Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu ajutorul prietenilor de pe facebook am ales: Pongo!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Bine ca ne-ai pus sa ne stoarcem creierii paciasa.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O plwa . Pongo e nume de dalmatian.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca tocmai ti-ai luat un Basset, trebuie sa stii ca are nevoie de supraveghere atenta, pentru ca are tendinta de a-si urma instinctul si de a adulmeca mirosuri pe distante mari, indepartandu-se de tine. Apoi, fii atenta la straturile cu flori, pentru ca ii place la nebunie sa sape in cautare de „comori“ precum oase vechi sau mici creaturi ale pamantului. Traiul ideal pentru el ar fi la curte, dar se adapteaza cu lejeritate si la viata de apartament, cu conditia sa-i oferi zilnic cate o plimbare lunga.
Gurmand innascut Cea mai frecventa problema de sanatate care ar putea aparea la un Basset Hound este legata de controlul greutatii, intrucat pe acest catel il doare-n cot de silueta. Rareori vei putea sa mananci ceva in preajma lui fara ca el sa amusine pe langa tine pentru a-si satisface macar olfactiv curiozitatea in legatura cu ce ai in farfurie. Evident, de cele mai multe ori, nu se va multumi cu atat si va dori sa se infrupte din mancarea ta. In plus, cum nu se omoara cu miscarea, nu-I greu de intuit ca obezitatea il paste in permanenta. Ai grija la alimentatia lui si nu-l priva de plimbarea zilnica!Numele sau provine din francezul „bas“, care inseamna scund, si e mentionat pentru prima oara in Franta medievala, unde era folosit de nobili la vanatoare. In ultimele zeci de ani insa, atributul sau de caine de companie a inceput sa prevaleze, in defavoarea celui de vanator iscusit.Este sociabil, prietenos, jucaus, inteligent si foarte curios. Are tendinta de a se rasfata intocmai ca un copil, spre deliciul asistentei, si devine si mai alintat daca i se tine isonul. Se ataseaza repede de stapan si adora sa petreaca timp cat mai mult alaturi de el. Cum sa-l ingrijesti?Nu ai mult de lucru: blanita lui e scurta si nepretentioasa, asa incat un periaj regulat va fi suficient. Ghearele trebuie insa verificate cu regularitate si scurtate, iar pernutele se vor controla zilnic de rani si posibile infectii. ARE DOUA CALITATI NU BEA SI NU FUMEAZA !! Numele este ala dat de lt. Columbo "Dog" |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta nu e rasa aia care incepe sa intte pe usa la dejun si se termina la prinz? Adica ciinele cîrnat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ude?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Jul 2016, 11:35) Las ca si asta micu e plin de pete, si inca in trei culori. QUOTE(bion @ 4 Jul 2016, 13:29) De-a dreputl infiorator cum sare pe farfurioara de graunte. Mancare de la mine din farfuria mea in timp ce eu stau la masa nu o sa capete veci. QUOTE(MuciX @ 4 Jul 2016, 14:19) ...mereu? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu l-as numi Uischi.
PS: sa-ti traiasca si sa va bucurati de el! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ba de ea, conform codului de bare
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Jul 2016, 23:48) Salutare tuturor. Pe 11 iulie implinesc 2 luni si azi tocmai am facut o calatorie lunga, lunga de la Oradea la Petrosani. Am o problema si va cer ajutorul. Cica, ala mare a comandat o catelusa, pe carnetul de sanatate scrie ca as fi catelusa, dar io-s catel toata ziua. Ala mare s-a gandit sa ma cheme Bella, dar in conditiile date am ramas nebotezat si se pare ca ai mei sunt in totala lipsa de inspiratie. Voi ce nume credti ca mi s-ar potrivi? basescu ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Radian si-a luat caine de rasa, nu maidanez
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 4 Jul 2016, 21:14) Radian si-a luat caine de rasa, nu maidanez ![]() Asta a fost alegere lui. Eu m-am oferit sa ii dau un maidanez. @radian Felicitari. Foarte simpatic. In alta ordine de idei, 3 dintre cei patru catei au fost adoptati iar unul il pastram noi. Revin cu detalii si poze. P.S. Stiu, 10 - 15 - 20 de ani trec repede. This post has been edited by gibonu: 5 Jul 2016, 08:37 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
Multumesc Gibonu.
Replica lui Dan73 leag-o de postarea anterioara postarii lui. Se vrea o gluma cu iz politic, in nici u n caz o aluzie la cateii tai. Ma bucur ca le-ai gasit familii care sa-i adopte. In curtea de la birou avem o catelusa, maidaneza, are cam 2,5 - 3 luni acum. O terorista. Nu pot sa ies la o tigara in curte de rau ei. Imi roade degetele de la picioare (vara, slapi, alea, alea...) cu o placere diabolica. Singurul pe care-l respecta e Tobi, motanul. Cum incearca sa-l sacaie cum incaseaza 2, 3 palme peste bot... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Au inceput sa se pise in pantofi?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Nu, ca i-am ascuns pe toti ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Si covoarele si colturile la canapele si fotolii( ca doar e barbat)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Boris nu mi.a pisat nicio canapea,scaun iar Cyrus a pisat o singura data canapeaua in care statea Boris de obicei.Dupa ce.a marcat.o n.a mai facut.o vreodata.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
NU s-a mai pijat? Bietu caine.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Pe canapea,musiu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 5 Jul 2016, 12:18) La covoare vroiam eu mai de mult sa renunt. Cand am ajuns cu el seara acasa, intr-o ora le-a c.acat pe toate. Acum am ridicat toate covoarele. Intr-un an de zile sper sa invete ca nu-i frumos sa te c.aci in casa celui ca te gazduieste. Apoi reconditionez parchetul, tot vroiam sa o fac de mai mult timp... Pe pat / canapea / fotoliu nu ajunge. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inca.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Referitor la caca, pipi, partz chiar ar fi utile niste sfaturi / sugestii despre cum se invata cainele sa isi faca nevoile afara.
Al meu are 3 luni, de o saptmana in scot afara de doua ori pe zi (dimineata si seara). Inainte de a-l scoate afara ii dau apa si mancare iar afara stam intre 15 min si 45 de minute. Pana acum, doar s-a pisat de doua ori, restul tot in casa. Am zis ca atunci cand se va caca prima data afara, dau de baut. Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
muaaaa, ala e un caine care o sa arate cam asa:
index~~element95.jpg demnitatea intruchipata. gentleman's gentleman. cum sa-i spui domnule pongo?? ![]() ![]() floyd sau jeeves, singurele nume posibile pentru un basset. daca era mai inchis la culoare mergea si cooper ![]() This post has been edited by Han Solo: 5 Jul 2016, 12:41 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
Am mai zis ca si lt. Columbo: Dog
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am auzit ca Nigel e in voga acum.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 20:24 |