Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mistretii aia par obisnuiti cu ideea. adultul il facea lejer arsice daca voia cu adevarat. un mascul de 100 de kile pus pe rele e mai rau ca un urs.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 Apr 2017, 11:01) Taica Corbex cand iei un caine de pe strada vs. cand dai 1000 de ieuroi pe el apar niste diferente de comportamet din partea stapanilor fata de respectivii catei... De aceea e o vorba la crescatori: sa nu dai niciodata gratis/cado puii ![]() Asa e si la fotbal, una e cand dai 80 de milioane de euro pa Messi, si alta e cand il cumperi pe Chipciu. De-aia e o vorba printre crescatori, sa nu dai niciodata fotbalisti gratis. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind spui "crescatori" te referi la urmasii negustorilor de sclavi? Aia care tin 10 ciini intr-o camera mizerabila de bloc? Si carora un control sanepid ar trebui sa le inchida casa, iar un control de la politia animalelor sa le faca dosare penale? Un crescator de porci va fi mereu mai uman decit un crescator de ciini.
Noimane, stiu, greu la deal cu iun ntelegerea mica. Cind iau un ciine ca sa-mi insenineze putin zilele, ma pis pe preturile pe care le-ar avea ciinii la hala de carne din Shanghai. Iau ciinele pentru sufletul meu, nu ca investitie. Nu vreau sa scot bani din el. Nici sa-mi bag vecinul in fibrilatie ca uite ba, sarakule, ce pot eu! Cu astea se ocupa cei care punet pret numai pe ce pot arata lumii. Fuduli la exterior si gaunosi la interior. This post has been edited by corbex: 20 Apr 2017, 12:27 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Tre' sa pun emoticoane ca alfel nu se vede sarcasmul, cred. Io ma dixtram la asta
QUOTE Taica Corbex cand iei un caine de pe strada vs. cand dai 1000 de ieuroi pe el apar niste diferente de comportamet din partea stapanilor Avem si noi o maidaneza la tzara, de o mie de ori mai desteapta decat orice potaie cu staif. Parca daca iti iei un suflet sa-ti tina companie, traba musai sa fie potaie cu staif ceva, si sa aiba insigna cu luis vuitton. |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Scuze, din cauza ca te stiu pesedist iti tai involuntar di calitati!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
Nu nimic, si eu mai faceam de-astea cand te stiam basist!
|
--------------------
...
..
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E suficient sa stie sa ciordeasca carnatii vecinului si cateaua lu niuman merita votata!
|
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
nu ciordeste niciodata. Daca ii ia, cere mai intai voie vecinului.
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Cateaua mea statea in bucatarie cu carnea pe masa. Singura. Nu, nu era dresata!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
e valabil si pentru matse. in afara de matse vagaboande pescuite de prin tomberon am avut si doua de rasa - o 'balineza' (siameza cu par lung) si o norvegiana de padure.
norvegiana era ok, caracter cam jegos, dar ok in rest, cred ar fi supravietuit 'in salbaticie'. balineza insa era dezastru, era de o prostie rara, bolnavicioasa si mai era si sasie. compensa ca era tandra si vorbareata. in rest, vorba lu' badia, cu maidanezele am ajuns la veterinar doar pentru vaccin. partea cu carnea nu cred ca se aplica totusi. cel mai crancen a fost un motan portocaliu care a trecut printre focurile aprinse de la aragaz sa ciordeasca o bucata de carne de pe gratar ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Han Solo: 20 Apr 2017, 14:01 |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
Genele recesive plezneau in ei. Nici nu stiu daca exista motan 100% domestic. ln plus, inteligenta le-ar permite sa se faca remarcate in pesede.
This post has been edited by corbex: 20 Apr 2017, 14:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
nu-s proaste deloc
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
Am si 3 mîțe. Pina acum 5 zile am avut si 2 ciini. Intre ei fac observatiile. Reactii, solutii, atitudini. Stiu ca omul e un fel de umeras pentru ele. N-au nici un respect. Politicianiste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 Apr 2017, 11:01) Taica Corbex cand iei un caine de pe strada vs. cand dai 1000 de ieuroi pe el apar niste diferente de comportamet din partea stapanilor fata de respectivii catei... Poti sa imi spui si de ce? QUOTE(corbex @ 20 Apr 2017, 14:25) Cateaua mea nu intra in bucatarie ![]() |
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
nu fi reducator...
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 20 Apr 2017, 15:40) nu fi reducator... ![]() ![]() ![]() 20 Apr 2017, 15:46: Cred ca daca m-ar trezi mata la 4 dimineata, as incepe sa studiez experimental principiul lui Bernoulli pentru a-l imbunatati. 20 Apr 2017, 15:49: QUOTE(corbex @ 20 Apr 2017, 14:25) O fi fost ceva hipster vegetarian basist. Adica ea nu pune botu' This post has been edited by neumann: 20 Apr 2017, 14:49 |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
PS:nu pot sa nu observ atitudinea lu ansolo, se cheama topicul "despre caini" si el ne povesteste de pisici. Parca as fi pe topicul cu USR unde se vorbeste numa de PSD.
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Finca ca pisica e un ciine neajuns la maturitate. Doua pisici fac cit un pudel, 5 pisici fac cit un ciine-cirnat urechiless.
@Ady: ciinii mei au avut si au drepturi depline in toata casa. Daca vrea sa se suie in pat sa se culce pe mine, asa face. This post has been edited by corbex: 20 Apr 2017, 15:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu cateaua am luat-o din mila cand avea 8-9 luni, era roscata la blana in loc sa fie neagra. Ea nu intra in bucatarie, nu am dresat-o eu. M-am gandit ca daca tot nu intra sa nu o dresez eu sa intre.
Nu am dat nimic pe ea, dar o mai iubesc si acum cand sunt 10 ani de cand nu mai e, asta apropo de prostiile lui ninja. This post has been edited by ady77: 20 Apr 2017, 16:04 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
A fost mai mare decit un basset. Uite, pentru puiul ei, acum in virsta de 7 ani, n-as baga mina in foc. Dar nici asta nu e hoata. A educat-o ma-sa.
This post has been edited by corbex: 20 Apr 2017, 21:17 Attached thumbnail(s) munte_20020.jpg ( Size: 181.67k ) Number of downloads: 156 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 20 Apr 2017, 16:36) ciinii mei au avut si au drepturi depline in toata casa. Daca vrea sa se suie in pat sa se culce pe mine, asa face. Sa-ti traiasca. Atunci cand blanosul va plati el facturile va face ce vrea. Pana atunci pofta in cui. Si referitor la unul din posturile tale de mai sus: nu-mi iau caine sa moara vecinii de invidie ca a fost tzshpe sute de euro, il iau pentru ca vreau trasaturile specifice rasei. Si imi asum posibilitatea ca la o anumita varsta sa apara bolile specifice rasei pe langa faptul ca intotdeauna va fi mai sensibil decat un metis. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
pesedracul
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pisicul ala n-a intalnit cainii potriviti. Pana acum catelele mele au 9 pisici la activ (nu mai zic de cotofene, vrabii, sobolani si soareci).
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si din 9 n-ai putut salva nici una? Sau tie ti se pare normal sa omoare pisici? Ca au ei genetic atacul asupra altor animale este una dar ca sa omoare atatea pisici niste caini care sunt ai cuiva n-am auzit..
This post has been edited by iulia_boris: 21 Apr 2017, 19:15 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:23 |