Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Aia din dreapta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
nu-i cam dolofanel ?
![]() despre personalitatea actualului fata de a precedentul ce poti spune ? |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Deocamdata are doar 47kg.Ta'su are 70kg deci mai are de acumulat..Este o rasa masiva si asa trebuie sa arate.Despre personalitate pot spune prea putine ca-i prea mic inca..Este mai incapatanat decat primul..In schimb f prietenos cu oamenii si cainii..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Aoleu maica! La cate luni?
Nu-l vreau p'asta pe langa nadragii mei ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
buahahaha, ce namila...
noh, sa-ti traiasca 150 de ani cainesti. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Tocmai auzii la radio de un pitbull care a mancat-o pe gospodina care venise sa-i dea de mancare
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai daca nu i-a dat suficient?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
O fi zis ceva gospodina, l-o fi suparat cu ceva?
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 2 Mar 2015, 11:07) 7 luni.Nici io n-as vrea ca m-ai pune sa-ti spal nadragii de bale la cat de pupaciosi sunt.Cainii de talie mare sunt echilibrati si calmi pt ca au destul creier in cutia craniana.In special bullmastifful este un caine prietenos chiar daca dimensiunile lui sperie.Trebuia sa fi fost in sala si sa vezi copiii care dadeau navala la ai nostri si cum se jucau cu ei.. 2 Mar 2015, 13:01: QUOTE(DannyY @ 2 Mar 2015, 11:27) Cine-si ia pitbull,in general, nu-l socializeaza cum trebuie pt ca vrea sa 'rupa tot'.Dar ei nu inteleg faptul ca 'rupe tot' poate include si stapanul..In plus cine stie ce-a fost acolo de fapt.. 2 Mar 2015, 13:02: QUOTE(Han Solo @ 2 Mar 2015, 11:26) Sa te auda cine trebuie! This post has been edited by iulia_boris: 2 Mar 2015, 13:02 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 2 Mar 2015, 12:59) 7 luni.Nici io n-as vrea ca m-ai pune sa-ti spal nadragii de bale la cat de pupaciosi sunt.Cainii de talie mare sunt echilibrati si calmi pt ca au destul creier in cutia craniana.In special bullmastifful este un caine prietenos chiar daca dimensiunile lui sperie.Trebuia sa fi fost in sala si sa vezi copiii care dadeau navala la ai nostri si cum se jucau cu ei.. Asa e, dar exceptii sunt..in cazul anumitor rase, cum ar fi caucazianul. ![]() Imi aduc aminte de un urias bland, Stolojan pe numele lui ![]() Am mai dat de o namila in zona de unde pleaca teleschiul din Valea Dorului. era iarna si zapada pana la brau in zona aia. "Ham ham" a zis el de la distanta. Nu prea stiam ce sa facem ..eu si nevasta care se ascundea dupa mine. Daca ne-a vazut nehotarati, dulaul a luat initiativa si a venit spre noi sigur pe el. Ni se cam inmuiasera picioarele. ![]() ![]() ![]() Am dat si de duri insa. In Ciucas, chiar sub varf, ne-au tinut vreo 5 mioritici veritabili in pozitie de drepti pana a venit ciobanul din vale. Ranjeau convingator numai daca schimbam piciorul de sprijin. Acolo o cam bagasem pe maneca pt ca in noaptea de dinainte a iesit cu scandal la cabana intre turisti si ciobani. Au pus de o cumetrie acolo si s-au imbatat. Dimineata ne amenintau ca ne prind pe munte si pun cainii pe noi...si am crezut ca asta se si intampla. This post has been edited by Dan73: 2 Mar 2015, 14:12 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 2 Mar 2015, 14:03) In Ciucas, chiar sub varf, ne-au tinut vreo 5 mioritici veritabili in pozitie de drepti pana a venit ciobanul din vale. Aceiasi situatia am trait-o si eu in Bucegi, cind au inceput sa vorbeasca ciobanii cu noi instant nu am mai prezentat interes. Si incearca sa-ti tii firea cind ciobanii spun candid ca n-au nici o treaba cu noi, is foarte blinzi ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cyrus haulind
In seara asta mi-a demonstrat ca stie sa alerteze.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si vecinii se simt mai in siguranta acum
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
iulia_boris |
![]()
|
Mai in gluma mai in serios trebuie sa lucrez la asta pt ca nu vreau sa am scandal cu vecinii..Ca asta-i inceputul..Va deveni si mai vocal si mai sonor..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Tot de la cioban stiu:zice ca daca dihania apuca sa sara la tine,si ai ceva sange in instalatie,sa-l apuci de o ureche strans,ca se linisteste subit.N-am incercat si nici nu vreau sa am placerea.
In alta ordine de idei imi aduc aminte ca ieri ca am vazut si eu lupi la trei metri de mine.Lupi adevarati nu de-astia de la zoo crescuti cu uiscas.In 2004 cand aveam Supernova,veneam de la sat,era zapada pe tot drumul,mergeam cu 20-25 la ora,cand mi-au trecut prin fata doi lupi carand o oaie.Unul de kur,altul de gat.Am lasat masina in frana de motor pana s-a oprit langa ei.Is mari ca dracu',capetele imi ajungeau peste capota masini,si foarte supli,nu slabi,supli.Ala care cara gatul a lasat oaia jos si se uita la mine;nu urma de frica,nu ranjet nu nimic.Un fel de "Ce plm vrei?"Au cautatura aia pe care animalele de casa nu o au:ochii foarte rotunzi si parca tot timpul in alerta.Nu au plecat pana nu am plecat eu.Tot se zice ca animalele is fricoase,ca fug de om,eu nu am vazut asa ceva la aia,mai ales cu mancarea in bot Iarna urmatoare au coborat lupii pana in Zervesti ,in spatele caselor.Am vazut si eu oi sparte,mursecate.Ziceau unii ca salbaticiunile vaneaza doar cat mananca .Un kakat,doar trei oi erau luate ,si sapte-opt sparte,le place sa rupa,asta e adevarul This post has been edited by daniM: 3 Mar 2015, 09:43 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In salbaticie probabil ca ar omori doar cat mananca, dar acolo cand ataca un animal restul au disparut din peisaj. Cand intra intre oi si alea behaie si stau pe loc se comporta si lupii ca romanii la bufetul suedez.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 3 Mar 2015, 10:06) Atat. 3 Mar 2015, 10:09: QUOTE(bmwh548 @ 3 Mar 2015, 10:06) Oricum nu mai au de unde.Cel putin pe aici e jale.Padurarii sunt mai braconieri ca cincizeci de tziriaci.Pastrav nu mai e pe aici e ,numa' .ue. This post has been edited by daniM: 3 Mar 2015, 10:09 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulia_boris |
![]()
|
In salbaticie prada alearga in staul sunt tintuite..Si da,de multe ori le place sa sfasie de amoru' artei..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Dan73 |
![]()
|
Poate
![]() ![]() @daniM...misto povestea cu lupii. daca tot ne-am dat la povesti...mi-a povestit unul care a facut paza la baraj la Vidra. Lupii invatasera sa mane ciutele la baza barajului. Le luau ca din oala, nu aveau unde sa se duca. Avea cu el pt paza un ciobanesc german, o namila cica. baiatu' deprinsese obiceiul sa dispara cu saptamanile in perioada cand lupoaicele intrau in calduri. o fi fost el mare..totusi nu stiu cum se descurca cu un lup mascul bine cladit ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Mar 2015, 15:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu va mai alintati ma atata... ui' aicișa catel:
world-biggest-pitbull-the-hulk-dark-dynasty-k9-1.jpg world-biggest-pitbull-the-hulk-dark-dynasty-k9-5.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
L-au umflat cu steroizi..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
se practica si la caini chestia asta?
![]() oricum, absolut imens... daca in poza aia de pe canapea oamenii nu sunt in planul doi, cainele ala e la propriu cat un bou ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreau sa-mi iau ciine. Fara chinez gasesc? [attachmentid=1627987195]
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Fugi de-acolo! Aia au si caini pegratar!
(That hurt, I know) |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da. Sa se traga din ciinele care l-a muscat de cur pe Pilat Pontius.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:30 |