Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Superba poza!
Inclusiv protagonistii.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Acu' imi pica fisa de ce unii clipesc de zici ca au conjunctivita non-stop. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăsta era bancul cu iepurele, din copilăria onorabilului bion
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
daca zici ca ai cunostinat de el zi si finalul , de ce doarme epuroiaca cu ochii deschisi?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Că are pielea întinsă și, dacă închide ochii, îi plesnește la cur.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa vada cand inchide epuru ochii.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nenea Bion mata de cand nu ai mai inchis ochii ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Blanosu' meu are iar o problema. Ieri mi s-a parut ca se cam dezechilibreaza dupa ce sare pe mine, dar am zis ca se joaca. Azi dimineata l-a chemat consoarta sa-i dea de mancare. Negroidul a cracanat picioarele din fata, cam asimetric si a venit, dar cam impiedicat. L-am vazut ca n-are vlaga, am sunat vetul si l-am dus la cabinet. A zis ca are enterocolita si e suspect de intoxicatie, posibil otrava pentru sobolani. I-a facut vreo 4 injectii, apoi 2 perfuzii. L-am luat acasa, a dat semne de revigorare, dar a cazut iarasi in letargie. Acun are si nasul cald si cam uscat, cu toate ca dimineata il avea rece si umed.
Mancare stricata nu a avut. Acu cateva zile a scapat din curte, nu stiu ce ar fi putut manca de pe jos. Vetul zice ca e prea devreme ca ameliorarea sa se faca vazuta. Intrebarea mea e daca asa e sau ma duce cu vorba? Am rugamintea ca mistourile sa apara DUPA ce il vad pe prostovan pe picioare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
Letargia poate fi de la injecțiile alea, mai așteaptă un pic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nik1965 |
![]()
|
Daca a prins otrava pentru sobolani, din pacate nu prea mai are sanse ...
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tot la fel te impaci cu vecinii? Sa nu-i fi aruncat ceva peste gard. Unii oameni sint mult mai nenorociti decit indraznesti sa-i banuiesti.
This post has been edited by corbex: 3 Nov 2013, 19:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nimeni nu poate sti cat este de rezistent.
Nici macar veterinarul.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Nov 2013, 14:30) Vetul zice ca e prea devreme ca ameliorarea sa se faca vazuta. Intrebarea mea e daca asa e sau ma duce cu vorba? Daca tu pui aceasta intrebare pe un forum, inseamna ca nu ai nici un fel de incredere in veterinarul tau. Cum vrei sa-ti spuna cineva daca animalul de care nu ai fost in stare sa ai grija o sa scape sau nu??? Tu ai fost in stare sa- spui vetului ce a facut animalul tau atata timp cat a fost pe strazi??? Ala ti-a spus un diagnostic prezumtiv. Nu esti multumit??? Mergi la altul! Fa-i analize biochimice, fa-i o hemoleucograma, baga si cateva frotiuri de sange (astea 3 chiar ar trebui facute) si daca tot ai nelamuriri, mergi la ecografie, radiografie tranzit-baritat, eventual RMN ). Un examen toxicologic, eventual post-mortem o sa lamureasca problema. QUOTE(nik1965 @ 3 Nov 2013, 19:54) Cu tot respectul, in calitate de ce anume faceti aceasta afirmatie??? Veterinar (in acest caz imi permit sa va spun ca sunteti unul slab), producator de otrava pentru sobolani, consumator, distribuitor, sau ce??? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
DannyY |
![]()
|
"animalul de care nu ai fost in stare sa ai grija"
A sapat pe sub gard si a trecut la cateaua vecinului, pe urma a fugit in strada prin garaj cand a venit vecinul acasa. N-a stat pe strazi mai mult de 15-20 minute, ca l-am recuperat. Asta s-a intamplat joi. Ca sa nu mai fuga, ar trebui sa-l tin in lant, ceea ce nu vreau sa fac. Nu e vorba ca am sau n-am incredere. Nu ma pricep, deci trebuie sa am. Dar pot sa am si unele indoieli, mai ales ca starea animalului a parut sa se inrautateasca un pic dupa tratament. Cabinetul la care am fost e cotat ca cel mai bun din oras, deci n-am unde sa ma duc in alta parte. Te-ai suparat cam degeaba, n-am avut intentia sa atac vreo breasla sau pe cineva anume. Sper ca chestia cu "post-mortem" sa fie o gluma. Nu stiu daca e otrava: nu vomita si nu are diaree. De fapt, am impresia ca e constipat, ca ieri se caznea sa faca, dar n-a reusit. A mancat niste carne de pui fiarta, a baut apa cu pofta in doua randuri. In rest, nu se uita nici la mancare, nici la apa. I-am facut limonada, dar a intors capul si n-a vrut sa bea. Acu' de dimineata, tot rau. Se ridica greu, abia merge. Nu pare deshidratat, are pielea elastica. Doar gingiile au o culoare anormala, parca-s vinete. Acum plec sa-l duc iar la cabinet. Wish me luck... 20131103_102240.jpg ( Size: 2.8mb ) Number of downloads: 385 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Luck!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Imi cer scuze daca am fost mai acid decat era cazul.
Se intampla de multe ori sa vina un stapan cu un caine in stare foarte proasta, sa nu aiba habar ce a facut cainele in ultimile zile, sa nu fie in stare sa spuna nici macar daca isi face necesitatile fiziologice, dar cu pretentia sa facem minuni. Cand ii spui ca mai trebuiesc facute si niste investigatii paraclinice (chestii banale, de genul analizelor de sange), stramba din nas ca-s scumpe. Dar au pretentia sa pui un diagnostic rapid si corect si sa institui o terapie care sa-l puna pe picioare incepand cu ziua de ieri. Legat de scapatul pe sub gard si hoinaritul aiurea....aste nu e o chestie ok pentru el. Daca esti in imposibilitatea de a-l tine intr-un perimetru bine delimitat, trebuie sa iei in calcul faptul ca oricand poate sa plece dupa o catea in calduri si sa nimereasca o masina, sau un binevoitor cu o furca in mana, sa manance otrava de sobolani sau sa bea antigel sa intre in incaierari cu concurenta si sa fie sifonat bine... . In aceasta situatie, poate e bine pentru el sa-l sterilizezi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
DannyY |
![]()
|
Good point, merci. O sa ma gandesc serios la chestia asta.
2 perfuzii cu aminoacizi si vreo 5 injectii. O ora si ceva, cat a durat totul, a stat in picioare. Constipat, se pare ca nu a digerat prea bine niste oase. Il doare burta, se arcuieste cand e atins pe abdomen. In drum spre casa s-a pisat pe bancheta din spate, acu' ma asteapta un pic de scandal din partea consoartei. Poate ma scapa el, cu privirea aia de milog. Probabil o sa caut o bancheta curata de pe la dezmembrari, iar pe asta o sa o pastrez doar ca sa-l transport pe zurliu... @corbex: "Tot la fel te impaci cu vecinii? Sa nu-i fi aruncat ceva peste gard. Unii oameni sint mult mai nenorociti decit indraznesti sa-i banuiesti." Cu un singur vecin am clenciuri, dar il ignor total (si maiestuos) de un an jumate. Are si el un caine mare si frumos, care a intrat de vreo 2 ori la mine, dar i l-am returnat nevatamat. Refuz sa cred ca e atat de nemernic incat sa se razbune pe un animal. Chiar nu suspectez pe nimeni ca i-ar fi pus otrava cu buna stiinta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Vezi ca oasele ajung sa fie o problema pentru destui ciini. Alege-i mai mici si mai moi. De la cele mari inghit cite o aschie, asa cum au spart-o. Care le da un disconfort accentuat sau chiar probleme reale.
In poza aia am vazut o etuva de sterilizare. Nu-i poate pune oole in ea, cca 15 minute? Cu foarfeca, ca Kum, e barbar. This post has been edited by corbex: 4 Nov 2013, 12:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nik1965 |
![]()
|
QUOTE(vet @ 3 Nov 2013, 22:20) Cu tot respectul, in calitate de ce anume faceti aceasta afirmatie??? .... din pacate am pierdut si eu acu trei ani un ciine, dupa ce a facut trei zile perfuzii si alte analize ... care au costat destul de mult ... si nu am strimbat din nas ... banuiesc ca vecinii care puneau otrava pentru sobolani aruncau soarecii si sobolanii pe cimp ... |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Un motiv in plus pt a nu lasa cainii la liber..
Normal ca imbecilii ii aruncau la suprafata ca doar nu -i ingropau.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
nik1965 |
![]()
|
cum se mai simte blanosu?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DannyY |
![]()
|
Pare sa fie mai bine. Inca nu vrea ciorba, s-a dedulcit la carne de pui.
Nu sare, dar a inceput sa alerge si a latrat de 2 ori la trecatori. Vetul mi-a dat 4 pastile de Enroxil, sa le ia la 24 de ore. Io am boala sa citesc prospectele si am bagat de seama ca nu se recomanda la caini sub 1 an, iar al meu are 10 luni... N-am ce face, iar trebuie sa am incredere, da' tot intreb pe forum daca exista experiente negative... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Din cate spui e spre bine.
Stia el vetu' ce trebuie sa-i prescrie. Dupa ce va scapa de belea va dori doar pui.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:16 |