Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
o proprietate mare + companie ajuta. isi mai fac singuri de lucru
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Cateii incep sa faca ochi, doi dintre ei deja au.
Am gasit lapte praf Royal Canin cu 80 de Lei la Maxipet (Mihai Bravu) fata de 110 Lei cat a costa la cabinetul veterinar din zona Dorobanti. In rest, n-am mai primit nicio veste de la niciuna dintre cele 3 asociatii carora le-am scris. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai de PT.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Manene eu nu sunt de acord cu tratarea cainilor cu laturi (si alea date in scarba la 2-3 zile) da' parca 80 de lei pe un lapte praf care probabil le ajunge cateva zile... Da' laptele praf pentru copii le sta in gat? Si nu veniti cu: ala scump are vitamine/minerale/uatevar.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gibonu |
![]()
|
@bion
Sper sa le gasesc niste stapani, ca eu oricum nu pot sa ii tin. @bmwh548 Laptele praf, cel putin acum, le ajunge o saptamana o cutie. A incercat prietena mea cu lapte pentru oameni iar rezulatul a fost ca imediat au facut diaree. Probabil ca acel lapte pentru caini o mai avea in el diverse substante care sa poata fi tolerate de cainii mici. Ideea este ca incercam sa avem grija de ei cat putem mai bine. Altfel, ii lasam pe strada si ma facem ca nu ii vad. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
incearca cu lapte fara lactoza, (de obicei cu ceva piure de banane), gen humana HN.
da' nu sunt sigur ca iesi mai ieftin. uite asta de exemplu. nu stiu cat de mare e cutia pe care o iei tu. https://comenzi.bebetei.ro/mama_si_copilul/...estle-p10018610 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am luat de pe strada o pacoste fara ochi, i-am dat lapte la punga, o fi facut moale la inceput, da s-a facut mare pacostea. N-a murit, nu s-a imbolnavit. Nici nu stii tu ce rezistenti sunt maidanezii astia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca cumva este necesara inlocuirea prafului sin comert, aici ar fi ceva recomandari,,,
http://www.zooland.ro/cum-ingrijim-cateii-abandonati-3211 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
gibonu |
![]()
|
Cățeii sunt bine, cresc în greutate și lucește blana pe ei.
Le-am făcut analiza de corpocultură (mostra de caca) și a rezultat că n-au paraziți. Am descoperit covoarele absorbante și este mult mai bine. Cățeii nu mai stau în umezeală iar în casă nu mai pute a cocină de porci. Cei de la Pfier Fotten mi-au decontat primele două cutii laptele praf (total 190 Lei). În prealabil am vorbit pe e-mail cu o doamna de acolo, apoi m-am dus la ei, le-am dat bonurile fiscale și mi-au dat banii cash. Simplu si direct, fără niciun fel de complicații. Frumos din partea lor. A rămas să mai discutăm, să vedem dacă îmi mai decontează și restul de lapte. Deși o doamnă de acolo (nu cea cu care am vorbit pe e-mail) a încercat să îmi explice că acum cățeii sunt mari (au maxim 3 saptămâni) și pot mânca singuri. Când i-am spus că deocamdată n-au dinți doamna respectivă n-a mai spus nimic. În rest, cei de la Pfier Fotten mi-au spus că n-au cu ce să mă ajute în ceea ce privește adopția, că nu se ocupă cu așa ceva. Mi-au dat doar un numar de telefon al unei doamne care m-ar putea ajuta. Am sunat-o pe respectiva doamna si mi-a spus ca "am si eu un catel pentru adoptie". A ramas sa ii trimit niste poze cu cateii mei. Am scris un e-mail la Asociatia Chinologică, n-am primit niciun răspuns. Ideam cu Asociația Milioane de Prieteni. Nu îmi făceam iluzii, însă ar fi fost frumos măcar să îmi spună că n-au cu ce sa mă ajute. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca vrei sa te bage in seama samsarii de la asociatia chinologica platesti taxa de membru in avans pe vreo 10 ani si prezinti pedigree si pentru varul de a saptea spita. Atunci poate ai vreo sansa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gibonu |
![]()
|
Cateii au crescut, saptamana trecuta au fost la prima deparazitate,maine merg la primul vaccin.
Cam asa arata acum: 83.jpg ( Size: 308.77k ) Number of downloads: 180 84.jpg ( Size: 407.97k ) Number of downloads: 181 85.jpg ( Size: 417.87k ) Number of downloads: 179 86.jpg ( Size: 279.97k ) Number of downloads: 155 Cei de la Vier Pfoten mi-au dat banii in total pe 5 cutii de lapte praf, ceea ce a fost de mare ajutor. Acum au trecut deja la boabe pentru pui, muiate in lapte praf. La ora de masa. 88.jpg ( Size: 381.24k ) Number of downloads: 158 Apoi la somn (acum mai stau doar 2 catei in cutia de carton, ceilalti doi stau intr-o cutie mai mare de OSB). 87.jpg ( Size: 423.99k ) Number of downloads: 65 In cutii stau doar atunci cand nu suntem acasa. Seara le dam drumul prin sufragerie sa faca miscare, sa exploreze, sa se joace, etc. This post has been edited by gibonu: 11 May 2016, 17:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca ii ai de o luna. Urmatorii 10 ani trec ca gandu.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() Să-ți trăiască ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cum ii cheama?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azor, Bozgor, Cozor, Dozor și Euzor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce misogin...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai numara-i odata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unul are 2 nume
![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
Bravos!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aveti sau ati avut careva caine Labrador crescut in apartament? M-ar bate oaresce ganduri sa-mi maresc familia cu un puiut din rasa aceasta.
La capitolul "umplut casa cu par" cum sta? Dupa multe cautari am gasit-o pe Eva, care-mi face curat acasa odata la doua saptamani, lucra bine, la un pret OK si nu-i bagacioasa. N-as vrea sa ma lase balta fiindca o sa trebuiasca sa adune de fiecare data cate o punga de par de caine. D-soara la capitolul acesta era un dezastru. Stiu ce inseamna sa ai caine caruia ii pica blana. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Labradorul e prea mare pentru apartament.
This post has been edited by corbex: 22 May 2016, 10:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Caine energic cu nevoie de mullta miscare altfel roade tot..Blana pica fara a lasa pungi de colectat.Daca vede APA inoata fara retineri.Nu conteaza ca-i apartment daca este plimbat sufficient.Al meu are 60kg si nu e stresat de asta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l inveti sa citeasca, merge!
This post has been edited by corbex: 22 May 2016, 12:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Am cateva cunostinte cu labradori... Foarte energici, daca nu fac miscare devin usor obezi. Extrem de docili (chiar si masculii), raspund foarte usor la dresaj, prietenosi... La capitolul par nu e chiar roz situatia, dar asta e ceva normal la cainii de apartament. Spre deosebire de parul de la cei cu blana lunga la astia e mai enervant de strans pentru ca e mai tepos si se agata de covoare si paturi de zici ca e dat cu super glue.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 22 May 2016, 09:39) Aveti sau ati avut careva caine Labrador crescut in apartament? M-ar bate oaresce ganduri sa-mi maresc familia cu un puiut din rasa aceasta. D-soara la capitolul acesta era un dezastru. Stiu ce inseamna sa ai caine caruia ii pica blana. Are sora-mea o catea. E libera intr-o curte de vreo 3000 mp si tot butoi este. Labradorul trebuie alergat mult si tinut la regim strict, altfel se ingrasa rau. Colega de curte e din soiul golden retriever si aia nu e deloc grasa, la portii de mancare egale. This post has been edited by Dan73: 22 May 2016, 14:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
radian |
![]()
|
Cred ca trebuie sa ma reorientez. Eu vreun un caine puturos, asa ca mine, pe care sa-l duc la biblioteca si sa zaca acolo fericit pana imi rasfoiesc eu cartile...
Si mai ales nici sa sara la bataie cu orice alt catel cu care vine in contact. This post has been edited by radian: 22 May 2016, 15:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:08 |