Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@luck33ro
Imi face o deosebita placere sa observ ca nici pe topicul asta nu scap de tine si de cugetarile tale profunde. Oarecum te inteleg, trebuie sa te exprimi si tu pe undeva, avand in vedere ca topicul despre Bulgaria si Grecia este in pauza acum, din motiv de extra-sezon. In alta ordine de idei, ce caine ai? Referitor la ce fac cu animalele cand plec de acasa: pisicile raman acasa si vine cineva pe la ele odata la 2-3 zile iar pe Jerry il duc la o pensiune de caini. Voi reveni cu detalii intr-o postare separata. Pe viitor avem in plan sa-l luam si pe Jerry cu noi. @iulia_boris Ai vreo sugestie pentru a stopa starea de conflict intre caine si pisica? Avand in vedere ca din aprilie in septembrie au stat impreuna si n-au avut nicio problema. @bion Cred ca m-am exprimat suficient de clar cand am spus ca in afara de canapea nu a mai ros nimic. Mai clar de atat nu sunt capabil sa ma exprim. De unde ai tras tu concluzia ca "roade tot" conteaza mai putin. This post has been edited by gibonu: 3 Nov 2016, 11:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era o exprimare literara. Ciinele lui i-a ros tot. Inca simte putina frustrare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pe cand locuiam eu la garsonera si eram mult mai liber decat acum, aveam un ceas la priza. Cu radio
![]() Cand m-am intors intr-o dimineata acasa dupa o sesiune de Duke Nukem, am constatat ca ceasul era mort. Ma duc pe fir si-l gasesc taiat. In priza era stecherul cu vreo cativa cm de cablu. Cainele meu statea smirna in coltul lui. ![]() ![]() Altceva nu a mai rontait... dar, cum v-am mai zis, invata repede. Era caine lup ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Nov 2016, 15:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a curentat?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Foarte probabil
![]() This post has been edited by Dan73: 3 Nov 2016, 12:25 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un pic. De ce crezi ca statea cuminte.
Gibonu nu mai te incrancena asa. Dac ii place sa roada o sa roada toata viata. Altfel pe la un an si ceva se potoleste.Unii rod din frustrare ca sunt lasati singuri.A invatat ca e taraboi daca roade si chiar cu riscul pedepsei e fericit ca e bagat in seama. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Am uitat ca gibonu e serios mereu... chiar si cand posteaza funny el tot serios este - o fi defect profesional?
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@bion
Incerc sa ma exprim cat de clar pot, insa vad ca nu ma fac inteles. Nu-i nicio problema ca a ros canapeau. Oricum trebuie schimbata, in plus am spus foarte clar ca vina a fost a oamenilor, ca n-au pus in ziua respectiva cartoanele de protectie. Cel putin pana acum, Jerry nu pare sa faca taraboi doar ca sa i se acorde atentie. @luck33ro Ce caine spuneai ca ai? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Chiar nu stiu ce sa-ti recomand avand in vedere ca vorbim de 2 specii.Si la mine pisica mai batrana,ca sa zic asa,nu-i f prietenoasa cu Cyrus.Dar ei se ignora.Cu aia mai tanara cainele are o relatie speciala..In fapt si pisicile se cam bat tot timpul..Din cauza aleia mai batrane care nu vrea decat noi oamenii s-o draganim,sa ne jucam cu ea..Dupa ce Jerry va mai creste,ca-i tot puioc,o va ignora pt ca cel mai destept cedeaza.Asa a facut si Cyrus dupa un timp in care a vazut ca aia nu vrea sa-i accepte prezenta.Am observat ca exista pisici care se inteleg cu cainii si altele care toata viata lor vor detesta cainii chiar daca acestia nu le agreseaza.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Acum am o boxerita si un bulldog englez (da e mai mult roman)
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Nov 2016, 15:49 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Adica bulldog de Romania?
gibon,se va potoli si din ros..Este pui si-o face din plictiseala..Cum spuse si nea bion pana la 1 an va termina cu prostioarele.. This post has been edited by iulia_boris: 3 Nov 2016, 17:22 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
daaa bulldog de Ro... e mai purcel de felul lui, are 40 kg! Acu daca e castrat si mai in varsta (aproape 11 ani) e normal, creca...
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
11 ani ,o varsta tare pt un bulldog..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
sa stii ca e cam iesit din garantie, dar se tine f. bine pentru varsta lui. Veterinaru a zis ca pot sa-l impaiez si sa-l mai sterg de praf ocazional
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
@luck33ro
Foarte tare. Niste poze cu ei? @iulia_boris Multumesc. Oricum, in afara de ros canapeua nu a mai facut alte prostii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gibonu @ 2 Nov 2016, 19:09) Jerry vrea sa se joace cu pisica, da din coada cand se duce spre ea, insa pisica nu ii percepe intentiile inofensive si ia imediat pozitia de atac. Datul din coada nu inseamna intotdeauna joaca. In general inseamna caine "agitat", iar asta poate sa insemne o multime de chestii. Incearca sa prinzi si alte "gesturi": bot inchis/deschis, piept scos in afara sau nu, pozitia urechilor, lins obsesiv pe bot, pozitia labutelor fata, cap ridicat sau usor coborat, blana zbarlita pe spate... De obicei animalele interpreteaza mult mai bine ca noi comportamentul, poate s-o fi intamplat ceva intre ei cat ati lipsit de acasa. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La caine coada bat si metronom poa sa fie agitatie prietenoasa la matze semnalizarea e fix pe dos coada bat si metronom e atac sau aparare iminenta.
![]() Si cand sunt prieteni una din specii este dominanta, nu exista parteneriat. Unu din motanii lu fiica-mea a dezvoltat o atentie deosebita pentru pestele piranha si reciproc.Sunt curios cine castiga. ![]() This post has been edited by bion: 4 Nov 2016, 11:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
@bmwh548 & bion
Multumesc. In alta ordine de idei, poate ajuta pe cineva. In septembrie am fost plecati 10 zile de acasa iar pe Jerry l-am lasat la o pensiunea pentru caini din cadrul cabinetului veterinar vet4pet (la Morarilor pentru cei din Bucuresti): http://www.vet4pet.ro/index.html Cazarea propriu-zisa a fost intr-o cusca de dimensiuni generoase, cu podea incalzita. Sunt parca 5 astfel de custi ampalsate intr-o camera. Din ce ne-au spus cei de acolo, cainii sunt scosi afara intr-o curte interioara de 4 ori pe zi. Pret: 40 lei / zi, cu mancarea noastra. Ideea este ca lui Jerry i-a placut acolo. Cand l-am luat, s-a bucurat enorm cand ne-a vazut insa nu a taiat-o imediat spre iesire, ci s-a mai plimbat putin prin curte, chiar s-a dus de 2 ori la un caine din curtea interiora sa isi ia la revedere de la el. Vecinii lui Jerry au fost doi ciobanesti germani si un pitbull. Medicul veterinar ne-a spus ca ii scotea afara pe toti in acelasi timp si ca Jerry s-a inteles foarte bine cu acei caini. De fapt, cred ca s-a inhaitat cu golanii pe acolo si i-au bagat aia prostii in cap, pentru ca dupa ce l-am adus acasa de la pensiune a inceput conflicul cu pisica. Ar mai fi si Planeta Ham-Ham, insa aici nu am gasit loc. Oamenii par foarte profesionisti (uniforma, statii de emisie receptie, disponibilitate, etc). Am vazut cu arata padocul (interior + exterior) de 6 mp si mi s-a parut OK: http://www.planetahamham.ro/room/camera-economy/ This post has been edited by gibonu: 4 Nov 2016, 12:16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bion |
![]()
|
Face pishu ca baietzii sau inca nu?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gibonu |
![]()
|
@bion
Inca nu. In plus, putza nu i s-a dezvoltat normal, din motiv ca fratii lui (mai ales Grasu) o confunda cu tatza lu' masa atunci cand era mici si l-au tot supt pe saracu' catel. Veterinarul ne-a spus ca nu se va putea reproduce, insa asta nu-i nicio problema pentru ca oricum va fi sterilizat (sunt destui catei care cauta stapan). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
bion |
![]()
|
Deci nu o sa fie barbat sa se simta obligat sa pise fiecare muchie sau colt.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
![]() Cel mai greu e sa dormi in aceeasi camera cu el.... Zici ca esti in pestera balaurului ![]() Am zis odata ca o sa-l inregistrez cand sforaie si sa bag pe difuzoare sa ingrozesc tot cartierul ![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Nov 2016, 20:13 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Dragul de el a albit tot..
![]() Si bullmastifful sforaie la greu dar totusi nu-i brahicefalic ca al tau.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu sforai deocamdata.
Otto_1.jpg ( Size: 178.67k ) Number of downloads: 155 Otto_2.jpg ( Size: 165.96k ) Number of downloads: 147 |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
Creste baiatu'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Creste, cred ca s-a triplat de cand l-am luat.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l mai tii mult in fum de Tdi, sforaie de mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:24 |