Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deaci voi cand vreti femei mergeti la ginecologi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io stiam ca femeile le alegi altfel, da daca tu ti le cautai prin targ sau la mica publicitate ...
Tu erai asta? esti-frumoasa-ai-mobila-pentru-cateva-odai-si-o-viata-nepatata-inseamna-ca-ti-ai-gasit-jumatatea.jpg This post has been edited by Serje: 6 Sep 2016, 19:33 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vreo canisă prin județ?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Decit niste crame si chilere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Acum nu stiu daca imi vei urma sfatul dar te pot pune in contact cu niste crescatori.DAR este posibil sa mai astepti ca monte nu se fac zilnic.Nu recomand site-uri.E plin de samsari care aduc tone de caini bolnavi si care fura poze de la cei cu caini de rasa si-i prezinta ca fiind ai lor.Daca ai mai avut esti pe drumul cel bun ca stii care-i treaba cu ei.
Ca si Bassetu' este o rasa mai rar intalnita asa ca daca vrei danezul trebuie sa ai rabdare. This post has been edited by iulia_boris: 6 Sep 2016, 21:18 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ady,
Vezi aici: http://www.cateidevanzare.info/rase-de-caini/dog-german/ Gasesti crescatori profesionisti. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acolo nu gasesti decat samsari profesionisti. Eu exact varianta asta iti sugeram s-o eviti!
Ady, la tine in targ cu siguranta sunt exemplare din rasa pe care ti-o doresti (la mine in targ Oscar e singurul bassetel). Cand vezi vreunul la plimbare abordeaza-l pe propietar, ei, de regula, se cunosc intre ei, din aproape in aproape o sa gasesti sa iei un pui direct de la sursa. Nu strica sa cunosti persoane care au experienta cu asa repsectiva si care sa te poata ajuta cu sfaturi utile aplicate pentru rasa cu pricina (pe internet generalitati gasesti la kg). Asa o sa poti monitoriza si mama si puii de la nastere sa li se faca toate tratamentele necesare. N-o sa mai fie nevoie sa-l crezi pe samasar, ca sa-i sara ochii din cap daca nu i-a dat puiului si luna de pe cer... O alta sugestie, cand ai putin timp liber, ia la rand cabinetele veterinare. De regula acolo gasesti o gramada de anunturi cu pui de vanzare. Si daca nu gasesti ceea ce cauti, poti sa-i intrebi pe angajatii de acolo. This post has been edited by radian: 7 Sep 2016, 08:37 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai daca proprietarul care isi plimba cainele l-a luat tot de la samsar?
Si in spatele recomandarilor astea se pot ascunde intentii dubioase. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si asta-i drept.
Acuma, nu sustin ca toti cainii luati de la samsar sunt cu probleme de sanatate. Dar, nu strica sa vezi si cateaua mama sa te asiguri ca este un exemplar OK. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ok, multumesc pentru sfaturi.
Imi amintesc, de pe vremea cand aveam caine, ca intradevar la cabinetul veterinar erau anunturi cu caini de vanzare. O sa dau o raita prin cabinetele veterinare. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și eu tot de-acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, numa' că el nu vrea labrador sau golden.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Am avut dog german, as vrea tot dog.
Urmatorul tau caine nu o sa fie tot labrador? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Primul meu câine a fost tomberonez corcit cu lup. A ieșit o maidaneză pur sânge care a trăit 16 ani.
Acu' am labrador de 8 ani. Sincer nu'ș ce va fi următorul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cineva interesat de corcitura de ciobanesc german cu malinois? mama e lupoaica, tata e belgianu'
poate aveti noroc si nu ies complet ticniti ca taxo... ![]() disponibili prin decembrie, tre' sa apara pe lume intr-o saptamana. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
ASL pls?
This post has been edited by DragosP: 7 Sep 2016, 11:41 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Poate cineva sa imi recomande o pensiune / hotel de caini in Bucuresti.
Pe Internet am vazut ca exista cateva, insa m-ar ajuta mult o recomandare de la cineva care a apelat la serviciile acelei pensiuni / hotel caini. Va fi nevoie sa-l lasam pe Jerry 10 zile la un astfel de stabiliment. Multumesc. This post has been edited by gibonu: 7 Sep 2016, 11:44 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Neah, sunt delocalizati în prazilia.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
bun asa... discutam cind or apare
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(gibonu @ 7 Sep 2016, 12:43) Poate cineva sa imi recomande o pensiune / hotel de caini in Bucuresti. Pe Internet am vazut ca exista cateva, insa m-ar ajuta mult o recomandare de la cineva care a apelat la serviciile acelei pensiuni / hotel caini. Va fi nevoie sa-l lasam pe Jerry 10 zile la un astfel de stabiliment. Multumesc. Cu canapea cu tot nu primesc nicaieri. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu, da' așa-i întrebarea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
Noh, merci de interes. Va anunț când e sa fie, de preferat cu poze.
7 Sep 2016, 20:05: Noh, merci de interes. Va anunț când e sa fie, de preferat cu poze. This post has been edited by Han Solo: 7 Sep 2016, 20:05 |
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
io imi exprim drept de preemptiune
![]() ta-so are peste 30kg? |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 Sep 2016, 08:48) Poi,te cred si io ca esti multumit ca-i luata de la canisa autentica.Vad ca ady mi-a evitat raspunsul asa ca-i spun aici.Caut-o pe FB pe Brandusa Gheorghiu,cred c-ati vazut-o pe le tv in diverse emisiuni cu si despre caini, ca ea-i crescatoare de danezi si-n plus te poate pune in relatie cu toti crescatorii,ori posesorii de femele,din Romania.Loli Timpau tot pe FB..Tot de teama sa nu te grabesti si sa iei cine stie de unde insist sa le dai mesaje lor.Mai exista posibilitatea sa suni,si-i valabil pt toti cei care vor caini de rasa,la Asociatia Chinologica Romana unde poti afla orice informatie despre crescatori si monte. 10 Sep 2016, 07:49: QUOTE(Han Solo @ 7 Sep 2016, 11:31) cineva interesat de corcitura de ciobanesc german cu malinois? mama e lupoaica, tata e belgianu' poate aveti noroc si nu ies complet ticniti ca taxo... ![]() disponibili prin decembrie, tre' sa apara pe lume intr-o saptamana. Vezi cui ii dati ca-s putini priceputi in a stapani caini d-astia..Am un vecin care are femela de malin care-l taraste din gard in gard si-i dracoasa a naibii..Au nevoie de miscare si energie consumata ca le place sa le dai sa faca ceva,sa lucreze.Plus mana de fier.Daca nu rod tot si te alearga ca pe drac..Altfel niste caini super.Prietenul Brandusei Gheorghiu este posesor de malin si-i dresor dar ce-a putut face cu dracul ala te lasa masca. This post has been edited by iulia_boris: 10 Sep 2016, 07:49 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
Mulțumesc Iulia.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:03 |