Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Din pacate se imbolnaveec f repede..Of..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Multi ciini racesc la urechi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@radian
Eu m-am oferit sa iti dau un maidanez, ca cica astia ar fi mai rezistenti fata de cainii de rasa. Acum serios, imi pare rau ca Oscar are probleme si sper sa scape de ele repede. In alta ordine de idei, referitor la cainele temporar, sper ca maine sa plece, insa pana nu vad nu cred. A venit stapana lui sa-l ia si printre altele, aseara a stat vreo juma de ora cu el in brate, in tine ca pe pisica. Pai dupa un asemenea tratament, cum dracu' sa nu fie cainele santajist si sa vrea sa faca doar ce vrea el? De cand si-a luat bataie de la pisatul pe canapea, cainele temporar nu s-a mai apropiat de canapea. Acum sper sa nu se mai pise odata, ca amintire inainte de plecare. Jerry de exemplu stie clar ca nu are voie pe canapea, cel putin cat suntem noi de fata. Mai incearca el marea cu degetu', se urca doar cu labele din fata, insa il dau jos imediat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
AMR 1+3650
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cum stii tu sa ridici moralu nea bioane..
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(gibonu @ 2 Sep 2016, 14:46) @radian ... cainele temporar, sper ca maine sa plece, insa pana nu vad nu cred. A venit stapana lui sa-l ia si printre altele, aseara a stat vreo juma de ora cu el in brate, in tine ca pe pisica... Stai bre, adica azi a venit stapana lu' temporaru sa stea cu el jumat' de ora si il ia abia maine? Pai azi ce-o fost, doar asa o vizita de curtoazie? Cu Oscar nu stau prea bine lucrurile. Azi dimineata chiar mi-a fost frica, ca o sa-l pierd... Tusea saracul, la cel mai mic efort fizic se ineca in tuse. Statea apatic, dimineata n-a mancat nimic, n-a baut apa, el care "rupea" blidul la ora mesei. Nu reactiona in niciun fel. Apatie totala. De trei zile face antibiotice pentru laringita, dar starea lui s-a agravat de la o zi la alta. In fine, azi, la sugestia medicul veterinar curant am mers cu el la Deva la un spital veterinar unde i-au facut o radiografie. Diagnosticul final este: tuse de canisa + bronsita + rahitism. Toate urarile de bine "crescatorului"de la Oradea care a urmarit doar profitul... Dar, se pare ca e de bine. De pe la amiaza incoace da semne de revigorare. A halit, in trei reprize, echivalentul pentru o zi, a baut apa, cca. 0,5 l in total. Inca refuza sa mearga, dar semnele de recuperare sunt incurajatoare. P.S. Merita mentionata reactia "partenerei" Lucy. Maidaneza de la birou care-i mai mare ca el cu o luna. Cand l-a vazut ca-i picat la pamant l-a luat sub "oblojire". Am vrut sa-l iau in brate pe Oscar sa-l mut pe pernita sa nu stea pe dalele reci, catelusa a marait la mine sa nu ma ating de el, apoi s-a asezat closca peste el sa-l ocroteasca. This post has been edited by radian: 2 Sep 2016, 20:33 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Adică.. cloșca stă pe câine? Nu pe oo?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Samsarii evident ca nu au facut puilor vaccinul contra tusei de canisa..De fapt stapanul femelei trebuia sa faca asta dar ca sa scape repede de pui i-a vandut samsarului pana sa se imunizeze cat de cat din laptele matern..Tusea de canisa este des intalnita si tocmai d-aia multi crescatori le fac vaccinuri pt ca nu prea mai scapa cainele de ea odata contactata.Mici,nehraniti corespunzator,tinuti in frig si asta-i rezultatul..Eu nu zic ca-s si crescatori idioti dar macar p-aia ii gasesti si ai pe cine lua la injuraturi.Eventual dat in judecata pt ca ce are micutul nu-i o chestie ereditara sau congenitala ci pur si simplu delasare si ignoranta..Da-le-as ciocane-n capatanile alea seci!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint ferme de ciini? Cit mai e kilu'?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.515 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi Radiane? Puteai sa-ti iei si tu un ciine de om normal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
mda, telefonul pe landscape si poza pe portret
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Spiritul de observatie e puternic cu acesta...
3 Sep 2016, 20:12: Spiritul de observatie e puternic cu acesta... This post has been edited by Han Solo: 3 Sep 2016, 20:12 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(gibonu @ 20 Jul 2016, 12:53) Are cineva idee cum as putea trimite un caine in Spania si cam cat ar costa asta? Nu este vorba de Jerry, ci de alt caine. Stiu ca are nevoie de pasaport (care presupune ca animalul sa aibe toate vaccinele facute, inclusiv antirabic, cip-ul aplicat) ca poate pleca din tara la 21 de zile de la data vaccinului antirabic si ca are nevoie, cu 24 de ore inainte de plecare, de o confirmare de la veterinar ca animalul este OK. Multumesc. Poate ajuta pe cineva. Desi pe site-ul Atlasib scrie clar ca nu transporta animale vii, in realitate se poate. Se merge la orice agentie Atlasib se face o cerere pentru trasnportul cainelui, cel de acolo o scaneaza si o trimite imediat mai departe spre aprobare. In cerere se mentioneaza data exacta si ruta, plus ca se declara ca acel caine are toate vaccinurile facute, CIP, pasaport si cusca. Raspunsul afirmativ vine in cateva zile. Pentru caine se plateste jumatate din pretul biletului pentru om iar cainele are scaunul lui in autocar. Cel mai tare este ca pe bilet, la nume scrie "Cainele ...." QUOTE(radian @ 2 Sep 2016, 22:29) Stai bre, adica azi a venit stapana lu' temporaru sa stea cu el jumat' de ora si il ia abia maine? Pai azi ce-o fost, doar asa o vizita de curtoazie? Stapana lu' temporaru a venit pentru cateva zile din Spania ca sa isi ia cainele. In cele cateva zile cat a stat aici, nu a stat la noi iar pe caine nu l-a putut lua acolo unde a stat din motive de caine jegos care se pisa pe canapea. In alta ordine de idei, cainele temporar a plecat azi de la noi. A venit stapana lui si l-a luat in Spania, cu autocarul. A plecat azi dimineata la ora 04:30 si va ajunge in Spania luni pe la pranz. De azi dimineata pana acum stapana nu ne-a sunat, asa ca banuiesc ca cainele temporar este acum undeva prin Ungaria sau Austria. Daca s-o pisa si in autocarul Atlasib, nu mai e problema mea. Sper sa ajunga cu bine in Spania, eu doar ma bucur enorm ca am scapat de acel caine. Cel putin pana acum, Jerry nu pare deloc afectat de plecare cainelui temporar. Vedem cum evolueaza situatia in contnuare. This post has been edited by gibonu: 3 Sep 2016, 21:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai scapat de-o belea ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
Kum, in viata vietilor lui nu o sa se apropie la mai putin de 5 m de Oscar...
This post has been edited by radian: 4 Sep 2016, 23:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
volint |
![]()
|
On:
Bișoanca mică s-a gandit sa ia surplusul de ulei pensulat pe sub Dacie. Fiind tunsa cam acum 2 saptamani nu-i prea mare "paguba" insa samponul cainilor nu curata uleiul ala (T90 nou nout)... Aveti careva antecedente cu intamplari d-astea? Bag latracioasa la masina de spalat cu "dero" sau exista ceva mai "bio" pt degresarea mostruletului? Am frecat aseara juma de ora si rezultatele sunt dezamagitoare. Masina de tuns nu prea are ce cauta in discutie. E "pictata" pe cap si pe spate dar cel mai grav e imbibat parul de la coada ca acolo e "feng-șuiul" lasat mai maricel. Merci. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
corbex |
![]()
|
Intreaba la un atelier auto, e ceva special cu care se curata mecanicii pe miini.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Simplu, pasta verde, curata si pe necuratu'
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu detergent de vase nu merge?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
Da' ce, bisoanca skinhead n-ati mai vazut?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
apropos de tuns, am vazut o scena colosala vara asta: intr-o familie cu un teckel si un bishon, foarte buni prieteni, la bishon vine frizerul si il tunde ca pe oi - iese lana intr-o bucata.
teckelul il cauta pe urma disperat pe bishon in lana de pe jos - ne-a chemat sa ne arate ca e ceva in neregula... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
De la bere i s-a uscat vrejul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 14:52 |