Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
QUOTE(gibonu @ 27 Aug 2016, 23:42) Ce ar fi trebuit sa mai fac? ... Ce trebuia sa-i fac? "Daşi-mi brãşãri ºi-mbrãcaşi-mã-n dungi". IMG13731.jpg ( Size: 455.81k ) Number of downloads: 307 p.s.: ãsta era ieri pe la telecabina Peºtera. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@bmwh548
Cel putin din punctul meu de vedere, scopul acestui topic nu este o confruntare intre stapanii de caini in scopul impunerii unor anumite idei. Asadar, repet intrebarea: cum ar fi trebuit sa ma comport cu acel caine cand el se pise pe canapea de fata cu noi. Si nu prea am inteles de ce am gresit ca am incercat sa ii ofer acelasi tratament cu Jerry [jucat, mangaiat, etc] Referitor la dresaj, macar atat lucru stiu si eu, respectiv ca depinde de competenta dresorului si nu de caine. Probabil ca din acest motiv exista dresori profesionisti. Am vrut doar sa subliniez faptul ca, in ideea ca acel caine sa nu se simta marginalizat, am incercat inclusiv si dresaj cu el. Ca n-a mers, e alta treaba. N-am ascuns niciodata faptul ca n-am incercat prea mult, avand in vedere relatia cu acel caine. De asemenea, in cazul in care pana acum nu s-a inteles, repet ca principala problema dintre mine si acel caine vine de la oameni, nu de la caine. Nu in ultimul rand, multumesc pentru urarea referitor la Jerry. In alta ordine de idei, cainele temporar si-a luat-o in seara asta si de la Pice [pisica de 2 ani, luata din Bulgaria]. N-am avut nicio implicare pentru ca eram in dus, doar l-am auzit pe cainele temporat schelalaind. Si am vazut-o pe Pice umflata si infoiata, dubla fata de dimensiunea ei initiala. Asadar, pe langa faptul ca eu sunt nebun si bat cainele fara motiv, acum si Pice este nebuna. Precizez doar faptul ca acel caine sta la noi de la jumatatea lui iunie anul asta si pana acum pisica nu l-a atacat niciodata. This post has been edited by gibonu: 28 Aug 2016, 22:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Stie ea matza ce-i mai bine pentru cainele ala...
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ufff, azi am suferit un accident domestic. A venit nenea tehnicianul sa faca revizia la centrala termica si pe imblanit l-a mancat in cwr sa se tot invarta prin zona, era curios sa vada ce se petrece. Cand tehnicianul a coborat de pe scaun a calcat pe catel. Cainele a fugit, ala s-a dezechilibrat, norocul lui ca am fost pe aproape si l-amprins in brate.
Catelul, saracul, a inceput sa horcaie, l-am pus pe fotoliu, s-a cenzurat pe el, a transpirat tot, a avut tendita de vomitare, a devenit apatic. Fuga cu el la medicul veterinar. Dupa o consultatie serioasa, se pare ca a scapat intreg, fara oase rupte, fara leziuni interne, doar cu o durere la o labuta din spate (dar merge fara sa schiopateze) si cu frica. Dupa vreo ora i-a revenit si pofta demancare si cheful sa dea din coada. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io cred ca sa speriat sa te vaza cu nenea in brate, muahahahahahahahahahahah.
This post has been edited by b76bgaarh: 30 Aug 2016, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu ti se pare ciudat ca doar tu razi la glumele tale?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inhalashi sceva gaz de sist?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nope, ala stau bine in sist, asa cum trebuie. banuiesc ca la tine e stare naturala, asa ca nu te mai intreb nimic
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai Arhi, cred cu nu mai tu esti in stare se gasesti un motiv de amuzament la situatia data.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tu esti pesimist din fire, de aia ati pierdut ardealu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
radian |
![]()
|
Singurul lucru pe care l-am pierdut eu au fost cele cateva secunde necesare sa citesc aiurelile tale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cand am muncitorime in casa animalele sunt inchise intr-o camera.Fix d-aia.Oricum toti se sperie de Cyrus si-mi cer sa-l inchid..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
De Oscar cine sa se sperie? Asta-i bun pentru terapie la cei care au fobie de caini...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Te cred, la cum arata..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
Mai, eu provin dintr-o familie mixta, 50% maghiar - 50% roman. Asa ca, pentru mine oricum e de bine in Ardeal...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
![]() inapoi la voi pe sirius! ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Da' pe Sirius exista vreo biblioteca?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
hmmm, nu stiu...
![]() ai dreptate, mai bine ramai pe aci, ca refugiat literar. ceri azil etilic. |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Pai daca nu stii de ce te bagi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
eee, pentru intelectuali facem intotdeauna exceptii
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Atunci te las sa continui discutia cu Arhi!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
citisi cam mult bag sama...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Lasa, nu te mai baga-n seama.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
de ce? chiar ma plictisesc grav acum...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Hmmm, apoi zi asa. Iti dau eu ceva de lucru... Niste pdfuri corupte, sa le aduci pe calea cea dreapta.
This post has been edited by radian: 30 Aug 2016, 15:51 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Braºov, oraºul olimpic ![]() |
Mai, ia lasati voi Ardealul in pace!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Imblanitul meu iar e bolnav.
![]() Acum vreo luna si jumatate a avut bronsita. Asa l-am primit. A facut antibiotice 5 zile la rand. Acum, are laringita. Asa zice tanti care-l trateaza. Horcaie si tuseste saracul intr-una. Este apatic. Nu are chef de joaca. Sa ajunga din sufragerie pana in bucatarie la blidul cu mancare ii trebuie cateva minute, abia se misca. Pofta de mancare are, cand ii vorbesc da din coada, dar... Maine urmeaza a treia injectie cu antibiotice. Doctoreasa zice ca-i de bine ca are tuse productiva, dar cand il aud cum se chinuie ... This post has been edited by radian: 1 Sep 2016, 22:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu-i mi da bere rece cateva zile.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:11 |