, 16:47 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Oricum tot vizita la medic este baza.El evalueaza pacientul,starea lui si apoi vine cu deciziile.
In plus consultatiile costa. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:24 |