Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Adrian Frigo |
![]()
|
||
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Attached thumbnail(s) 2014_03_01_19.59.56.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 302 2014_04_02_14.13.00.jpg ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 281 2014_04_02_18.57.18.jpg ( Size: 2.31mb ) Number of downloads: 275 |
||
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sa va traiasca!
![]() |
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu am caine, am pisica, insa iubesc si cainii. Ocazional le fac si poze.
Ciobanescul de aici Fotografie_0251.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 267 s-a interpus permanent, dar calm si cu mult tact, intre copiii veniti de la drumetie si turma de oi ce cobora. L-am urmarit minute in sir, era o placere. Apoi, intr-o plimbare de seara, ne-a intampinat cainele asta alb, pe nume Leo. Nevasta-mea i-a explicat Fotografie_0263.jpg ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 271 ca suntem oameni buni si ne bucuram sa-l vedem, drept rasplata ne-am strans mana/labuta barbateste. Fotografie_0262.jpg ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
IMG_4678_1.jpg ( Size: 268.64k )
Number of downloads: 62
...poza de acum 10 ani si mai bine, pe campuri, la alergat. This post has been edited by Dan73: 3 Jan 2017, 21:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Sa ne traiasca frumosii!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oscar a primit azi la amiaza un pat, mare sa incapa in el si doi caini de talie lunga, moale si calduros. I l-am asezat sub masa din sufragerie. A mers la el, l-a mirosit, s-a urcat pe el, s-a intins asa de proba.
Eu aveam treaba in bucatarie asa ca si-a luat locul strategic din pragul usii de la sufragerie unde are vedere directa la bucatarie. Cand am treaba in bucatarie intodeauna dormiteaza in pragul usii. Nu se stie niciodata cand ii pica ceva in blid si nu cumva sa rateze... Apoi, cand m-am intors in sufragerie iar s-a urcat pe pat, a zacut pe le cateva minute, s-a dat jos si s-a intins pe parchet pentru un alt pui de somn apoi iar s-a mutat cu capul si cca. jumatate din corp pe pat. Inceputul e bun se pare ca-i place. Acum urmeaza partea mai grea, sa-l dezvat sa mai urce pe coltarul din sufragerie si in patul meu noaptea. La inceput venea in patul meu doar spre dimineata, apoi la doua minute dupa ce mergeam la culcare hop si el si se cuibara in zona picioarelor, acum, creste tupeul in el vazand cu ochii. Am ajuns sa impart perina cu el. Acum cateva nopti statea cu botul lipit de urechea mea si sforaia nesimtitul de m-a trezit din somn. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Clasic
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ada di pisicile. Or sa-l deranjeze si o sa coboare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Invata-l minte!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta are un metru patrat de urechi. Pot sa infat si o perina cu ele...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cu-atat mai mult: iti dai seama ce senzatii, cand ii flutura urecile de la sforaitul tau.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
iulia_boris |
![]()
|
Gluma-i gluma dar trebuie dezvatat sa doarma-n pat cu tine..Asta daca mai vrei si tu sa te odihnesti niste ore.Eu am terminat-o cu d-astea.Usa dormitorului meu este inchisa pt ei..Noaptea.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@radian: povestioara identica acum ceva ani (sa tot fie vreo 7-8 ani). Femela de caniche (obisnuita sa faca legea si in casa si afara in ce ne priveste) venea dimineata sa doarma cu mine in pat. Alegea ce loc voia (dar de obicei in apropiere sau chiar pe perna). Intr-o seara dupa prima emisiune cu maestrul Cesar am scos-o la plimbare cu "termenii si conditiile" mele. Am continuat asa si dupa cateva zile venea langa pat, se uita la mine, daca ii spuneam eu venea sus (si ramanea la picioarele mele, nu urca mai sus decat daca o chemam/luam eu), daca nu-i ziceam nimic se intindea langa pat (tot in zona picioarelor) si adormea acolo. A inteles singura unde ii este locul dupa ce m-am "impus". Eram si singura persoana din casa care, pe urma, putea sa-i dea comenzi fara sa deschida gura si fara sa fie nevoie sa ma "repet". Stiu ca sunt santajisti emotionali, dar e suficient sa cedezi o singura data si se invata cu narav.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Da, am aplicat si eu cateva din sfaturile lui Cesar, ce am mai tinut minte, ca reportajele cu el le-am vazut acum cativa ani. Cu patutul cel nou e nesperat de bine. Problema e ca a furat o ciocolata, cam 2/3 dintr-o tableta, pe care a infulecat-o in mai putin de un minut. Acum e agitat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Punei o juma de bere intr-o farfurie de tabla
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Ma mai ia si la bataie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Auzi la el, bere pe frigul asta. Da-i o palinca buna.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Ufff, am avut o noapte lunga... Usa de la dormitor nu o inchid ca oricum o impinge Oscar cu botul pana o deschide iar apoi se inchide singura si fiindca peretele e gros dinspre interior nu o mai poate deschide si se pune in cwr in fata usii si urla ca se simte "ingradit".
De cel putin 10 ori l-am dat afara din dormitor pe parcursul noptii. La comanda "pleaca de aici" daca i-o spun destul de hotarat reactioneaza. In perioadele in care am dormit mai adanc si nu i-am auzit pasii lipa-lipa pe parchet s-a mai strecut el si a mai cucait pe fotoliul de langa pat. Il inteleg ca ii cam greu sa inteleaga de ce nu mai are voie sa faca ceea ce pana ieri era liber s-o faca, dar se prinde el pana la urma... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Va intelege..2-3 nopti sunt mai grele..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Mai, 10 ani le trebuie cainilor moldovenesti, astia ardelenesti is mai prinzasi ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Le trebuie 15
![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mno, ce atata graba?....
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
Uite Radiane cum trebuie sa arate un ciine:
This post has been edited by corbex: 5 Jan 2017, 22:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Impaiat?
|
--------------------
**
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ala zambeste ca tatuca Iliescu!
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:02 |