Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
n-auzi ca-i bonlav ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Cosstel |
![]()
|
da de unde
![]() culmea, asta se misca mai bine ca mine ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre ca esti un produs bolsevic treaca mearga dar ca esti si teligent pe deasupra... Cred ca pun io bata pe tine pe la sfarsitul lunii viitoare.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bion |
![]()
|
35354793.jpg ( Size: 157.7k )
Number of downloads: 374
This post has been edited by bion: 29 Oct 2015, 12:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
Cosstel |
![]()
|
nici vorba, insa pot fi gelosi
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Aluia ii era cald..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Deranjez cu o intrebare [scuze daca s-a mai discutat].
Stie cineva cum se ingrijesc cainii mici? Azi cand am gasit pe strada 4 catei, abandonati intr-o cutie de carton. N-am putut sa ii las acolo, asa ca i-am luat acasa. Cateii sunt foarte mici, inca n-au ochi, cred ca au maxim o saptamana. De la un cabinet veterinat le-am luat niste lapte praf special, cu tot cu biberon si suzeta. Dupa masa le masez zona genitata cu un disc demachiat umed, astfel incat sa isi faca nevoile. Altceva nu mai stiu ce trebuie sa fac, asa ca orice informatie ar fi utila. Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai ce sa mai faci? Sa-ti iei dopuri de la farmacie pentru noptile in care o sa urle neincetat. Cand am luat prima potaie abandonata am zis ca mor. A urlat vreo 3 nopti de n-am inchis un ochi.
Trebuiesc deparazitati intern, ca le mananca limbricii toata mancarea. Nu ti-au dat aia nimic? Cand le-or da ochii/dintii/ghearele, sa te pregatesti de dezastru in casa. ![]() Io am lasat potaia 3 zile singura (am plecat de acasa, s-a intamplat ceva si n-am putut sa mai ajung). Bai nene. A umplut casa cu rahat. A facut la usa de-a trebuit sa intru pe geam, ca altfel il intindeam. A luat pernele din pat, le-a rupt si le-a tarat prin toata casa. Erau pe jos 2 tone de fulgi amestecati cu rahat, pipi, fata de masa, cearsaf, pantofi si tot felul de lucruri la care a ajuns. Ca n-a iertat nimic. Nici nu stiam ce sa fac. Sa plang, sa rad, sa urlu... Sunt curios cum ai sa-i inveti pe toti odata sa-si faca nevoile unde trebuie. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acu' ce vrei, ciinele e oglinda stapinului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, il si vad pe Victoras, cand are chef de joaca cum fuge prin casa cu perina in gura...
![]() This post has been edited by radian: 11 Apr 2016, 09:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
M-au luat in armata. Am lasat cațușca in grija cuiva. Probabil ca n-a avut de la inceput vreun gand sa ma ajute dar i-a fost rusine sa ma refuze. "Bineinteles" ca a fugit si ca n-am mai vazut-o niciodata. Sau dracu stie? Dupa cativa ani, eram in masina pe Ana Ipatescu si-am vazut una identica fugind pe spatiul verde. Pana am reusit sa opresc prin Romana, disparuse.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
gibonu |
![]()
|
@Victoras2001
Nu mi-a spus nimic veterinarul de deparazitat. Probabil ca sunt prea mici pentru un astfel de tratament. Oricum, la veterinar a trebuit sa fiu putin mai ferm cu gagica de la receptie, pentru ca dupa ce am dat 110 Lei pe laptele praf vroia sa-mi mai ceara 100 de lei pe consulatie. Sunt si eu constient ca nimic nu e moca' in ziua de azi, insa avand in vedere ca am salvat 4 catei de la moarte sigura, putea sa se gandesca si ea sa faca o exceptie. Medicul in schimb a fost OK, n-a cerut niciun ban, plus ca i-a facut catelului care plangea o injectie parca cu glucoza (mi-a zis ca plangea de foame). Revenind, cam la ce varsta trebuie facuta deparazitatea, vaccinare, etc.? Daca ai si vreun pret estimativ, raman dator. Oricum, nu se pune problema sa ii pastrez. Veterinarul, dupa ce s-a uitat la ei, a estimat ca vor ajunge la 10 kg. Altfel spus, oricat de iubitor de animale as fi, n-am cum sa tin 4 caini de 10 kg fiecate intr-un apartament de 2 camera, altaturi de o pisica, 2 biciclete si un caiac. Cand se fac mai mari, o sa incerc sa-i plasez, sa le gasesc stapani. Stiu ca nu este usor, insa vad atunci cum ma descurc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
iulia_boris |
![]()
|
F frumos gestul tau..Mai rar oameni ca tine..La 3 saptamani trebuie facuta prima deparazitare interna ,la 5 saptamani urmatoarea.Incepand cu 5-6 saptamani,in general dupa deparazitarea interna,primul vaccin.La 7-8 saptamani al 2-lea vaccin,la 9-10 saptamani al 3-lea vaccin.Ultimul este antirabicul.La pret poate te intelege medicul ca sunt luati de mila si-ti face un pret bun.Iti recomand una dintre facultatile veterinare ca poate acolo vei gasi intelegere mai multa..Si preturi mai mici.Un vaccin costa intre 30-40 lei.Deparazitarea interna este f ieftina ca dintr-o pastila de 7-8 lei ii rezolva pe toti ca-s mici si cantaresc putin.Daca nu le da picaturi.Tu pune poze cu ei pe FB la greu pt ca sa gasesti doritori.Cand sunt mici mai ales isi gasesc stapani relativ repede.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Pai cand cresc se mai face loc in casa. Or sa haleasca matza, rod caiacu, mobila usile, pantofii, rotile la bicla, pisa cadrul care rugineste.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gibonu |
![]()
|
@iulia_boris
Multumesc frumos pentru explicatii si sugestii. Deocamdata astept sa mai creasca si apoi incep cu pozele. @bion Cadrul de la bicicleta rugineste mai greu, pentru ca este din aluminiu. This post has been edited by gibonu: 11 Apr 2016, 12:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bion |
![]()
|
Chisalaul de caine topeste orice.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Cu placere!Nene bion,lasa omu-n pace..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vaz ca are coada cam mare, vorbim cu aia de taie cozi si rezolvam.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 11 Apr 2016, 10:50) dupa ce am dat 110 Lei pe laptele praf vroia sa-mi mai ceara 100 de lei pe consulatie. ![]() Inseamna ca eu am scapat ieftin cu 20, la o veterinara care mi-a oblojit 3-4 zile un pui de arici salvat de consoarta. Cand l-am luat, mi-a mai dat si 3 pungulite cu haleala pt. pisici si caini, sa fie. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gibonu, e de apreciat gestul tau.
Ai mai crescut catelusi de mici, mici? Te inhami totusi la o sarcina grea ca cresti 4 pui deodata. Macar stai la casa, ai curte? Puii de caine, incepand de pe la 3 luni si pana catre varsta de 9 luni, cat le cresc dintii rod intr-una. Pe cat is de jucausi si simpatici ca niste ghemotace de plus, pe atat is de afurisiti. Rod tot si musca incontinuu. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gibonu |
![]()
|
@radian
Cum spuneam mai sus, stau intr-un apartament de doua camere, asadar nu se pune problema de curte. Cum nu se pune nici problema de a pastra cainii. Pur si simplu n-am cum sa tin 4 caini (adulti) in doua camere. Eu sper sa le gasesc niste stapani cand vor ajunge pe la o luna jumate, maxim doua. Deocamdata incercam sa am grija de ei cat putem mai bine, in masura posibilitatilor. De exemplu, n-am cum sa plec de la munca sa ma duc acasa sa hranesc cainii, chiar daca se recomanda hranirea lor la un interval de 3-4 ore. Pe de alta parte, din ce-am mai vorbit cu unul si altul, am inteles ca riscul de mortalitate este destul de mare la cainii hraniti cu biberonul, deoarece laptele praf nu poate inlocui laptele matern si nici nu contine anticorpii pe care mama ii transmite catre pui. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Am crescut si eu 1 pui de la varsta de 2 saptamani, am avut o femela de amstaff care a murit la 2 saptamani dupa fatare si mi-au ramas 2 puiuti, le-am dat lapte de vaca si ceai de colici, unul a murit dupa o saptamana ca nu prea voia sa manance, celalalt il am si in ziua de astazi, nu am luat lapte praf deloc....cel mai fain e cand creste si incepe sa traga noaptea plapuma din pat ca sa il urci si pe el sus sau cand ii cresc dintii si te composteaza din orice pozitie, mainile sau slapii sau pantalonii
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
bion |
![]()
|
Doama Iulia!Io care am avut si am menajerie acasa il invat de bine. Cum e el singurel acasa poate uita sa le dea de haleala si sfarseste ferasca Al de sus ca detectivu` Bretschneider.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 11 Apr 2016, 10:50) @Victoras2001 Nu mi-a spus nimic veterinarul de deparazitat. Probabil ca sunt prea mici pentru un astfel de tratament. Ia si citeste. Am trecut si eu prin asta. Da amu al meu e mare. Na ca m-au napadit amintirile si-am luat topicul de la zero. bono13.jpg ( Size: 71.34k ) Number of downloads: 229 bono14.jpg ( Size: 122.36k ) Number of downloads: 227 bono15.jpg ( Size: 97.47k ) Number of downloads: 225 bono16.jpg ( Size: 75.55k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
gibonu |
![]()
|
@BN64FLO
Multumesc. @Victoras2001 Multumesc pentru link, insa dupa cum spuneam mai sus este vorba de caini mult mai mici decat al tau. Se vede mai bine in pozele de mai jos [inclusiv alimentarea]. 01.jpg ( Size: 376.18k ) Number of downloads: 156 02.jpg ( Size: 352.69k ) Number of downloads: 70 03.jpg ( Size: 375.9k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai putea incerca si la ONG-urile care se ocupa cu protectia animalelor, mai ales cele care au si adaposturi, te pot ajuta cu vaccinurile, deparazitarile si chiar si hrana la preturi mai omenesti si apoi cu plasarea lor.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 05:23 |